Fikse aanrijding nadat automobilist geen voorrang verleende

0
Fikse aanrijding nadat automobilist geen voorrang verleende

De bestuurder van dit voertuig kwam vanmorgen ongeschonden uit de auto na een fikse aanrijding. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het verkeersongeval rond 08.45u vanmorgen plaats vond aan de Johannes Mungrastraat in Suriname.

De auto op de foto reed over de Johannes Mungrastraat, toen een ander voertuig vanuit de Veldhuizenlaan kwam en geen voorrang verleende. Het gevolg was een zware botsing, waarbij het voertuig van de benadeelde deels in de goot langs de weg belandde.

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De Surinaamse politie kwam ter plekke en heeft de zaak met de bestuurders afgehandeld.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.