Drugsverslaafden roven winkel leeg tijdens lockdown

8
politie-nieuw-model-suriname

De politie in Suriname heeft negen mannen aangehouden, die uit een kledingzaak gevestigd aan de Jodenbreestraat, verschillende kledingstukken, petten, slippers en accessoires hebben weggenomen. Volgens de Surinaamse krant Dagblad Suriname zou het gaan om drugsverslaafden die de winkel plunderden.

De eerste groep rovers te weten Raoel B., Sunil P., Jurmain R., Andy T., en Ronny M. zijn op zaterdag 13 juni door oplettende bewakers aangehouden. Hun kompanen Viswanath B., Earl M., Arnold V. en Regillio V. werden op woensdag 17 juni ook door bewakers op heterdaad betrapt en aangehouden, waarna ook zij zijn overgedragen aan de politie van het bureau Centrum.

Bij de tweede aanhouding, die op woensdag 17 juni plaats vond, zagen de oplettende bewakers dat een tas over de schutting van kledingzaak gegooid was. Kort daarna sprongen de vier verdachten over de schutting en werden gelijk in de kraag gevat door de bewakers. Er zijn onder andere een groot aantal kledingstukken in de tas aangetroffen.

De gestolen spullen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen.Het is de bedoeling dat de gestolen goederen terug zullen worden gegeven aan de rechtmatige eigenaar. Het negental is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.

Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de politie van Recherche Paramaribo, meldt het Korps Politie Suriname.


8 REACTIES

 1. Den junkie ben vier feest anga lockdown. Echte hinderlijke lastposten. Voor een appel en een ei zullen ze die spullen hebben verkocht voor hun drugsgebruik.


  Maak melding

 2. Deze drugverslaafden in een gesticht opsluiten /rehabilitatie centrum onder behandeling plaatsen .Het is straf voor ze wat ze zullen ondergaan zonder hun dagelijkse dose .Ze gaan creperen en bidden om vrij gelaten te worden.Het heeft geen zin om deze boeven een gevangenis van enkele maanden op te leggen en daarna weer los te laten in de maatschappij zodat ze wederom hun oude gewoonten van stelen en verslaving gaan herhalen.
  Sluit ze op en laat hun familie voor voedsel zorgen .De familie moet leren hoe om te gaan met een drugverslaafde in de familie.


  Maak melding

 3. Jay 27 juni 2020 At 21:56
  Die junkies zullen zeker behoren tot de familie/soortgenoten
  =======
  He sopielal zwerver, was je eten gaan zoeken voor je gezin vandaag! Heeft jullie bedeltocht niet opgeleverd vandaag! Je moet niet alle bedelgeld opmaken aan drank! Vrouw en kinderen moeten ook nog eten! Bedelen biedt geen zekerheid! Wat zielig voor jullie daar!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.