Donatie voor familie wiens huis vorige week afbrandde

3
Donatie voor familie wiens huis vorige week afbrandde
Het door brand gedupeerde echtpaar links en rechts de mensen van de VHP

Een week geleden, op woensdag 17 juni 2020, is het huis van de familie Kent met inboedel afgebrand. Het gezin bestaande uit vader, moeder en 5 kinderen is in een klap alles kwijtgeraakt. In samenwerking met enkele donoren hebben de VHP’ers Christa Zuiverloon en Conny Oehlers, met hun project ‘help de sociaal zwakkeren’ de familie Kent geholpen met diverse goederen.

Mevrouw Melissa Santokhi (2e van rechts), was weer bereid gevonden om de goederen te overhandigen aan de getroffen familie Kent.   

“In deze moeilijke periode waar we als land doorheen gaan is uw gezin hard getroffen door een felle brand, dat is erg en triest. Wij zijn vandaag hier om uw hulp te geven en solidariteit te betuigen. We weten en beseffen dat u teneinde raad bent omdat jullie bijna alles kwijt zijn door de brand en jullie hulp nodig hebben van de gemeenschap in deze zeer moeilijke tijd. 

Wij van de VHP willen een steentje bijdragen, het is een kleine bijdrage om de nood enigszins te verlichten. Dat de VHP niet alleen een politieke organisatie is maar ook een sociaal maatschappelijke, wordt dit vandaag wederom bewezen. Waar men ook een beroep doet op de VHP, zal via de geëigende organen bekeken worden hoe wij ondersteuning kunnen bieden”, aldus mevrouw Melissa Santokhi. 

De schenking van de VHP bestond uit: een gasfornuis, een microwave, 4 opblaasbare matrassen met pomp, een set potten en pannen, borden en bestek, een waardebon van SRD 3.000 om kleding aan te schaffen.

Ook de Stichting 1voor12 Suriname vroeg deze week aandacht voor de getroffen familie:

Lees hier meer over de brand:


3 REACTIES

 1. Het helpen van een medemens in nood is altijd goed, ongeacht hun achtergrond. We wensen de door brand getroffen familie sterkte toe. En zij die hun nood verlichten worden bedankt.

  Hojot

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding

 2. Bij een brand is een inboedel verzekering handig om te hebben. De brandverzekering is voor de eigenaar van het huis. Het is zijn investering.

  De overheid moet verplichten voor alle nieuwe huizen een sprinkler systeem. laten aanleggen. Moet in de tekening te zien zijn. Verder moeten huurhuizen een brand en rook alarm hebben. Nieuwe huizen ook. De eerste tien minuten van de brand is dan verzorgd. Als de brandweer dan aankomt kan het nablussen en sprinkler systeem af zetten. Business panden kunnen ook zo’n systeem hebben. Als het zover is kan de business een computer hebben die branden registreert bijv. brand in de keuken, brand in office twee etc. De computer laat de brandweer computer weten dat er brand is en waar. Zo een brand om twee uur s’ nachts kan gemeld worden. De kosten ervan weet ik niet. Het maakt de schade kleiner. Met claims voor nieuwe brandweer kleding weet ik niet of de brandweer ready is voor zo’n systeem.

  Met mensrn helpen hoop ik een spoedig economisch herstel van de familie.


  Maak melding

 3. Wayambo 25 juni 2020 At 11:20
  =========================================================

  Wayambha, paarse rioolrat, laat de mensen van de NPS met rust. Dat ze je hebben uitgekotst is jou probleem. Richt je woede en trauma’s op je eigen waardeloze paarse partij. Jullie hebben het land naar de klote gebracht, zodat het volk nu is aangewezen op voedselpakketten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.