Vrouw verwondt man met schaar uit zelfverdediging

7
politie-op-plaats-delict-melding-suriname
Archieffoto Korps Politie Suriname

Een vrouw in Suriname heeft een man zondagmiddag verwond met een schaar in zijn borst en linkerbovenarm. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het steekincident rond 17.45u aan de Doewatrastraat in het politieressort Munder plaatsvond.

De vrouw verklaarde tegenover de Surinaamse politie dat de man haar lastig viel. Zij liep naar hem toe en sprak hem daarover aan. Op een bepaald moment liep het uit de hand en greep de man haar in een wurggreep. Uit zelfverdediging verwondde zij toen de man.

Het slachtoffer had de plaats verlaten voor aankomst van de politie. Middernacht meldde hij zich aan op de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling. De sterke arm werd vervolgens ingeschakeld.

De man verklaarde dat de vrouw hem brutaliseerde en zomaar had aangevallen. Hij wenste echter geen strafrechterlijke vervolging van de vrouw.


7 REACTIES

 1. Geen idee, wat er gebeurd is.
  Wel is duidelijk, dat er iemand, verwond is.
  Het zou in, normale omstandigheden een naald in haar handen, beter zijn.
  Een schaar is, meestal om te scheiden.
  U beiden, kom tot bezinning.


  Maak melding

 2. Hahahahahahahahaha omdat die dame hem brutaal aansprak dan is hij boos geworden nnnnnnnnnn. Mik a MANG waai jere is hij KONINGGGGGGGG. MOEST DIE DAME ALS EEN PUPPY OP DE GROND KRUIPENNNNNNN VOOR HEMMMMMMM A BOENG K.A is in zijn kop. Die dame heeft hem niet goed gegeven . Goed zo dame prrttfima.


  Maak melding

 3. De vrouw verklaarde tegenover de Surinaamse politie dat de man haar lastig viel. Zij liep naar hem toe en sprak hem daarover aan
  Me mars, ik geloof haar totaal niet.
  Ze liep naar hem toe en toen kwam een schaar voorbij en die kon ze nog net pakken voordat de schaar weer wegvloog.
  Sluit haar op. Tien jaar minimaal


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.