dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie schiet inbraak verdachte (18) neer bij vluchtpoging

Politie schiet inbraak verdachte (18) neer bij vluchtpoging

-

Does Travel - naar Suriname

Een inbraakverdachte, die gisteren voor de politie op de vlucht sloeg, is door agenten van de afdeling Recherche Paramaribo neergeschoten. De 18-jarige man genaamd Mark M., gaf geen gevolg aan sommaties en waarschuwingsschoten, waarna gericht op zijn benen werd geschoten. Dat heeft het Korps Politie Suriname vandaag bekend gemaakt.

De politie van het bureau Geyersvlijt heeft in de maand juni verschillende aangiften van inbraken opgenomen die zijn gepleegd in hun werk ressort. Deze inbraken zijn gepleegd door een bende bestaande uit tenminste vijf mannen. Een van de benadeelden is een handelaar in juwelen en polshorloges. De inbrekers zijn de handelszaak binnen gedrongen en hebben daaruit juwelen en polshorloges gestolen.

De politie van Geyersvlijt droeg het onderzoek contra deze bende over aan de collega’s van de afdeling Recherche Paramaribo. Na uitgewerkte informatie kwamen de rechercheurs erachter, dat ene Mark, M. op maandag 22 juni  een van de gestolen horloges zou verkopen voor iemand. De rechercheurs gingen op de loer liggen en op het moment dat Mark het horloge verkocht sloegen zij toe.

Kort na zijn aanhouding zette Mark het op een lopen. De rechercheurs gingen hem achterna waarbij zij hem tot stoppen sommeerden en ook waarschuwingsschoten losten. Nadat Mark geen gevolg gaf aan de sommaties en de waarschuwingsschoten werd gericht op zijn benen geschoten. Daarbij werd hij in zijn linker enkel geraakt. Nadat Mark medisch behandeld was werd  hij overgebracht naar het politie bureau.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de 18-jarige Mark, M. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld meldt het KPS vandaag.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Jammer dat de politie zijn hoofd heeft gemist voor een kortsluiting van zijn carriere. Als zijn poot maar kunnen ampureten dat is dan goed genoeg.


  Maak melding
 2. Saaaang zomaar skoutoe soeta mang jongu.met zoveel moeite ging hy ander mans zweet geld stelen en politie soeta mang jongu!!en dat ook in zyn enkel auwwww!!nu vry dokter behandeling gratis eten van lantie.en 2kogels vermorst van de politie.1kogel op de juiste plaats van genoeg voor altyd.18jaar en kyk zyn daden.na 3jaren komt hy naar buiten wat denk j dat hy gaat doen??werken??neee hoor ik denk t niet.waar gaat hy werken wie gaat hem in dienst nemen dus is t weer stelen weer achtervolging van manden misgn jaar ook weer kogels vermorsen en in de been schieten en zelfde proces vind weer plaats.SOET DENG MPP…..MANG DIES KIERIE MANG.OM DEZE KOULO ROVERS KUNNE MENSEN NIET GERUST IN HUN EIGEN HUIS SLAPN.DEZE APEN ZYN EEN LAST IN DE SAMENLEVING…


  Maak melding
 3. De dief heeft geluk gehad. De politie dacht black lives matter. Schiet laag.

  Ontslag van gevangenis kan gevolgd worden door hulp vsn de rehabilitation ambtenaren.Als hij in de gevangenis een beroep had geleerd( kok, itc, automonteur etc.) dan kan hij op aanbeveling van de rehab ambtenaar werk vinden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES