dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijBonuman (38) vast wegens aanranding, verkrachting en bedreiging klant (20)

Bonuman (38) vast wegens aanranding, verkrachting en bedreiging klant (20)

-

Does Travel - naar Suriname

Een 20-jarige vrouw in Suriname, die wegens gezondheidsklachten naar een bonuman stapte voor hulp, heeft begin deze maand aangifte gedaan tegen deze bonuman. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan verkrachting, feitelijke aanranding en bedreiging met een misdrijf meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

De bonuman in kwestie, de 38-jarige Maikel B., is op vrijdag 12 juni door leden van het Regio Bijstand team Paramaribo (RBTP) opgespoord en aangehouden en overgedragen aan de collega’s van bureau Leiding 9a. Hij is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie, hangende het  strafrechtelijk onderzoek, in verzekering gesteld door de politie.

Volgens verklaring van het 20-jarige slachtoffer heeft zij gezondheidsproblemen. Toen doktershulp niet het gewenste resultaat bij haar opleverde besloot haar moeder haar voor een ‘kot luku’ te brengen naar haar oom de ‘bonuman’ Maikel.

Deze ‘kot Luku’ was de basis voor andere rituelen waarbij het slachtoffer en haar moeder gebracht werden naar een begraafplaats. Op de begraafplaats liet Maikel het slachtoffer en haar moeder beloven dat zij niemand iets zouden vertellen over handelingen gepleegd door hem naar het slachtoffer toe in verband met haar genezing.

De dag na het bezoeken van de begraafplaats belde Maikel het slachtoffer op met de mededeling dat zijn ‘winti’ hem de boodschap had gebracht dat hij haar thuis moest ophalen om met haar alleen iets te bespreken. Hij haalde het slachtoffer op en bracht haar naar een pension alwaar hij het slachtoffer te kennen gaf dat zijn ‘winti’ hem had opgedragen om seks met haar te hebben.

Toen het slachtoffer weigerde kreeg Maikel ‘winti’ waarbij die ‘winti’ haar voorhield dat de ‘jorka’s’ die op die bewuste begraafplaats rond dolen, haar om het leven zouden brengen als zij niet met Maikel naar bed zou gaan. Daarnaast bedreigde  die ‘winti’ van Maikel haar ook met een rumfles zeggende dat hij haar daarmee op het hoofd zou slaan als zij niet toe gaf aan zijn seksverlangen.

Het slachtoffer liet Maikel toen zijn seksuele lust op haar botvieren. Nadat Maikel haar misbruikt had bracht hij haar weer naar huis.

De volgende dag belde hij haar weer op met het verhaal dat zijn ‘winti’ hem gezegd had dat zij in zes verschillende straten in haar buurt moest gaan om zand te nemen. Terwijl zij daarmee bezig was stopte Maikel in een auto naast haar en bracht haar onder dwang naar een andere pension waar hij haar weer seksueel misbruikte.

Nadat het slachtoffer thuis was afgezet vertelde zij haar familie wat Maikel haar misdaan had. De familie spoorde het slachtoffer aan om gelijk aangifte tegen Maikel te doen, hetgeen zij ook deed op vrijdag 5 juni meldt het KPS.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Ik wil ook een bonoeman die mij kan verrijken met 1000000 dollars. Ik beloon hem zeker na verkrijging. Als een bonoedame dat met me doet, zou ik me dagelijks bij haar vervoegen zodat haar wintie kon bevredigen.
  Sarie torie.
  Jongedame, hoop dat je met professionele hulp deze trauma te boven komt en sterkte.

  Er wacht je gat veel wintie in het gevang. Zeep in overvloed Maikel.😬🤡dat je bent.


  Maak melding
 2. Dit heeft helemaal niks met bonu en winti te maken.
  Die “oom” is gewoon een slechte man en mens.

  Is hetzelfde als die tv dominees in USA die mensen telkens overhalen om geld te doneren of zogenaamd mensen genezen. Dan heeft die pastor een private jet en allerlei luxe. Heeft ook totaal niks met het geloof te maken, dat is ook puur duivelse zelfverrijking en misleiding.


  Maak melding
 3. Allen,

  Medicijnen kunnen mensen beter maken, geen hocus pocus gedoe.
  Dit is ons aangeleerd van vroeger, want toen waren er geen medicijnen.
  Men deed maar wat vroeger, en na een week als je uitgeziekt was en dus beter, dacht men dat de bonuman het heeft gedaan. allemaal onzin.

  SUCCES.


  Maak melding
 4. Heel veel medicijnen komen uit de natuur dus is helemaal geen onzin. Zelfs moslims weten dat tegen elke ziekte er een middel is in de natuur.

  Kijk naar de ontwikkelingen op het gebied van Cannabis. Men is nog steeds bezig te onderzoeken tegen welke ziektes en aandoeningen het kan helpen.

  Het zijn de kwakzalvers en oplichters die het verpesten. Big pharma heeft liever dat je ook te dure lab medicijnen gebruikt en blijft gebruiken ipv de echte medicijnen uit de natuur door God gegeven aan de mens.


  Maak melding
 5. Ayurveda gebruiken ook allemaal natuurlijke middelen geen pharmaceutische synthetische lab middelen om geld uit mensen hun zakken te kloppen en zelfs te verarmen of afhankelijk en verslaafd te laten raken.


  Maak melding
 6. alvorens je door zo,n culturele docter laat helpen moet je eerst naar zyn eigen woning en leefwyze kyken ,dan denk ik dat jy kunt zien als hy in staat is om anderen te helpen


  Maak melding
 7. Hoe dom kun je zijn, om je door zo,n zogenaamde bonuman, te laten helpen, dit soort heeft zich al zoveel jaar bewezen, dat het van kwaad naar erger gaat, had een collega in Nederland die aan kanker leed, en daaraan overleed, hij had ook 2 dochterjes, die ineens zonder vader kwamen te zitten, en dat verdriet niet konden verwerken, waardoor die moeder na een tijdje, ook een bezoek bracht aan zo,n bonuman in Rotterdam, na een eerste bezoek, moest de moeder bij een tweede bezoek, foto,s meenemen van haar dochtertjes, na dat bezoek, moest de moeder haar dochtertjes van 7 jaar en 9 jaar brengen en later weer ophalen, nou je raad het al, ze zijn beiden verkracht door die klootzak, waardoor na enkele maanden van het verlies van haar man, en nu die verkrachting van haar 2 kinderen, zelfmoord pleegde, doordat dit laatste gebeuren voor haar de druppel was, om uit het leven te stappen, met dank aan de bonuman.


  Maak melding
 8. Deze bonoemang heeft de Tollie-therapie toegepast. Met zijn tollie verjaagd hij de bakroes en lebas. Deze mevrouw is wel heel erg dom om hierin te trappen. Een beetje haar eigen schuld.


  Maak melding
 9. Ook pastors in Suriname maken zich schuldig aan zulke praktijken.Kwetsbare vrouwen en meisjes van alles wijsmaken en ze daarna misbruiken.


  Maak melding
 10. Een bonuman is een potentiele verkrachter alsook oplichter. Wat natuurgeneeswijze betreft @HongKongFree “Zelfs moslims weten dat tegen elke ziekte er een middel is in de natuur.”
  Helaas weten niet alle Muslims dat, in Iran en andere Muslim landen sterven mensen ala dol aan Cocid 19 Een middel dat de Heilige Profeet (GVZH) heeft aanbevolen is urine van een kameel. Dit drinken helpt tegen alle kwalen. dit staat in een ahadjit vermeld. In een midden Afrikaans land heeft de president bepaald dat een ieder die met een natuurgeneesmiddel tegen covid op de proppen komt besmet zal worden met covid en als hij zich kan genezen zal de staat zaken met hem doen


  Maak melding
 11. Ah, een oud verhaal dat slechts een druppel van de ijsberg weergeeft. Dit gebeurd nog dagelijks waar de slachtoffers wegens schaamte liever zwijgen. Wie dit soort misbruik kenbaar maakt in Suriname wordt zelf levenslang met de nek aangekeken door anderen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES