Meisje van 13 doet aangifte van seksueel misbruik tegen stiefvader

7
politie-bureau-suriname

Een 13-jarig meisje heeft zaterdag bij de politie in Wanica aangifte van seksueel misbruik gedaan tegen haar stiefvader.

De tiener verklaarde dat zij sinds februari meerdere keren is misbruikt. Zij was bang om erover te praten. Zaterdag werd daarvan bij de politie melding gemaakt, die een onderzoek startte.

Het slachtoffer is verwezen voor medische behandeling. Afdeling Jeugdzaken in Suriname is belast met het verdere onderzoek.


7 REACTIES

 1. Ik heb vaak genoeg bijna elke dag hoor jeoudere mannen in Suriname sissen als slangen naar hele jonge meiden. De gedachtegang van de Surinaamse man is verkeerd. Er is wel in respect voor de vrouw en ook zelfrespect ontbreekt in Suriname.


  Maak melding

 2. Zonder pardon afhakken dat ding en aan zn nek hangen.
  Pedo debiel hoop dat je een soort gelijk behandeling krijg in boma zonder vaseline.
  Jo barie!!!


  Maak melding

 3. Surinaamse mannen hebben geen respect. Smerige vieze oude mannen lusten een jong blaadje. Vuile vieze smeerlappen. Hebben ze zelf ook dochters. Ik moet die oude viezerikken niet. Viespeuken, ze hoeven niet op de jonge meiden een hartinfarct te krijgen. Jullie smeerlappen met jullie grijze bal haren en Tiengie poepen smoel.


  Maak melding

 4. Kan ook zyn dat die stiefvader it niet heeft gedaan er kan ook wat andere reden zyn dat hy nu onschuldig vast zit
  gemodereerd

 5. @Viresh: Kan ook zijn dat jij die vieze stiefvader bent, die nu vrij is en reageert op een bericht van 2 jaar geleden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.