Bromfietser probeert drempel te ontwijken en gaat onderuit

2
Bromfietser probeert drempel te ontwijken en gaat onderuit

Deze bromfietser raakte zondag iets na 18.00u gewond, toen hij onderuit ging met zijn bromfiets aan de Dr. Sophie Redmondstraat in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een eenzijdig ongeval, waar een Cubaanse man bij betrokken was.

Volgens omstanders reed deze man met een behoorlijke snelheid over de straat. Bij een drempel aangekomen ter hoogte van Elto, probeerde hij deze te ontwijken door aan de zijkant om de drempel heen te gaan. Vermoedelijk gleed hij daarbij uit en belandde keihard op het wegdek.

De man raakte ondermeer gewond aan zijn been en handen, maar krabbelde snel op. Hij verliet al bloedend de locatie zo snel als mogelijk, met zijn vervoersmiddel. Een omstander schakelde de Surinaamse politie in, die een onderzoek instelde waarom de man zo snel de benen nam.


2 REACTIES

  1. Deze ezel snapt niet waarvoor de drempels dienen. Juist om gas terug te nemen. Heb geen medelijden met hem. Hij ging er ook als een haas vandoor. Zal wel meer op zijn kerfstok hebben.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.