Voortvluchtige schutter met wapen van doodgeschoten douanier aangehouden

5
Voortvluchtige schutter met wapen van doodgeschoten douanier aangehouden
De verdachte Afton P. links samen met het slachtoffer Daphne Hoft.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de man die zaterdagavond zijn partner zou hebben doodgeschoten, vanmorgen door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) is aangehouden op een adres aan de Coesewijnestraat.

De doodgeschoten vrouw Daphne Hoft, was in leven werkzaam als douanier. De redactie verneemt verder dat de man bij zijn aanhouding een wapen in zijn bezit had, dat aan de overledene toebehoort. Dit wapen is door de politie in beslag is genomen.

De verdachte genaamd Afton P. verklaarde bij zijn aanhouding tegenover de politie, dat de overledene in bijzijn van hem zelfmoord zou hebben gepleegd, door zich zelf door het hoofd te schieten.

De politie is momenteel bezig met uitgebreid onderzoek in deze spraakmakende zaak. Volgens de politie bestaat het vermoeden dat P. de vrouw heeft doodgeschoten. Waterkant.Net verneemt dat hij naar de Baitoekoestraat zou zijn gereden en daar de vrouw en iemand anders wilde neerschieten. Hij raakte daarbij ook een jonge man in diens been. Dit slachtoffer is buiten levensgevaar meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

De man zal worden voorgeleid en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zal besloten worden of hij, hangende het onderzoek, wel of niet in verzekering zal worden gesteld. 

Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd is de verdachte een bekende body builder in Suriname. Collega’s, vrienden en kennissen van de vrouw zijn diep geschokt. (c) Waterkant.Net


5 REACTIES

 1. Zeer slechte leugenaar…

  Wat de reden ook is hij kan geen bouta spelen en mensen neerschieten voor fun, hij heeft een les nodig in geyersvleit…daar horen gangsters.

  Ik zeg om oog…


  Maak melding

 2. De laatste update m.b.t. het politieonderzoek in deze trieste zaak staat in dagblad suriname. Uit het onderzoek blijkt dat ze de relatie had beeindigd en een nieuwe relatie was aangegaan.

  Die Afton was blijkbaar zo geobsedeerd door haar dat hij dat niet kon verkroppen dat ze hem niet meer wilde. Meneertje snapte duidelijk niet dat er meer dan genoeg vissen in de oceaan zijn en als een sma je niet meer wilt dat er meer dan genoeg vervangsters voor haar rondlopen.

  Het is nooit goed om geobsedeerd te zijn op een ander. Nu zal hij jarenlang moeten brommen.


  Maak melding

 3. Heel veel bodybuilders gebruiken anabole steroïden. Er komen heel wat bijwerkingen waaronder “roid rage” (ernstig agressief gedrag door steroïde gebruik)

  De middelen zijn op lange termijn ook levensgevaarlijk voor de gebruiker zelf, ze houden permanente interne beschadiging voor de rest van hun leven eraan over.

  Dure en schadelijke hobby/sport dat bodybuilden…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.