vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidTotaal aantal positieve coronagevallen in Suriname boven 300

Totaal aantal positieve coronagevallen in Suriname boven 300

-

Does Travel - naar Suriname

Ook zaterdag is het aantal geregistreerde coronagevallen in Suriname gestegen. Er zijn 9 positieve gevallen bijgekomen, waardoor het totaal aantal van deze groep boven de 300 is uitgekomen en wel 302. Het aantal actieve cases is gestegen van 213 gisteren naar 222.

Volgens de Surinaamse president Bouterse bereiken de quarantaine en isolatie capaciteit hun piek. De zorgexperts geven aan dat de besmettingscijfers zullen blijven stijgen. “Hieruit moeten wij helaas concluderen dat ook het aantal doden zal toenemen”, aldus de president zojuist in een statement.

Hij kondigde ook een versoepeling van de full lockdown aan. “Nu wij deels weer opengaan, vraag ik van u om op uw gezondheid te letten. Let u erop dat u de algehele hygiëne voorzorgsmaatregelen in acht neemt. Dit betekent dat u de sociale afstand bewaart, frequent uw handen wast en mond- en neusbedekking draagt” aldus de president:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. nu komt het op eigenverantwoordelykheid neer, Mensen wees voorzichtig anders wie o de’de’
  Lockdown is opgeheven maar het gevaar niet dus mie edoe wang verzoek, oeng tang na oso


  Maak melding
 2. Wie dood gaat die moet dan. Ze willen losbandigheid ze krijgen de vrijheid.
  de verkiezingen moesten komen, heleboel klagen over regels.
  Laat ze maar doodgaan.
  Ik zet geen voor hulp.


  gemodereerd
 3. Ik wil even wat medelen myn vrouw haar
  zus schoonmoeder werd eergister positief getest.vandaag sturen zei haar thuis en zeggn dat ze lichte griep had.haar dochter was ook positief getest ook zei is naar huis gestuurd.dus wat k niet begryp nog test vandaag covid positief en na 2dagen zeggn ze dat t griep was.wat ik zie dat er een heel vies spel word gespeeld met t volk nu.als de heer daar boven zyn ogen sluit voor Suriname wel brada nanga sisa dan wo ka foe teking jere.


  Maak melding
 4. Wendy ben je boos op je baasje? Hij deed het toch zo goed met zijn regering. Ik hoop van harte dat jij en de rest van de ratten die de surineds uitlachen en de rest van de werel Corona krijgen. Je was zo trots op baasje en in Europa maocht men doodgaan van jou,kijk nu,paarse rattenhoer wat jou baasje jullie nog even aandoet! Getallen van besmettingen groeien en baasje wil feesten


  Maak melding
 5. @ percival 21 juni 2020 At 13:07
  “@Wendy
  Je zit als van ouds weer gewoon stront uit te braken!!!”

  Dat ziekelijk, leugenachtig en oerstom geval @wendy is afkomstig uit het RIOOL dus vandaar dat ze alleen maar stront zit uit te braken. Dat is der niveau en voor iets anders is dat achterlijk geval niet geschikt.


  Maak melding
 6. Mensen versterk jezelf, met verse groenten, fruit dus gezonde voeding. Leg een moestuin aan want deze situat8e kan lang duren. Drink oso dresi, ventileer je woning, en vooral in gesloten ruimten altijd een mondkapje. Ik hoop, dat de boeren die overschot hebben de arme mensen ook zullen helpen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES