Surinaamse politie beëindigt privé feest tijdens lockdown

10
Voorbeeldfoto

De Surinaamse politie heeft begin deze week een eind gemaakt aan een private party, welke in een feestruimte van een mall in het politie ressort Uitvlugt werd gehouden. Op maandagavond 15 juni was een verjaardagsfuif tijde van de total lockdown gaande in die ruimte, meldt het Korps Politie Suriname.

Agenten troffen een grote groep feest vierende mensen ter plaatse aan. Op bevel van de politie verlieten de feestvierders de locatie. Een man die sterk onder invloed van alcohol verkeerde, ging daarbij echter flink tekeer tegen de politie ambtenaren. Hij werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politie bureau.

Volgens de politie blijkt achteraf dat de man in kwestie als ambtenaar werkzaam is op het Ministerie van Justitie en Politie. De politie heeft een rapport opgemaakt tegen deze ambtenaar en zal het rapport doorsturen naar zijn diensthoofd.

Het is te verwachten dat de ambtenaar in kwestie disciplinair gestraft zal worden.


10 REACTIES

 1. Surinamers zijn enorm koppige wezens. Men wil eerst letterlijk mensen dood zien vallen over straat alvorens men covid-19 serieus neemt.
  gemodereerd

 2. Dit keer was niet de Nederlander maar de Surinamers zelf, Arthur goed gezien.
  Jay en Anne die ambtenaar mag aangepakt worden geen ontslag misschien heeft hij kinderen die nog school zitten. De ambtenaar mag met behoud van werk schoonmaak werk gaan doen. De keus moet aan hem gelaten worden. Werken of je kinderen verhongeren in Covid tijd. Hij heeft z’n vrouw en kinderen al vernederd om stom dronken te gedragen en regels aan z’n schoen (laarzen) te lappen. De kinderen zijn de toekomst voor elk het land met goed educatief.
  Elk ouders moet een voorbeeld z’n voor zijn kinderen. M’n ouders zijn de beste voorbeeld geweest maar soms te streng en ik als alleenstaande moeder voor m’n zoon. Nu gaat m’n zoon op zichzelf wonen en hij zegt ma dank u wel dat u streng was en ben en ik ga m’n kinderen nog strenger opvoeden vooral in deze tijd er is geen respect meer in deze tijd. Ik ikke de rest mag stikken. Ik zeg tegen alle ouders houd een spiegel voor jezelf en vraag je af hoe u wilt behandeld worden en uzelf een andere wilt behandelen het enige woord is met RESPECT. Wat je zaait zal je ook oogsten. En wees zuinig opzelf maar ook het land die jou beschermd en voed. Ik mag vandaag met trots lopen dat m’n zoon mijn respecteert en ook de andere maar zichzelf ook


  Maak melding

 3. ik zou zeggen, namen noteren van de feestvierders en onderaan de lijst plaatsen indien medische hulp nodig is en aanklagen wegens in gevaar brengen van de volksgezondheid


  Maak melding

 4. Leven deze mensen op een andere planeet ergens in de ruimte?🤖 Je hoort toch wereldwijd wat dit virus met mensen doet, heb je dan teveel paddi in je hoofd om na te kunnen denken, dat dit niet kan. Als in Suri een gigantische pleuris uitbreekt, denk je dat de medische het aan gaan kunnen, iedereen gaat gewoon DOOD💀☠ is dat zo moeilijk te snappen. Suri’s hebben allemaal last van hoge bloeddruk, hebben overgewicht, en chorestorol, denken ze echt dat ze onschendbaar zijn dat het virus hun niet zal treffen. Ga lekker door met je feesten stelletje idioten, het ruimt wel lekker op.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.