dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Automobilist laat bromfietser in hulpeloze toestand achter na aanrijding

VIDEO: Automobilist laat bromfietser in hulpeloze toestand achter na aanrijding

-

Does Travel & Cadushi Tours

Bij een aanrijding donderdagmiddag om 16.48u heeft de bestuurder van een busje, een gewonde bromfietser in hulpeloze toestand achtergelaten. Het verkeersongeval vond plaats op de kruising van Johannes Mungrastraat en de Kolonistenweg te Uitvlugt en is hieronder te zien.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het Noah busje geen voorrang verleende aan de bromfiets. De automobilist stak de weg over, terwijl de bromfietser over de voorrangsweg kwam aangereden. Deze knalde op het busje en viel daarna roerloos op de weg.

De bestuurder van het busje bekommerde zich helemaal niet om de bromfietser, reed weg en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. De bromfietser raakte gewond en moest met een ambulance naar de Spoedeisende Hulp afgevoerd worden.

Het Korps Politie Suriname heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar de veroorzaker. Een filmpje van de aanrijding:

https://www.instagram.com/p/CBmK5aklZE0/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

8 REACTIES
 1. Ja ik heb misschien makkelijk praten maar ook ik minder snelheid bij nadering van een kruispunt juist om zulke situaties te voorkomen want er is een verschil tussen de begrippen: voorrang hebben, voorrang krijgen en voorrang nemen.
  Soms probeer ik me de reacties in te denken als het slachtoffer een direct familielid bekende of buur is.
  Sterkte!


  Maak melding
 2. Voorrang neem je niet. Dat word je verleend. Bij een kruising altijd vaart verminderen. Op de beelden is helemaal geen reactie te zien bij de brommer alsof dat busje er helemaal niet aan kwam rijden waardoor de klap extra hard aankwam. Voor de bestuurder van het busje, rijbewijs inleveren, opsluiten voor het doorrijden en ook ziekenhuis kosten betalen voor het slachtoffer.
  I rest my case🙏🌹


  Maak melding
 3. @Rbrown
  Je bent geen analfabeet dus kom op.
  Ik begrijp wel wat je bedoelt maar speliefst en schrijffouten nog mang. Is vermoeiend lezen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES