COVID-19 persconferentie vrijdag afgelast, president komt zaterdag met statement

13
COVID-19 Persconferentie vrijdag afgelast, president komt zaterdag met statement

De gebruikelijke persconferentie van het Nationaal COVID-19 Managementteam, die zometeen van start zou gaan, is afgelast. Dat heeft het Nationaal Informatie Instituut (NII) vandaag aan de pers laten weten. De persconferentie is verplaatst naar maandag 22 juni aanstaande om 16.00u.

Het NII liet verder weten dat de president van Suriname, Desi Bouterse, zaterdag 20 juni met een statement komt. Waarover de verklaring van de Surinaamse president gaat is nog niet bekend.

Vandaag is een patiënt, die op de Intensive Care-afdeling van het Wanica Streekziekenhuis werd verpleegd, overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Het is de achtste COVID-19 dode in Suriname. Zes van de inmiddels acht overleden personen zijn mannen en twee COVID-19 slachtoffers zijn vrouwen. 

Er zijn in totaal 277 personen positief getest in Suriname. Daarvan zijn tot nu toe 72 genezen. 197 gevallen zijn actief en er zijn in totaal 8 doden gevallen. Het aantal mensen in quarantaine bedraagt 333.


13 REACTIES

 1. Inderdaad. Wat voor statement? Je hebt het arme Surinaams volk verarmd en nu martel je ze door hen te laten boeten voor jouw verlies. Je bent echt een duivel. DDB.


  Maak melding

 2. NIEMAND LUISTERT NOG NAAR DEZE KNUL.

  SURINAMERS WILLEN DIT KNULLETJE NOOIT MEER ZIEN….A SARIE………..

  ALS ER IETS UITGELEGD MOET WORDEN LAAT IEMAND ANDERS HET DOEN IN PLAATS VAN DIT MISSELIJK MAKEND UITGELEEFD FOSSIEL.


  Maak melding

 3. Hopelijk heb ik het mis maar ik heb het vermoeden dat deze lockdown verlengd zal worden met als gevolg een totaal geruineerde economie. Dat kan bouta natuurlijk niks schelen want hij hanteert de tactiek v.d. verschroeide aarde.
  Een geruineerde economie zal ook nadelig zijn voor de volksgezondheid.


  Maak melding

 4. Dit POLITIEKE KUIKENTJE is nu vleugellam.

  Dus zijn inbreng is van nul en generlei waarde,
  wat voor toegevoegde waarde heeft deze doorgesnoven dronkaard nog voor de maatschappij ??


  Maak melding

 5. De veroordeelde Drugscrimineel tevens meervoudige MOORDENAAR zal weer met zijn Droegoe Mang Fesi op tv verschijnen en allerlei TRALALA verhalen vertellen.

  Na 12 Augustus is Suriname definitief verlost van deze CHARLATAN.

  Er zal een hele frisse wind gaan waaien in Sranan. Een tijdperk VOL BEDROG en VREET NA POT wordt dan gelukkig afgesloten.

  NA WAN HIEPIEPIE HOEREE: SRANAN SA WINIE.
  Bij verkiezingswinst van de NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ was Suriname TEN DODE opgeschreven.


  Maak melding

 6. “Jay 19 juni 2020 At 21:33
  Een geruineerde economie zal ook nadelig zijn voor de volksgezondheid.”

  Helemaal mee eens. Zo maak je een land helemaal kapot.
  Een total lockdown/ noodsituatie is naar mijn mening echt niet de oplossing.
  Het continu naar buiten brengen hoeveel cases en doden heeft ook totaal geen positief effect en veroorzaakt alleen maar angst en onzekerheid bij mensen die al in een bijna uitzichtloze situatie verkeren.

  De lange rijen mensen die wachten op een overlevingspakket laat duidelijk zien dat men helemaal niet in staat is om met praktische oplossingen te komen.
  Voor verkiezingscampagnes, ceremonies en “omkopings geschenken” worden wel miljoenen uitgetrokken…


  Maak melding

 7. Statement van Bouta ?
  Heeft hij de winnaars al gefeliciteerd ?
  Nee, maar hij verrijkt wel zijn holmaatjes.

  ” …
  Minister Ronnie Benschop van Defensie heeft door president Desi Bouterse een bijzondere erkenning gekregen. De bewindsman die brigade-generaal was is bevorderd tot generaal-majoor. Deze is de hoogste rang binnen het leger. Deze formaliteit heeft zich vandaag voltrokken op het presidentieel paleis.
  … ”
  Bron: SRHerald

  Dit is de NDP.

  Uitschot als Benschop zijn geen titel waardig.
  Sowieso is een onderscheiding gegeven door Bouterse waardeloos en is eerder een getuigschrift van corruptie en lid van een criminele organisatie.

  De regering Santokhi moet niet vergeten dat het volk heeft gekozen voor gerechtigheid. Onrecht, corruptie en criminaliteit mag niet ongestraft blijven.

  It is time for justice !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !

  Suriname eerst.


  Maak melding

 8. Eens met alle reacties boven deze…

  Het is een langdradig gebeuren allemaal te langdradig, ik zet m’n mind op 12 augustus idd. En hopelijk komt hij niet met een vreemde statement morgen, ik wil niks horen over noodtoestand , verlenging lock down zit er in , miss met toch wat versoepelende aanpassingen. We mogen niet buiten ons ressort, maar dat is in de praktijk ONkan en ook maar 1x per week boodschappen halen wat totaal niet werkt… verse groente en fruit is er de laatste 4 dagen van je week ni meer.. sommige leven zelfs op een paar droge sneetjes brood per dag , hartbrekend….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.