Zevende corona dode in Suriname, nog 26 genezen

12
covid-19 coronavirus test

In Suriname is opnieuw een dode gevallen als gevolg van het coronavirus. Een man, die op de Intensive Care-afdeling van het Wanica Streekziekenhuis werd verpleegd, zou volgens Surinaamse media overleden zijn aan de gevolgen van het virus.

Het aantal geregistreerde Surinaamse sterfgevallen door COVID-19 is daarmee gestegen naar zeven. De teller op de COVID-19 website is nog niet bijgewerkt. Vanmiddag is er een extra persconferentie van het COVID-19 managementteam.

UPDATE – de teller op de officiële COVID-19 website is rond 13.00u bijgewerkt. Daarop is de 7e coronadode te zien. Ook is te zien dat er nu officieel in totaal 74 personen genezen zijn verklaard van het COVID-19-virus, een stijging van 26:


12 REACTIES

 1. Alemal chan schuld,red suriname vn virus.hai kiesie boengie.als j gat spotten mt ziekte,gat dit zeker gebeuren.@ klaagzang j lult over wendy,warom luk j nit over chan en d boevebende vn d gelebek party???? Lat chanwa nu suriname redde noh,k wens dt alle vier hoopjes poep dood gan aan d corona


  Maak melding

 2. De flop NDP regering is te labiel om de grenzen beter te bewaken.
  Voor hun is het belangrijker vriendjes een hoge salaris te bezorgen.

  Suriname was Covid vrij !

  Bewaak de grenzen beter, doe het in samen werking met de buurlanden.

  Misschien dat de nieuwe coalitie VHP , ABOP, NPS , PL alvast met de autoriteiten van de buurlanden kan gaan praten ivm grensbewaking.


  Maak melding

 3. Ik lees net op de ware tijd online dat de skalians gewoon door mogen opereren, ze worden gezien als essentiële business.

  Wat is er zo essentieël aan een Skalian. Red het mensenlevens? Produceert het voeding? Het antwoord weet u zelf wel…


  Maak melding

 4. @Wendy

  Ik had Wendy ook gewaarschuwd niet zo af te geven op Nederland en de rest van de wereld.Haar woorden hebben onheil gebracht over Suriname en de coronadoden zullen ze moeten betreuren.Het is niet anders.Wat je zaait zul je oogsten.


  Maak melding

 5. In plaats van corona te bestrijden belt mpp bouta Chan alleen om zichzelf te redden. Het volk mag sterven alleen omdat hij niet naar Santo Boma hoeft te gaan. Chan heeft een zware taak om al die paarse puinhopen van de afgelopen 10 jaren op te ruimen. Yes we Chan!


  Maak melding

 6. De criminele ndp regering heeft zijn best gedaan om coronacrisis verborgen te houden en het volk te misleiden dat ze alles onder controle hebben.Nu ze de verkiezingen verloren hebben kunnen ze niets meer verbergen en de surinamers worden op onaangename en wrede wijze geconfronteerd met de realiteit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.