Man tijdens bellen na aanrijding beroofd van halsketting

8
politie-auto-op-straat-suriname

Tegenwoordig ben je bijna nergens meer veilig voor rovers in Suriname. Dat ondervond ook een automobilist, die betrokken was bij een aanrijding op de kruising van de Samuel Kafiluddi- en Johan Adolf Pengelstraat. Hij werd kort na de aanrijding door een man op straat beroofd schrijft de Surinaamse krant Times of Suriname.

Na de aanrijding stapte de man uit zijn voertuig om op straat te bellen. Terwijl de man druk aan het bellen was, liep een onbekende man ineens naar hem toe en rukte met kracht de halsketting met hanger van het slachtoffer weg.

De rover maakte zich na de criminele daad snel uit de voeten, schrijft de krant. Het slachtoffer ging na de afhandeling van de aanrijding, naar het politiebureau om aangifte van de beroving te doen. Hij wist de politie alleen te vertellen wat de rover aan had.

De Surinaamse politie is bezig met het onderzoek.


8 REACTIES

 1. S d kleur alweer blaka,donker zwart,djoekas uit t zwarte bos die door abobie zyn gehaalt.9 zetels dus roven geblaze.ma julie hebbe tog op d gelebek party gestemt,dus warm nu klage????? K vind t juis gezelig.s d koers al 2.80???? War s chanwa???


  Maak melding

 2. Erg ,dat je aan de buiten kant niet ziet dat er een dief op je afkomt, nu moet dus argwanend naar iedereen kijken en oppassen, dit maak het leven er niet leuker op.


  Maak melding

 3. @Devil
  Hou je rustig of hou gewoon je mond dicht.
  Santokhi heeft de leiding van het land nog niet overgenomen en kan dus nog niet regeren.
  Je baasje bouta moet eerst verdwijnen. De abop heeft gekozen voor welvaart en ontwikkeling en ga niet denken dat ze de verwoestende mentaliteiten van de ndpers hebben.De abop heeft gekozen voor verandering en niet voor meer misere.De regeerperiode vhp en combinatie is nog niet begonnen dus zit niet te fantaseren.


  Maak melding

 4. Mpp bouta moet snel de macht overdragen, dan pas kan sherrif beginnen met het echte werk. De grootste boef persoonlijk naar Santo Boma opdonderen namens het volk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.