Man slaat z’n vrouw met hard voorwerp tijdens woordenwisseling

12
gevangenis suriname
Foto ter illustratie: man in gevangenis.

Ruzie komt in de beste relaties voor en meestal blijft het gelukkig bij woorden. Een woordenwisseling tussen een man en een vrouw in Suriname, draaide deze week echter uit op een handgemeen. Daarbij raakte de vrouw gewond, meldt het Korps Politie Suriname.

De Surinaamse politie heeft afgelopen maandag daarvoor de 24-jarige Saverio S. aangehouden en in verzekering gesteld, nadat de vrouw aangifte tegen hem had gedaan. Uit onderzoek van de politie blijkt dat het stel ruzie had. Tijdens een woordenwisseling sloeg de man het slachtoffer met een hard voorwerp, waardoor zij letsel, opliep.

Saverio werd op die bewuste maandag 15 juni aangehouden. Hij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld door de politie voor mishandeling van zijn levenspartner meldt het KPS.


12 REACTIES

 1. Kook 20 adjoemapepers in water. Gebruik daarna het water, zonder de pepers, om zijn kleding inclusief ondergoed te reinigen. Strijk eventueel zijn kleding netjes en zorg dat ie vooral het ondergoed aantrekt. Kijk of ie daarna genezen is. Als dat niet helpt, wacht tot ie slaapt en sla daarna heel hard met een niet te zware koekepan op zijn hoofd. Zo flikt ie het nooit meer. Succes


  Maak melding

 2. Deze leeghoofdige 🤨LOSERS!!! hebben niet het vermogen om iets uit te kunnen praten, maar gaan in hun onmacht, door gebrek aan scholing om normaal te communiceren ,mishandelen en moorden. Iedereen in Su zou verplicht naar school moeten gaan, en op school moeten blijven tot ze een diploma in de zak hebben. Zal er ooit een regering opstaan, die dat bewerkstelligt ,en schoolgeld afschaft, om ook voor de armen de weg naar scholing vrij te maken..🤔


  Maak melding

 3. mica@@ dus mensen die naar school zijn gegaan doen niks verkeerds 😂😂 boefdraad,Simons,misiekaba,Bouva,abdoel die zijn ook naar school geweest daarom doen ze niks verkeerds
  Ik denk dat jij zelf naar school moet om te leren om geen onzin uit te kraaien


  Maak melding

 4. 24 jaar en vrouw hebben?? Wat heb je al bereikt in het leven??
  Dan maken ze vaak 1 of 2 kindjes erbij. Maar ze hebben zelf nog geen moer.
  Ga jezelf eerst opbouwen en dan neem je vrouw.


  Maak melding

 5. Kleur, heeft niets te maken met vrouwenmishandeling.
  Het gaat erom, dat een vrouw is mishandeld.
  Ook zij heeft pijn, gevoelens, is iemands, dochter, zus en misschien een moeder.
  Het is afschuwelijk om te lezen hoe, vrouwen te lijden hebben.

  Dank zij vrouwen, bestaat u en ik. Vrouwen zijn de fundering, waarop mannen hun” bot” vieren.


  Maak melding

 6. Devil@@ en jij bent zeker lichtzwart jij en Wendy zijn twee domme achterlijke racisten waarom zijn jullie rascistisch bezig omdat ze iets hebben of kunnen wat jullie niet hebben of kunnen jullie zijn jaloerse stommelingen


  Maak melding

 7. Met de lockdown en de slechte economische situatie zullen er zeker veel meer gevallen van huiselijk geweld plaatsvinden. Dat is in de rest v.d. wereld gebleken en SU zal heus geen uitzondering daarop zijn.


  Maak melding

 8. De ndp partij heeft zelf voor armoede en covid gezorgd en nu slaan de paarse lui elkaar kapot uit frustratie. Ze weten echt niet meer wat ze willen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.