Autodieven aangehouden bij poging gestolen auto te verkopen

12
verdachten-aangehouden-politie-suriname
Archieffoto - verdachten aangehouden in Suriname.

Rechercheurs van Regio Paramaribo hebben twee mannen aangehouden op verdenking van inbraak en autodiefstal. Het gaat in deze om de 37-jarige Sandy A. en de 43-jarige Maikel A. Bij de aanhouding werden de rechercheurs ondersteund door collega’s van de Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP) meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

In de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 juni is ingebroken bij een woning in het politie ressort Geyersvlijt. Daarbij hebben de inbrekers de auto van de benadeelde gestolen. De autosleutel hadden zij in het huis weggenomen. Via de sociale media maakte de benadeelde bekend dat zijn auto gestolen was. Daarbij liet hij ook een foto van de auto zien.

Op donderdag 11 juni stapte de benadeelde, samen met een getuige, naar de politie waarbij de getuige aan de politie verklaarde dat iemand hem benaderd had om de gestolen auto te kopen. Volgens afspraak zou de autoverkoper de getuige op een afgesproken plek in de Meursweg ontmoeten. Rechercheurs en collega’s van RBTP beraamden een plan om de autoverkoper aan te houden en om de gestolen auto terug te vinden.

De verdachten Sandy en Maikel zaten in de gestolen auto in de Meursweg op de koper te wachten. Het gelukte de politieambtenaren om Sandy en Maikel aan te houden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn deze twee verdachten door de politie in verzekering gesteld. Sandy en Maikel zijn bekend bij de politie en bij de justitie meldt de politie.


12 REACTIES

 1. S en M zijn bekenden van de politie. Bijde hun foto’s op social media plaatsen. Ze moeten toch ook bekenden zijn van het gehele Surinaamse volk..


  Maak melding

 2. Stelen, door de regering van de samenleving was/is altijd zichtbaar geweest, maar door velen, vaak niet erkend.

  Niet “lachen”, u en ik, zullen niet stelen.
  De overheid duld geen,”CONCURRENTIE”.


  Maak melding

 3. Verdiende loon voor de dieven! Snel denken van de ” koper” en van de benadeelde met posten op faceboek.

  Vraag hoe zouden de dieven de auto overdragen zonder eigendoms papieren?


  Maak melding

 4. inteelt lijdt tot criminaliteit, als een foto van drugshandelaar, moordenaar, mensenrechrtenschenner desi reet kabouta mag waarom niet van alle dieven, gangsters, rovers corrupte potici etc.


  Maak melding

 5. Als je in Su een auto bij de dealer koopt, is de auto van de bank, tot je het volledig afgelost hebt, of je moet zoveel geld in je pocket hebben, dat je het contant kan betalen. Deze dieven duperen mensen die de auto nog moeten afbetalen want de schuld bij de bank blijft gewoon staan, dus je hebt niet de mogelijkheid nog een andere aan te schaffen.Deze dieven weten dat, ze verkopen de auto voor een schijntje, de helers moeten strenger aangepakt worden want ze zijn bekend met het beleid van de banken.En ze kunnen makkelijk achterhalen van wie de auto werkelijk is.😣


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.