woensdag, februari 21, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidVijfde corona dode in Suriname genoteerd

Vijfde corona dode in Suriname genoteerd

-

Does Travel & Cadushi Tours

In Suriname is maandag nog een corona patiënt om het leven gekomen. Dat blijkt uit de teller van de officiële COVID-19 website. Rond 19.20u lokale tijd kwam daar nog een dode bij. Het aantal mensen dat tot nu toe in Suriname aan het coronavirus is overleden bedraagt daarmee 5.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een Surinaamse man die in het binnenland vertoefde. Het gerucht ging vanmiddag al rond maar is zojuist pas officieel bevestigd. Volgens Starnieuws heeft hij het leven gelaten op de Intensive Care Unit van het St. Vincentius Ziekenhuis. 

Eerder op de dag werd bekend dat een illegale Braziliaan de 4e persoon in Suriname is, die aan de gevolgen van COVID-19 is overleden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

4 REACTIES
 1. Covid Management moet meer informatie vrijgeven. Totaal 229 positief getest, incl. 176 cases. Van de 229 patiënten ook bekend maken leeftijd en geslacht. Bijvoorbeeld: 45-49 jaar = 20, 50-59 = 40 etc. . 60% mannen 40 % vrouwen. Ook per district aan geven: Parbo = 12, Wanica 16, Sipaliwini = 12, Nickerie 11 etc.etc. Ook het aantal hersteld aanpassen .Ook een tabel van patiënten die niet alleen Corona zijn opgelopen maar ook andere chronische ziekte hadden/hebben. Kortom: kom met een uitgebreid, betrouwbaar rapportage.Mw.Babel pretendeert dat ze het professioneel gaat doen, doe het dan ook. Maak ook elke dag bekend dat de virus meer in gesloten ruimte actief is, dan in open lucht.


  Maak melding
 2. Zoveel gelul, wel er zijn nu 5 dood aan de gevolgen van het virus…. zou jij ze weer leven geven??? Eeuwig een gelul met jullie ga in plaats van dit te doen vloggen met informatie hoe men het kan voorkomen gewoon simpel in je huis blijven, om tenminste de verspreiding van te beperken. Waarom kom je niet mee in het veld werken??? dan kan jij tenminste turfen qua leeftijd enz ka san ik weet zeker dat jij je vrouw of man ook niet vertrouwt maar dat is ons probleem toch niet!!! We hadden graag een betere medewerking van onze eigen srang brada’s en sisa’s, we kunnen het laten we een helpende hand naar elkaar toereiken als je het kan missen een pakketje een ander te geven doe, verder laten we de covid-maatregelen in acht houden dat ding is anders dan wat idioten proberen te zaaien tussen ons echt… Ja het is een virus en er is geen medicijn voor… Laten we met z’n allen aan werken om de verspreiding tegen te gaan, vast bedankt..


  Maak melding
 3. niemand die wat van de man weet.
  en als hij zo afgezonderd leefde? hoe heeft hij dan corona gekregen?

  niemand die wat weet…… dus we tellen hem gewoon mee als corona slachtoffer…
  en het verhaaltje gaat verder.
  morgen weer wat besmettingen zonder extra quarantaines?
  ey laten we voor een highscore gaan… en voor 3 doden gaan morgen


  Maak melding
 4. @HRIR: ik snap de mensen niet die aderen ahw nu dwingen om anderen te helpen. Dan vraag ik me af wat men deed vanaf maart toen er geen positieven meer bijkwamen en men wel rekening hield met feesten en overlijden/begravenissen(soms) wat hebben ze zelf gedaan aan hun tekorten? Op dit moment is het meer water naar zee dragen. men vond wcpapier een betere investering dan houdbaar voedsel inslaan Kijk ze nu eens in de rijen stan voor een gratis pakket. Corona heeft gewoon vrij spel.Dan geef jij een sneer aan menen die meer voorlichting vragen als “zg veldwerker”. Er is genoeg gewaarschuwd en er waren genoeg voorbeelden hoe het niet moest uit andere landen. Mijn 100 euro is een druppelop een gloeiende plaat terwijl de top met aanhang nu vecht om een plek naar de landen met melk en honing met hun gestolen gelden en gespekte bankpasjes. Diegene kan naar die info vragen om een inschatting te kunnen maken hoeveel en hoelang er nog noodhulp gegeven moet worden. ook hier is er na een stabilitei de teller weer aan het stijgen. mensen worden ook moe van jullie en proberen hun eigen hachje te redden. Zijn er daar allen Gaddoh Tjohs die zitten te wachten tot er iets langskomt hun richting? So wang mooi kondre go wroko en dringi osso dresi wakti siki no wakti trawang.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES