Vandaag 6e corona dode genoteerd in Suriname

8
Coronavirus in Suriname

In Suriname is er vandaag opnieuw een persoon overleden aan de gevolgen van COVID-19. Dat blijkt uit de teller van de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Het geval is ook bevestigd op de persbriefing die dinsdag om 16.00u begon. Het aantal doden is daarmee uitgekomen op 6. Ook het aantal actieve cases is gestegen en wel met 7 naar 183.

De afgelopen dagen zijn een aantal mensen genezen verklaard. Personen die met het COVID-19 virus besmet waren en genezen zijn verklaard, zullen na deze periode nog verder gemonitord worden. Dit zal nog in een breder kader met alle actoren verder worden besproken.

Deze geruststelling gaf dr. Cleopatra Jessurun van Volksgezondheid gisteren tijdens de reguliere COVID-19 persbijeenkomst.


8 REACTIES

 1. Ja, we weten het nu wel. De gevallen zullen stijgen. Iedereen moet gewoon met een mondkap de straat op en overal waar je gaat handen desinfecteren.
  Ik vraag me af waarom de autoriteiten nog niet zijn overgegaan om de buurten en straten te ontsmetten waar de zwaarste besmettingen plaatsvinden.

  Na de lockdown blijft de kans op besmetting bestaan dus preventie en gehele onsmetting is de enige oplossing. Het land kan niet zo lang op slot blijven.
  gemodereerd

 2. Komt door wendy met grote mond. Eerst andere landen uitlachen. Nu heeft ze zelf te maken met covid, hongersnood, armoede, terwijl ze wacht op pakket. Echt dom.


  Maak melding

 3. IK LEES DAT DEXAMETHASON BETER WERKT DAN HYDROCHLOROQUINE

  Hopelijk verslappen artsen niet alsook de zusters en broeders. Vooral in de nacht sriebie e kier den gevaarlijk. Zie ehbo. Openlijk den mang e sribie met hun hoofd op tafel. Ondanks tientallen mensen die smeken om hulp. A la situatie 2019.
  Roeping is zoek.


  Maak melding

 4. nu hopen de Surio’s minimaal 1.000.000 euro op te haIN nEDERLAND hier heeft de economie ook een fkinke corona tik gehad eb zijn de prijzen in de winkel ook flink hoger.I hoorde via via dat de stoephoer en een familielid ook positief zijn getest De gezonde mensen moeten veel goud vinden om uit de ontstane sjit te komen


  Maak melding

 5. Komt door de gasten die Brunsie heeft laten halen uit frans Guyana om te stemmen. Zij gaan kreperen, niet ik.
  Voor mijn part mogen ze met zn allen opgesloten worden en na 3 weken kijken we wel.
  Ik herberg geen niemand die illegaal het land inkomt. Niet voor €5000,–


  Maak melding

 6. Helaas 6 overleden. Dit zijn de 6 personen die op de IC lagen. Houe zo, de overige besmette personen volg de regels aub.
  Goed eten en niet bunkeren, bewegen en slapen.


  Maak melding

 7. @Wendy:je plaatst altijd van die bere foeroe reacties, maar bij jou is het natuurlijk bere angri
  Ook kijk je altijd neer op je landgenoten. Hindoestanen, javanen, boslandcreolen, surineds (omdat die het beter dan jou hebben) chinezen en nu dus ook guyanezen.
  Maar eh…ik zal het doorgeven aan Lonny…dan komt ie wel even langs om je quarantaine mars te breken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.