zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidVierde corona dode in Suriname is illegale Braziliaan

Vierde corona dode in Suriname is illegale Braziliaan

-

Does Travel - naar Suriname

Een illegale Braziliaan in Suriname is de vierde persoon in het land, die aan de gevolgen van het gevreesde coronavirus is overleden. Dat meldt de Surinaamse nieuwssite Starnieuws zojuist. De teller op de officiële COVID-19 website is nog niet aangepast.

Starnieuws zegt dat het bericht is bevestigd door het Surinaamse ministerie van Volksgezondheid. De site heeft ook de namen vrijgegeven van alle vier overledenen. Dat zijn in chronologische volgorde Rick Schuitemaker, Haidy Pinas, Soerdjdew Roeplal en Milton Guerreiro.

De Braziliaan werd op 18 mei positief bevonden. Het totaal aantal positief bevonden mensen is zondag ook gestegen en is de 200 gepasseerd. Het aantal is gestegen van 196 naar 208. Het aantal mensen in quarantaine is gelijk gebleven op 257.

UPDATE – de officiële COVID-19 website is aangepast:

 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Het is de schuld van de verkiezingen. Ik heb die verkiezingen nog zo gewaarschuwd. toch wilden ze hun feest vieren. Het is niet onze schuld


  Maak melding
 2. 18 mei positief getest?? We waren toen toch Covid vrij? Suriname had geen Covid gevallen, zoals de regering toen zei. Wat is hier aan de hand?
  En waar was deze man tussen 18 mei en nu?
  Mensen zijn positief getest. Maar hoe ziek zijn de positief geteste gevallen? Zijn ze in quarantaine? Zo ja, welke medische zorg krijgen zij? Zijn ze in het ziekenhuis?


  Maak melding
 3. Het werkelijke aantal COVID-19 doden in su, blijft een groot raadsel want, de machthebbers in par’bo hebben werkelijk geen idee wat zich afspeelt in het binnenland m. n. de dorpen die afgesloten zijn van de buitenwereld. Dus 4 doden is wat mij betreft erg onwaarschijnlijk. Heeft allemaal met transparantie en eerlijkheid te maken en dat zijn zaken die niet in de woordenboek van de huidige machthebbers voorkomen.


  Maak melding
 4. BERICHT UIT DE WEST.
  Afgelopen week heeft de Braziliaanse autoriteit een paar bemanningsleden aangehouden, die met smokkelwaar waaronder sigaretten, het land trachtten binnen te komen. Het schip was afkomstig uit Suriname en het ergste is, dat de documenten van het schip niet in orde bleken te zijn. Dus ondanks de verscherpte maatregelen met betrekking tot COVID-19 en waarbij de overheid heeft beloofd verscherpte controles uit te oefenen bij de grenzen, kunnen schepen met smokkelwaar onze havens verlaten. Waar zijn de controlemechanismen? Of worden personen net als bij onze oostgrens, betaald om te zwijgen? Op deze manier kunnen ook illegalen het land worden binnengebracht, met de mogelijkheid dat ze ook nog besmet zijn met het coronavirus.


  Maak melding
 5. We hebben reeds lang gezien dat niet alle juiste informatie naar buiten kwam.
  Nu ineens mag alles bekend worden.
  Mensen bescherm je draag mondkapje was je handen vaak, je ziet de virus niet maar het zweeft wel in de lucht.
  Waar zijn die oso dresie??
  God bescherm suriname en me familie.


  Maak melding
 6. Onder deze REGERING is de corona welkom.
  Het komt hun goed uit.
  Deze regering sluit nog steeds diverse leningen af. MEGA LENINGEN.
  Straks kan de nieuwe regering alles gaan aflossen. Wat blijkbaar ook niet zal lukken.
  MPP Bouta. Leugenaar, moordenaar.


  Maak melding
 7. minister e begint ongeduldig te worden ineens heeft hij haast met Nederland terwijl hij een paar weken geleden trots op de foto ging met zijn bedelopbrengsten. hij had nederland niet nodig now ei sweti no ti want hij kan ook besmet zijn.
  en de overgebleven paarse ratten moeten hun mond houden en hun staart krullen want paars met de rattenkoning en koningin hebben zich nooit iets van de social disting en andere corona maatregelen aangetrokken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES