VIDEO: Vastgebonden en mishandelde man ten onrechte aangezien voor dief

34
VIDEO: Vastgebonden en mishandelde man ten onrechte aangezien voor dief

Dat het recht in handen nemen nooit goed kan zijn, werd afgelopen weekend weer duidelijk in Suriname. Aan de Kinderdeelweg werd een 46-jarige man door buurtbewoners vastgebonden aan een stroompaal, omdat hij voor dief werd aangezien.

Zeker drie buurtbewoners mishandelden de man vervolgens. De mishandeling werd ook gefilmd waarbij de verschrikkelijke beelden van ‘de dief’ duizenden keren via social media werden gedeeld. Maar volgens de Surinaamse politie had de man niets gestolen.

De politie stelde een onderzoek ter plekke in, maar trof geen tekenen van inbraak of diefstal aan. Ook werden er geen goederen vermist door bewoners. Hij werd daarom ook heengezonden.

Wat de politie gaat doen met de mensen die de man hebben vastgebonden en mishandeld is niet duidelijk. Het kan niet anders dan dat ze zich schuldig hebben gemaakt aan openlijke geweldpleging.

Hieronder de barbaarse beelden die rond gingen:

https://www.facebook.com/klaas.anthonio/videos/3228148750579145/
https://www.facebook.com/klaas.anthonio/videos/3228149170579103/


34 REACTIES

 1. Geen Surinamer mag door Suriname uitgeleverd worden. Na citizen arrest moet de politie ingeschakeld worden. Na aangifte kunnen de buren gearesteerd worden en de om en rechter straf opleggen. Wat deed de man om als dief aangemerkt te worden?


  Maak melding

 2. Het ie hier dus niet “adjoekadjoekadjoeka”maar meer nog “ablakaranselablaka” terwijl de wereld schreeuwt Black Lives Matter (BLM).
  Dit terwijl deze mensen schreeuwen “yu no moes foeroe” terwijl achteraf geconstateerd wordt door de politie dat deze man niet heeft gestolen.
  De jongeman die met alle kracht inslaat op de vastgebonden persoon is de beest zelve. Een weerloze vastgebonden man zo slaan is getuige van “moed”.
  welke straf zou deze niets ontziende jonge beul moeten krijgen / ondergaan, zeg het maar.


  Maak melding

 3. Ja en in deze straat heb ik Laurens Neede meer bekend als Lover leren kennen. Een Django buurt. Zoals ik het zeg ben ik een van de weinige jongens die de stront van de ghetto zijn uitgegroeid. Ik ben veranderd, maar de buurt niet En daar is eigen rechter spelen niet abnormaal.Daar heb ik mij als jonge jongen, als leider van een van de beruchte gangs uit de buurt ook schuldig aan gemaakt.


  Maak melding

 4. Of ik ben dom of ik wil dom zijn.
  Nog steeds weet ik niet precies wat discriminatie of racisme betekent.
  Iemand, zo vernederen, pijnigen is beestachtig.

  De kleur doet er niet om.
  Is de slavernij echt afgeschaft? Nee, niet echt.


  Maak melding

 5. zij die eigen rechters en basja waren moeten worden opgepakt door de politie, een proces-verbaal krijgen en voor het gerecht worden gebracht.


  Maak melding

 6. Alles staat op camera toch?? Aangifte doen voor mishandeling!! Klaar!! Hij moet het niet zo laten!! Barbaars gedragen sommige mensen zich!! Heb je die man op heterdaad betrapt?? NEE!!!

  Geen fatsoen!


  Maak melding

 7. Oppakken deze domme idioten zonder hersencellen. Wij zwarten vechten tegen discriminatie en wat doet deze hersenloze zwarten??? Een andere zwarten aftuigen. Zulke domme zwarten geven racisten de kans op te zeggen van zie je wel ze maken elkaar af. Oppakken deze idioten. Ze moeten de cel in voor langere tijd. Zie jullie wat voor reacties sommige hier geplaatst achterlijk domme straatkoeien.


  Maak melding

 8. Helemaal eens met Kolibrie!
  Dit is zeer barbaars en de politie zou de mensen die zich schuldig hebben gemaakt aan de mishandeling en vernedering van de man, vrij snel kunnen opsporen, omdat de beelden duidelijk zijn.


  Maak melding

 9. Ndp’ers die een ndper’er vals beschuldigen, vernederen en kapot slaan. Ze beginnen het verlies nu zelfs opelkaar af te reageren. Waar gaat dit heen, en waar eindigt dit?


  Maak melding

 10. Als mensen van een ander ras hetzelde zouden doen met deze zwarte man zou dat vele malen erger zijn.Nu gaat het om zwarten onderling,dat is niet zo erg.
  Zwatren vermoorden zwarten in grotere getallen als blanken zwarten vermoorden maar wie protesteerd hiertegen?Laten wij zwarten ook een beetje in de spiegel kijken.Niemand zonder uitzondering heeft het recht een ander te behandelen zoals hij of zij zelf niet behanded wi worden.


  Maak melding

 11. Al zou de man iets strafbaar hebben begaan, dan nog hebben de daders niet het recht om zo om te gaan met het slachtoffer.

  Mensenrechten is een grondrecht van mensen die in een democratische rechtsstaat wonen. De vraag, Is Suriname een democratische rechtsstaat dan kunnen ze het met dit voorval laten zien?


  Maak melding

 12. Dit tafereel verwijst toch naar een onvervalst verlangen naar het verleden.Waar de bakra basie was en de ander basja.De ene liet de spaanse bok door de basja uitvoeren en de ander onderging dat gelaten.Leuke tijd voor mensen die zelf de regels maakten.


  Maak melding

 13. john 15 juni 2020 At 09:19
  Ja en in deze straat heb ik Laurens Neede meer bekend als Lover leren kennen.

  Laurens Neede met zijn letterlijke grote mond en lippen die leken op zuignappen. Hij stond bekend als een Singnali naaimachine en bekend in de bekende tenten met Braziliaantjes


  Maak melding

 14. Beste mensen Zwart discrimineert Zwart veel heftiger dan we kunnen vermoeden. Ga naar Afrika en daar heeft men nog steeds spijt van de afschaffing van de slavernij.
  De ene kant van de Creek vindt zich beter als zij van de andere kant van de Creek.
  Zet een Forman van de linker Creek oever bij Labour van de rechter Creek oever en een ding is zeker de volgende dag moet je op zoek naar een nieuwe Forman.
  Die wordt heftiger aan gepakt als deze jonge man. Indien nodig gaat de Forman de betonmolen.

  Dit is een incident dat ontstaat door ordeloosheid, gebrek aan kennis en (op)voeding.

  Triest.


  Maak melding

 15. Dit gebeurt onder elke bevolking groep en in elke wijk op deze wereld .

  Men vragen vuurwapen vergunning om een paar spullen te verdedigen in hun huis of omgeving .

  De laatste 20 jaren kan je niet meer in een wijk in Suriname lopen ,of men ziet je als een rover of dief .

  In Suriname loop ik veel en neem altijd de bus ,maar ik durf bepaalde tijden niet meer in een wijk te lopen .


  Maak melding

 16. In Nederland kan je ook niet makkelijk meer in wijken lopen men ziet je ook als een dief of rover .

  Ik ben bruin of zwart zelf ik mij wijk ,gaan zwarte en witte mensen verkeerde inschatting maken naar jou uiterlijk of kleding .

  De mensheid dient hervormd op deze wereld .


  Maak melding

 17. oom bert 15 juni 2020 At 13:38
  Is Wyndy en haar zus die zo te keer gaan in een volks wijk .

  Wayambo stond ook te kijken woon ook in de buurt
  ======
  Opa Bert, die vrouw was zeker je dochter die je in die wijk verwekt hebt en achtergelaten aan haar lot! Smeerlap!!!


  Maak melding

 18. Wayambo 15 juni 2020 At 13:54

  oom bert 15 juni 2020 At 13:38
  Is Wyndy en haar zus die zo te keer gaan in een volks wijk .

  Wayambo stond ook te kijken woon ook in de buurt
  ======
  Opa Bert, die vrouw is zeker je dochter die je in die wijk verwekt hebt en achtergelaten aan haar lot! Smeerlap!!!


  Maak melding

 19. Surinamers zijn zo gefrustreerd dat ze klaar staan elkaar te vermoorden grwoon voor zomaar.
  Nu , politie het is niet moeilijk om de criminelen die slagen uitdelen te identificeren en te arresteren! Deze criminelen horen achter tralies te zitten.Ze maken de hele buurt onveilig met hun geweldadige gedrag en handeling.Ga ze arresteren !


  Maak melding

 20. IJgelik alle mense moete naak rondloope. Dang je hebbe geen sak of tas, dang niemang kang iets steele. Misgien alleen die maagdelikhijt.
  Dang as je siet so feel niet so aantrekkelik mense, as se sein naak, dang foorgoet jei genees fan lust.


  Maak melding

 21. WWW
  Wendy
  Wayambo
  Waldo
  Deze Creolen hebben eigen rechten daarom ondersteunen deze mishandeling in hun wijk .

  Laat men Bouterse zo zwepen ,waar Wayambo en Wendy bij staan .

  Wayambo zorg er voor dat een potje pindakaas goedkoper word .

  Een Potje pindakaas 100 SRD prijs van de beste Regering NDP .


  Maak melding

 22. Walgelijk dit oppakken die gasten.
  Mensen stelen alles wat los en vast zit in suriname zo erg is het gesteld met de mentaliteit nu.Maar je moet nooit voor eigen rechter gaan spelen.

  Hopelijk heeft de politie die mensen opgepakt die het huis van die oude vrouw in brand stak zogenaamd doet ze aan HEKSERIJ..alles is wisi noh.
  Jullie leven in de middeleeuwen ga naar de kerk.
  Politie moet hard optreden tegen Doemangs die mensen beschuldigen van hekserij.


  Maak melding

 23. Heeft iemand die slagen kunnen tellen? Het was tegen het eind van de slavernij verboden om een volwassen man meer dan 15 zweepslagen te geven. Een volwassen vrouw kreeg maximaal 10.
  Ik kan mij niet onttrekken aan de indruk dat die man meer dan 15 slagen heeft gehad.
  Met name NDPers zijn van deze regel niet op de hoogte of ze raken de tel kwijt. Op zijn Rotterdams gezegd:ze kenne niet telle.


  Maak melding

 24. Dit verschijnsel is bekend als MOB JUSTICE en is vaak te zien op video’s uit Afrikaanse landen. Er was een tijd dat het merendeel van de Surinamers het recht niet in eigen handen nam,of ervan doordrongen was dat afranselen van vermoedelijke dieven etc. een strafbaar feit opleverde!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.