VIDEO: Drukte en chaotische toestanden bij uitreiking COVID-19 steunpakketten

24
VIDEO: Drukte en chaotische toestanden bij uitreiking COVID-19 steunpakketten

Opmerkelijke beelden vanmiddag uit Suriname. Het Surinaamse ministerie van Sociale zaken is vandaag begonnen met de uitreiking van COVID-19 steunpakketten. Op acht plekken konden mensen tussen 13.00u en 16.00u terecht en het animo was groot.

Op sommige plekken zoals bij OS Munder, was het druk en hier en daar chaotisch, zoals in onderstaand filmpje ook te zien is. Critici vrezen dat dit soort situaties de overdracht van het coronavirus zullen laten stijgen omdat teveel mensen te dicht op en bij elkaar zijn.

Ook hier bij OS Tout Lui Faut te Highway was het chaotisch (foto ingezonden):

Waterkant ging live vanmiddag en dat leverde onderstaande beelden op. Oordeel zelf maar:

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/1503437886495636/


24 REACTIES

 1. Kijk wendy in het roze er tussen staan. Zij droeg ook hetzelfde roze in het filmpje waar ze iemand pak slaag gaf aan een vals beschuldigde jongeman.


  Maak melding

 2. Waarom geeft men de mensen geen pinpas met geld ter waarde van de inhoud van het paakket,kunnen mensenzelf kopen wat ze willen en hoeven ze w.s ook niet zolang in de rij te staan.


  Maak melding

 3. Als de NDP regering nog een grijntje fatsoen heeft dan zorgen ze ervoor dat Suriname haar verplichtingen tav aflossingen op de kredieten nakomt. Daar is alles aan gelegen. Zo niet dan krijgt de nieuwe regering het vele malen zwaarder.


  Maak melding

 4. Zo zie je dat de avondklok gewoon onzin is als de meest simpele regels tegen verspreiding van covid niet in acht wordt genomen door de overheid zelf. Waar zijn generaal slijmgaard en colonel chicken veira met hun grote bek nu?


  Maak melding

 5. Wie van de schaamteloze honden van de ndp zal het gore lef hebben om zijn snuit nog te laten zien in de Assemblee of zelf op straat. Voortdurend achterom moeten kijken of er gevaar is.
  Waar zijn de aanhangers zoals lucienne, robles robg, rbrown, waldo walambo, pakiritgigri, glenn, schipper, devil enz. Jullie zijn net zulke mpp
  He slecht moet je wel niet zijn, als je weet dat kinderen zonder te eten en te drinken de hele dag moet doorkomen. Maar ja jullie hebben brood gekregen. Voor geld, voor geld hebben jullie niet alleen de andere kant opgekeken maar dit zelf toegejuicht.
  Jullie zullen je straf niet ontlopen ook jullie kinderen niet


  Maak melding

 6. bakabana
  donder op achterlijke hond. Jouw lijder heeft het veroorzaakt, jouw lijder blijft als een stuk strond zitten en aan de touwtjes trekken. Haal er NIETS anders bij.
  OOK jij zal je straf krijgen en je kinderen ook en je ouders ook
  gwe nanga ka you mpp


  Maak melding

 7. Zelfs in Cuba is het beter geregeld. Stelletje amateurs die het gewoon weg niet capabel zijn om het goed te organiseren. Er worden bewust mensen besmet.


  Maak melding

 8. Tja, je moet toch wel behoorlijk van de pot gerukt zijn om deze chaos niet te kunnen voorzien , het lijkt wel of ze het er om doen, veel mensen bij elkaar brengen, die toch de anderhalve meter niet in acht kunnen nemen, typische paarse intelligentie


  Maak melding

 9. Als de pres eerlijk was hadden we ons beter kunnen beschermen.

  Waarom horen we nu opeens niets meer van hem, het kan hem echt niets schelen wie sterft.
  Hij heeft zich 40 jaar lang verrijkt met moord drugs en bankroof!!!!

  En hij heeft nieteens maskers en beschermings middelen voor het volk???

  Hij laat jullie als honden id rij staan met kans op meer besmettingen ..had hij sturing gegeven ah leger dan deden ze hun werk nl, de grenzen bewaken en het volk beschermen.

  Enige wat hem interreseerd is hoe hij evt kan aanblijven als pres, en hoe komt hij aan meer geld voordat hij het paleis verlaat.

  Deze man is fucking oneervol respectloos en heeft geen greintje medeleven!!!!

  Hij is een schande voor suriname en een sell out letterlijk en figuurlijk…kijk de gevolgen nu we zijn zelfs met afrika te vergelijken!

  Op dit moment is dr geen peace en orde..en denk dat bouta het prima vind want zolang de corona dr is is hij safe!!!
  Dr is niet zoveel mogelijk op dit moment.

  Justitie zal zn weg vinden naar die mf crackhead.


  Maak melding

 10. De zittende regering kan het niet schelen ..ze hebben toch al verloren waarom nog moeite doen.
  Ik zie geen politie agenten en of militairen die de orde bewaren, dat zegt toch veel over deze laffe politici!!

  Het volk is voor hun niets meer dan een stembus geweest met als resultaat dat we nu een status hebben gehad waarbij we bankroet zijn geen spaargeld meer hebben en onze pensioenen in gevaar zijn.

  Als de bouta aanhangers dit niet inzien ..zijn ze echt blind doof en stom!!!

  Ik vind dit zo erg dat we na 40 jaar de bodem zien van de chaos die ndp …dus onze een coke snuiver als pres was denk ik niet zo een goed idee.


  Maak melding

 11. Dubai….???

  Yes, we can do the job….???

  Voedselschuur van de regio….???

  Zie hier de beelden en het resultaat, 1 grote ongeorganiseerde teringzooi.

  Verkiezingen organiseren, 1 grote chaos…
  Voedseldistributie, 1 grote bende…

  Wederom is de incompetentie van de paarse maffia-bende aangetoond en m.n. mr. Dubai heeft hiermee zijn brevet van onvermogen afgegeven.


  Maak melding

 12. De KUMAKOISI LOVERS roepen allemaal in koor dat dit een van de 600 verworvenheden is van de NATIONALE DEVALUATIE PARTIJ.

  Ze gaan nog steeds DOOD voor hun CRIMINELE MESSIAS


  Maak melding

 13. Het MOEST eerst zover komen voordat de bevolking het door had. LUISTERS wilden ze niet. Nee, men moest het PERSE zelf ondervinden. Zelf eerst lijden. Welnu, dit wilden jullie noh, dit krijgen jullie. Nu tevreden? Als het goed is zeg je nu NEE. Hoe kan je tevreden zijn als je ziet wat die mpp rooie klootzak heeft veroorzaakt en met hem zijn duivelse adviseurs en ministers.
  Ga en jaag op ze jaag op ze totdat ze ………. maar laat het er niet bij zitten.
  Een voorbeeld is meneer Simon Wiesenthal
  wikipedia.org/wiki/Simon_Wiesenthal


  Maak melding

 14. Ook dit is het resultaat van 40 jaar revolutie.

  Het volk van Suriname is letterlijk en figuurlijk genaaid door die sergeant en zijn 15 kornuiten met hun mooie woorden over nationalisme en dekolonisatie. Zij zijn de enige die vandaag de dag ruim leven. Voor alles die witte man de schuld van geven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.