Onenigheid op het werk ontaard in vreselijk drama met twee doden

6
Onenigheid op het werk ontaard in vreselijk drama met twee doden
Het slachtoffer Ritesh Chikoer (26)

De politie heeft de identiteit vrijgegeven van de twee mannen, die dit weekend in Suriname om het leven kwamen na onenigheid op de werkplek. Uit informatie van de Surinaamse politie blijkt dat de 59-jarige security guard Nicolaas Puplampu vrijdagavond 12 juni zijn 26-jarige supervisor Ritesh Chikoer (FOTO) steken heeft toegebracht met een mes.

De aanleiding hiervoor was onenigheid over uit te voeren werkzaamheden. Na zijn daad heeft de Ghanees Puplampu een verdelgingsmiddel ingenomen. Het slachtoffer Chikoer is vrijdagavond overleden en Puplampu is zaterdagochtend 13 juni overleden meldt het Korps Politie Suriname.

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Puplampu op post was op een locatie in de Coesewijnestraat. Supervisor Chikoer ging met de pendelbus van het security bedrijf naar Puplampu om hem aan te geven dat hij een andere post moest gaan bemannen. Er ontstond een woordenwisseling tussen Puplampu en Chikoer, omdat Puplampu niet naar een andere bewakingspost wilde gaan.

Op een gegeven moment leek Puplampu zich neergelegd te hebben bij de opdracht van Chikoer, want hij nam plaats in de pendelbus. Chikoer nam ook plaats in de bus. Ter hoogte van de Kasabaholoweg greep Puplampu Chikoer van achteren in een wurggreep vast, waarna hij Chikoer ettelijke messteken toebracht in onder andere diens hals en bovenlichaam.

De buschauffeur die zag wat er gebeurde bracht het voertuig tot stilstand en Puplampu maakte gebruik van die gelegenheid om uit te stappen en weg te vluchtten. De chauffeur reed met Chikoer naar het politie bureau Uitvlugt om de politie te alarmeren over dat wat gebeurd was en om door te geven waar Puplampu woonachtig was. Vervolgens reed hij met Chikoer naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, alwaar Chikoer dezelfde avond het leven liet.

Ondertussen reed de politie van Uitvlugt naar de woning van Puplampu om hem op te sporen en aan te houden. Bij het zien van de politie nam Puplampu een verdelgingsmiddel in. De politie verleende slachtoffer hulp door de Puplampu naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te brengen. In de vroeg ochtend van zaterdag 13 juni gaf Puplampu de geest.

In opdracht van het Openbaar Ministerie heeft de politie de ontzielde lichamen afgestaan aan de nabestaanden van het slachtoffer en de dader.


6 REACTIES

 1. Nooit gehoord van het woordje corruptie?

  Elke buitenlander die hier komt betaald voor een verblijfsvergunning…natuurlijk undercover (tjoekoe).

  Ze kunnen in suriname schuilen …werken een gezin met su oema beginnen etc.
  Ons volk wilt zn klauwen niet vuil maken …daarom al die buitenlanders.

  Ik heb gemerkt dat het volk echt massaal bedelt op straat terras etc…

  Zo kende ik mn mensen niet …junky bouta fuck alla sani op.

  Nog nooit in mn leven is su zo skir geweest en is ons volk door armoede zo hard geworden.

  Ik weet niet of het volk blind doof of stom is…ze hadden gekozen voor een killer als pres.
  En het eind resultaat is merkbaar te zien in heel suriname!!!!

  Bouterse is een mf sell out ..suriname is verkocht met bevolking en al!!!
  Heeft geen respect voor eigen volk (moorden) en heeft de chinees in su op een troon geplaatst ten koste van eigen volk.

  Dus heeft hij niet alleen misdaden gepleegd maar heel het land naar de afgrond gebracht.

  Je kan merken dat zn kop niet goed werkte want hij verwachte dat het volk nog voor hem zou kiezen….idioot wij zijn ook niet gek.

  Ik kijk uit naar de dag dat je in de cel beland je hebt een vette pens vh goeie leven…die raak je zo kwijt in de cel.


  Maak melding

 2. Het is goed om de getuige, de chauffeur, aan het woord te laten. Wat voor mens was de supervisor? Wat voor man was de bewaker? Wat heeft zich voorgedaan in het voertuig? is de bewaker legaal of illegaal in Suriname? Is de bewaker bedreigd, beledigd of vernederd door de supervisor?


  Maak melding

 3. De Immigratiedienst van Vreemdelingen Dienst van het Ministerie van Binnenlandse Zaken in Suriname doet er goed aan op te letten bij het toelaten van Vreemdelingen in Suriname.

  Ze grondig doorlichten van a t/m z alvorens een verblijfsvergunning voor (on)bepaalde tijd in Suriname te geven.

  Ik vind dat Suriname geen armoedzaaiers en gelukzoekers moet toelaten. Suriname heeft het al moeilijk genoeg met de grote armoede en heel grote ellende. Waarom nog meer ellendelingen bij halen.


  Maak melding

 4. Weet je wel wat voor buitenlanders allemaal zitten in Suriname?
  Uit elke hoek van de wereld komen ze, sommigen vraag je je echt af hoe ze hier zijn beland.

  Denk ook erbij dat veel van de buitenlanders werken voor een slavenloon. Ze hebben het echt niet altijd beter dan de gemiddelde Surinamer.
  Er zijn heel wat ondernemers/mafia die mensen aardig uitbuiten in ons land.
  Vluchten kan niet want hun paspoort word direct ingehouden door die mafia’s.


  Maak melding

 5. Deze moet wel uit Nederland, waar zijn aanvraag voor een verblijfsvergunning werd geweigerd, naar Suriname zijn gekomen.
  Hoe kom je ook op zo’n naam. Poep Lampu.


  Maak melding

 6. Ik had ook z’n lastig kerel uit Ghana op mijn werk. Als wij als donkere hem iets wilde uitleggen luisterde hij nooit. Hij werd heel boos, maar als een blanke hem iets uitlegt luisterde hij heel braaf. Ze zijn heel raar die gasten uit Ghana.

  Dat je iemand van achter pakte en dood stak zegt al genoeg van deze duivel. Suriname moet echt uitkijken wat ze binnenhalen. Sommige van deze gasten wonen nog in oertijd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.