48-jarige man steelt iPhone op toonbank van winkelier

12
Telefoon Suriname

De politie heeft onlangs de 48-jarige Jamal N. aangehouden voor diefstal van een iPhone. Op dinsdag 19 mei deed een winkelier aangifte van diefstal van zijn iPhone. Op camerabeelden is te zien hoe een man de iPhone steelt. Het toestel lag op dat moment op de toonbank in de winkel.

Rechercheurs van de afdeling Digitale Recherche brachten de dief in beeld en die bleek Jamal, N. te zijn. Hij werd vervolgens opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld. Hij had het toestel niet meer in zijn bezit omdat hij die reeds doorverkocht had aan een man. Die man werd opgespoord en aangehouden ter zake heling.

De heler verklaarde aan de politie dat hij de iPhone op zijn beurt had doorverkocht aan een vriend van hem. Die vriend werd ook opgespoord en aangehouden voor heling. Het toestel is in zijn bezit aangetroffen en in beslag genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de twee helers na verhoor door de politie heen gezonden. De rechtmatige eigenaar, in deze de winkelier, heeft zijn iPhone terug gekregen van de politie in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie meldt de politie.


12 REACTIES

 1. John@@ zie je nou dat krijg je ervan als je gierig en hebzuchtig bent om te reageren dan word je wild en broeja dan weet je niet meer op welk artikel je moet reageren 👍👍😂🤣😂🤣😂🤣 grapjasje 🤡


  Maak melding

 2. LAATST OP EEN KLM VLUCHT VAN SU NAAR NEDERLAND.

  MIJN BRANDNIEUWE SAMSUNG GESTOLEN IN HET VLIEGTUIG DE KLM

  NETJES UIT HOESJE GEHAALD. HOES OP DE GROND GEGOOID DOOR DADER.

  HET HELE VLIEGTUIG KROM GEZOCHT VOOR ALLE ZEKERHEID…NADA.

  IK HEB DE KLM GEADVISEERD OM EEN POLITIEPOST IN HUN TOESTEL IN TE BOUWEN.

  JE DENKT DAT JE VEILIG BENT. EN DOET EVEN EEN DUTJE…..SOSO KAA


  Maak melding

 3. @Ali
  Overal heb je ratten ook in het vliegtuig
  En met welke bevolkingsgroep zat je veelvuldig in het vliegtuig. Men hoeft niet te raden. Wat een volk met demonische praktijken.


  Maak melding

 4. Inderdaad, er zijn overal mensen die willen hebben, wat u hebt. Maar werken ervoor, nee.
  De politie, heeft haar werk goed gedaan zonder te schieten, dit is geweldig.

  Hoe goed je ook op je eigendommen past, de mensen lijken goed in het kwaad te zijn.

  Mensen, alles wat niet van mij is, is van een ander, daar dien ik met mijn handen af te blijven.


  Maak melding

 5. @Ali
  Om het verschil aan te geven:
  Ik vloog 6 jaar geleden van Schiphol naar Montreal. Op de luchthaven te Montreal naar de parkeergarage om een auto op te halen.
  In alle drukte vergat ik mijn werkkoffer, waarin mijn laptop en telefoon en alle werkmateriaal zaten, op de trolly en nam alleen mijn koffer mee.
  Ik reed naar het hotel, dat was zeker 40 minuten later, toen ik in het hotel merkte dat mijn werkkoffer niet aanwezig was.
  Gelijk terug naar de luchthaven en melde mij aan bij de balie “gevonden voorwerpen”.
  Tot mijn verbazing heeft iemand in de parkeergarage mijn werkkoffer ingeleverd bij de balie gevonden voorwerpen. Blij dat ik was niet te beschrijven.
  En dit schoot mij als eerste binnen “If a bing de Sranang noso Schiphol mi bing las mi werkkoffer” .
  Dit om aan te tonen dat er toch wel eerlijke mensen zijn op deze aardbol maar in sommige landen zal je hen niet tegenkomen.


  Maak melding

 6. Zijn hele leven heeft hij parkeer wachter gespeeld en op middelbare leeftijd gaat hij telefoons stelen.Hij is niet meer ver dat hij gaat bedelen en uit de beroemde bak eten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.