zondag, december 3, 2023
HomeOnderwerpenGezondheid21 nieuwe COVID-19 gevallen in Suriname, ook veel Brazilianen getest

21 nieuwe COVID-19 gevallen in Suriname, ook veel Brazilianen getest

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het aantal mensen in Suriname dat positief getest is op het coronvirus is vandaag opnieuw gestegen. Het gaat om een behoorlijke stijging van 21 personen. Dat blijkt uit de officiƫle teller van de COVID-19 website. Volgens de COVID-19 website is er ook een groep mensen genezen verklaard en wel 39.

Door dit aantal genezen personen, namen de actieve cases af van 195 naar 156. Door de 21 nieuwe positieve gevallen steeg het aantal active cases echter weer van 156 naar 177. Het totaal aantal positief geteste mensen in Suriname is tot aan vandaag in totaal 229.

Vandaag werd ook nieuwe corona dode gemeld. Het is de vierde corona dode en het gaat om een Braziliaanse man die illegaal in Suriname was. De Surinaamse autoriteiten zijn daarom ook veel mensen uit de Braziliaanse gemeenschap aan het testen.

UPDATE: Maandagavond is nog een corona dode gemeld. Het aantal doden als gevolg van het coronavirus is nu 5.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. De tijd is aangebroken dat we allemaal met mondkap op en handsanitizer op zak moeten gaan lopen.

  Ik hoop wel dat de lockdown op de 21e wordt opgeheven. Mocht het worden verlengd dan gaan we hele moeilijke tijden tegemoet.


  Maak melding

 2. Wendy wie wou verkiezing???? Als die klootzak president bouta van jw had gewild dan had er geen verkiezing plaatsgevonden.maar die klootzak dacht dat hy weer met ogen dicht zou winnen maar is hem niet gelukt.hy had gerekend op al die paketen die hy heeft verdeeld maar ze hebbn hem mars gewezen.hy is president vader van t land hy moest weten als er verkiezing komt dan kunne er problemen ontstaan.dus dankzy aan die hebzucht en machtzucht van deze hersenloos indiaan is Suriname vandaag in deze diepe shit hoor!!


  Maak melding

 3. dit hele corona verhaal is verzonnen en bedacht door bouta zelf.

  corona doden die geen dorona hadden?
  150+ besmette mensen en niemand weet waar ze zijn?
  21 nieuwe besmettingen maar er is niemand in quarantaine bij gekomen?
  zijn dat elke keer mensen die alleen wonen en nooit buitenkomen??

  er zijn 3 regels
  mondkapje
  handsanitzer
  en 1.5 mtr afstand houden
  dan is er totaal niets aan de hand.
  corona wordt nu door bouta en ndp gebruikt om waarschijnlijk de noodtoestand straks uit te kunnen gaan roepen, zodat die paarse rat president kan blijven.
  Indien er echte besmettingen en die hoeveelheid… dan is dat te danken aan bouta en de ndp. die maar brazilianen en haitianen binnen haalde om te stemmen op de ndp.
  net als dc pinas die haar illegale zus ging halen en daardoor mensen heeft besmet door gewoon overal heen te gaan?
  deze hele corona torie klopt van geen kanten.
  het bewijst tevens gelijk dat het covid team totaal nutteloos is en trutje doewet gewoon maar regels wil maken om de bevolking gek te maken….. alweer om bouta de mogelijkheid te geven de noodtoestand uit te roepen..

  nu vraag ik al die reageerders hier?
  hebben jullie een familielid of een bekende die corona positief is? en waar is die persoon dan?en hoeveel zijn er van je familie in quarantaine gegaan?
  het hele verhaal van die coronie baby die corona had blijkt dus ook al totaal een grove leugen te zijn geweest… het kind blijkt gewoon longontsteking te hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES