VHP komt sociaal zwakkeren tijdens lockdown tegemoet met voedselpakket

18
vhp-voedselpakket-suriname

VHP heeft de afgelopen week sociaal zwakkeren bedacht met voedselpakketten in Paramaribo, Para en Wanica. Er zijn iets meer dan 500 pakketten aan sociaal behoeftigen gegeven. De mensen waren heel tevreden en vroegen naar een follow up, meldt de partij.

Het pakket bestond uit: 4 kg rijst, aardappel, uien, zout, suiker, gele pesi, bruine bonen, havermout, beschuitjes, indo mie soup, sausijsjes, sardines, jam, pindakaas, thee, olie, groene banaan, pompoen, tayerblad, kool en antroewa. Door de Covid-19 maatregelen (Total Lockdown) in Suriname kunnen vooral de sociaal zwakkeren geen inkopen doen, bovendien hebben ze geen contant geld.

Om de besmetting van het coronavirus tegen te gaan is door een aannemer van Saramacca, een ontsmettingsapparaat gedoneerd aan de VHP. Jason Bakker van de VHP Agrarische Raad, heeft het apparaatje in ontvangst nemen. Hij heeft op zijn beurt het ontsmettingsapparaat op een later tijd stip overhandigd aan VHP-voorzitter Chan Santokhi. De voorzitter bedankte de donateur voor deze geste en verzekerde dat de partij goed gebruik zal maken van dit apparaat.


18 REACTIES

 1. Kan VHP ook al die winkeliers aansporen om de levensmiddelen in de winkels niet boven de 20% winstmarge te verkopen. Dat gaat veel mensen ook helpen.
  B.Chotelal heeft al aan het volk laten zien dat hij niet meer van Suriname houd. Ze hebben namelijk niet gestemd op de gewenste partij.

  Hopelijk houden andere handelaren en winkeliers nog wel van Suriname ondanks de politieke voorkeur…


  Maak melding

 2. Dus waner ndp pakete uit deeld hebbe julie moeren e problem,ma waner die oranje kes kesie t dut,s t wel gud.wel stoppe julie alemal t paket n julie pufgat.K wens dt d pakete corona viruse hebben


  Maak melding

 3. Devil…

  NDP doet het vóór de verkiezingen om winstbejag, daarná zijn ze in geen velden of wegen meer te bekennen.

  VHP doet het ook ná een overweldigende verkiezingswinst, uit humaniteit.

  Ben jij nou zo dom of ben ik nou zo slim.??
  🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳


  Maak melding

 4. @devil..
  Je bent net zo dom als de virus die je een ieder toewenst ..een normaal mens wenst dit niet toe die het zwaar hebben deze tijd…dit zegt al zoveel uit welke kokosnoot jij gesneden bent…Bless Su


  Maak melding

 5. STOP, geen halen en trekken ,Laten wy naar de toekomst kyken ,minderdraagkrachtigen dienen te eten maakt niet uit van wie ,gun het hun tenminste
  er is nog tydt genoeg om een oordeel tevellen
  iedereen verdient een kans ,het gaat om de toekomst van De kinderen van SURINAME


  Maak melding

 6. Whahahah……agoetigri gaat weer brullen. Chan is nu al een held, laat staan straks als hij president is geworden. Yes we Chan!! Chan for pres!


  Maak melding

 7. Chan begint de werkzaamheden van de onbetrouwbare Bouta over te nemen. Deze man Bouta wil al zijn pakketten terug omdat die menen niet op hem hebben getemd. Net als die grote grap die hij heeft uitgehaald te Carolina of daar in de buurt. 3 dagen voor de verkiezingen geeft hij deze mensen stroom. Na de verkiezingen geeft hij die EBS de opdracht om die generatoren te verwijderen omdat die mensen niet op hem hebben gestemd. Een onsportieve verliezer. daarom vocht hij in zijn jeugd tegen kleinere jongens omdat hij altijd wilde winnen.Ik heb er ook ervaring mee. Ik heb altijd gezegd dat deze man Bouta een grote klootzak is en ik ben nog steeds niet van gedachten veranderd.
  Ik zit wel met een probleem en dat is het antwoord op mijn vraag hoe zo iemand tot 2 keren toe president van Suriname kon worden. Gelet op die stroomaffaire heeft Bouterse in 2010 en 2015 Chantage, oplichterij en bangmakerij gepleegd. In 2020 hadden we hem door en toen is hij met zijn eigen trucjes bestreden. Ja if dong Mang kon konie, konie Mang Atie e brong. Al is de leugen toch zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.Vaarwel Bouta
  Ik kom je in santo Boma opzoeken en dan kunnen we over oude Tories praten over onze schooltijd te Abra broki.


  Maak melding

 8. Goed initiatief van de grote winnaar van de verkiezingen. ABOP, de andere grote winnaar zou een voorbeeld hieraan kunnen nemen om tenminste de mensen in het binnenland te helpen!

  De verliezers zouden nu de sociaal zwakkeren ook kunnen helpen, i.p.v. als boerin met kiespijn te zitten janken over kiesstelsel etc.!


  Maak melding

 9. @Devil
  Wat een zielige aandachtzoeker ben jij… zeker thuis geen liefde gehad? Zoek hulp … t is geen schande…
  Gezien jij spot met honger en ziekte over je eigen zwakkere medeburgers ben je de laagste soort met geestelijke problemen…. Kan je wel blij zijn, een grapje vinden en lachen dat je nu aandacht hebt en voor een anti-god speelt op je zielige CELL met wifi…..onthou dat natuur/ karma geen grappen maakt met negativiteit …Let maar op binnenkort, vroeg of laat ga je spijt krijgen , kijken of je dan nog lacht… ps je kan altijd je excuses aanbieden om wat positiviteit op te wekken (of om hulp vragen)…. fijne weken …we horen het wel!


  Maak melding

 10. Sorry, in mijn stuk zijn wat omissies geslopen. dit is een kopie uit stadsnieuws,

  SWM-directeur: Pomp was weggehaald om lockdown
  15 Jun, 05:02
  foto
  Een medewerker van de SWM sluit de waterpomp te Asigron weer aan.

  De leiding en bewoners van Asigron/Victoria in Brokopondo zijn in opstand gekomen zaterdag toen medewerkers van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM) een machine wilden meenemen bij de waterbron. De machines waren kort vóór de verkiezing daar geplaatst. De directeur van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij, Marlon Oosterling, om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat door de lockdown er geen werk kan worden verricht. Het is niet de bedoeling dat het werk niet meer wordt voortgezet. Dit gebeurt nadat de lockdown is opgeheven, benadrukt Oosterling.

  De SWM-directeur merkt op dat het om dure machines gaat en het bedrijf niet het risico wil lopen dat er schade ontstaat. Toen de medewerkers van het bedrijf zaterdag met de machine wilden wegrijden, kwamen de bewoners in opstand. De weg werd gebarricadeerd waardoor de SWM-truck niet kon wegrijden. Vandaag is met de leiding van het dorp afgesproken dat de bewoners ervoor gaan zorgen dat de machines van SWM veilig daar zijn. De mensen zullen zelf zorgen voor de beveiliging. Oosterling merkt op dat ruim een half miljoen euro is geïnvesteerd om de bewoners van Brokopondo te voorzien van water. “Wij zullen het werk zeker afronden, maar op dit moment is het niet mogelijk”, legt de SWM-topper uit.

  De waterpomp is zondag weer aangesloten en de situatie is hersteld. Er zijn goede afspraken gemaakt, waardoor vandalisme wordt tegengegaan. “Het is absoluut niet zo dat omdat de regering de verkiezingen heeft verloren, de bewoners geen recht hebben op veilig en gezond drinkwater. Ook in Commewijne is er veel geïnvesteerd. Wij zullen doorgaan met het werk, zodra dit mogelijk is,” garandeert Oosterling.

  Lijken uit de kast.
  Bouterse heeft in de periode januari tot mei 2020, voor ruim 200 miljoen US dollar geleend,
  dit is dus de tijdbom , die hij geplaatst heeft voor de volgende regering.
  Deze grap heeft Wijdenbsch ook uitgehaald. Bruggen bouwen en Venetiaan betaalt.
  Door de afbetaling van de Bruggen en het strak economisch beleid kon Venetiaan niets doen en Bouterse op zijn Soundtruck gillen dat Regering Venetiaan een slechte regering is en naar huis moet.
  Weet je wat we nu moeten doen? Als de NDP over 5 jaren gaat winnen moet deze regering op de valreep heel veel geld lenen en deze zelfde grap uithalen met de NDP. De enige manier om dit te voorkomen is door de grondwet te wijzigen. De Regering Demissionair stellen 6 maanden voor de verkiezing. NDP Je zal dus mee moeten werken aan deze grondwetswijziging anders val je in dezelfde kuil.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.