SLM voert twee repatriatievluchten van en naar Nederland uit

14
Eerste repatriatie vlucht in Suriname aangekomen
Archieffoto: Reizigers komen aan op Zanderij en ondergaan een COVID-19 controle.

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) voert komende week twee repatriatievluchten uit. Het gaat om vluchten van en naar Nederland. De eerste vlucht is op dinsdag 16 juni vanaf Schiphol. De PY 993 brengt in Europa gestrande reizigers terug naar Suriname. Het gaat daarbij alleen om ingezetenen van Suriname.

Deze reizigers zullen bij aankomst veertien dagen in quarantaine gaan. Het toestel gaat de volgende dag, woensdag 17 juni, weer terug naar Nederland en neemt alleen in Suriname gestrande niet-ingezetene reizigers mee terug naar Schiphol. Dat heeft de SLM zaterdag bekent gemaakt.

Gister was er ook al een repatriatievlucht vanuit Suriname naar Nederland. De KLM vloog voor het eerst naar en van Suriname met haar nieuwe Boeing Dreamliner 787-10:


14 REACTIES

 1. Goed op blijven letten dat Leendert niet de benen neemt naar Europa.Hem wacht een lange verblijf in Boma en een kat in het nauw maakt rare sprongen.


  Maak melding

 2. Nu heeft Su de lang verwachte 2/3 meerderheid voor een nieuw Kabinet, laat het verleden varen want er is veel werk te doen zegt men we gaan zien wat ze daarvan zullen bakken. Jullie zijn met alles negatief nu ook weer met de SLM in plaats om trots op te zijn. Kijken wat van waar is met de zogenaamde ‘diaspora miljarden’ om in Su te investeren volgens cowboy Chan en de (veelvraat) pinda Somo.


  Maak melding

 3. Wat wij moeten doen is ondergronds gaan en stuk voor stuk rigoreus een eind maken door af te rekenen met een ieder die Su terug in handen wil brengen van de witte man waar zij zich in de wereld ook bevinden, stelletje lafaards.


  Maak melding

 4. @ Stanley
  Een beetje gefrusteerd van de uitslag? Nou in deze nieuwe coalitie heb ik heel veel vertrouwen.
  Landsbelang en geen partijbelang. Wij gaan het samen doen. En met samen bedoel ik iedereen ongeacht kleur en scholing. De juiste man/vrouw op de juiste plek.
  Het zal wel niet 1, 2, 3 gaan omdat ze eerst heel veel puin moeten ruimen. Maar het zal lukken.


  Maak melding

 5. Stanley 14 juni 2020 At 23:27
  Wat wij moeten doen is ondergronds gaan en stuk voor stuk rigoreus een eind maken door af te rekenen met een ieder die Su terug in handen wil brengen van de witte man waar zij zich in de wereld ook bevinden, stelletje lafaards.
  ======================================================

  Jammer, je hebt het nog steeds niet begrepen. Er zijn werkelijk mensen die Suriname willen ontwikkelen met of zonder de hulp van de witte man. Dat betekent helaas niet dat ze ook per definitie een hekel hebben aan de witte man of het land willen verkopen aan de witte man.
  Grappig is dat ik denk, dat enkelen van de tegenpartij precies hetzelfde over de paarse rioolratten denkt, maar dit niet durft uit te spreken.
  Intussen zou ik je aanraden gewoon weer naar school te gaan, want wat er in het brein van je is ontsproten, niet gezond is voor je ontwikkeling.


  Maak melding

 6. @ Stanley
  10 jaar Bouterse heeft Suriname aan Westerse bankiers uitgeleverd of erger aan de Loansharks van Oppenheimer.
  Verder staat Staatolie op de grens van haar krediet bij ING en Credit Suisse dus als ze even de verkeerde kant uit kijken is net als voor de Oppenheimer lening staatsolie van hun.

  Een nationale luchtvaart maatschappij als SLM parasiteert al decennia op de burgers van Suriname en de loyale klanten uit NL.
  Commentaar geven is juist nationalistisch omdat er iets moet gebeuren met dit soort bodemloze putten waar belasting geld in verdwijnt.
  Even een voorbeeld:
  SLM had bijna een heel goed deal rond met Airbus voor een A330 die jaren als test vliegtuig gevlogen had voor de ontwikkeling van de A350. weinig uren, gelijkwaardig aan een B777 en veel jonger dan de huidige B777. (10 jaar ipv 17 jaar).
  De migratie zou veel eenvoudiger verlopen zijn en beter ondersteund worden omdat men onder de paraplu van Airbus bleef.
  Pas een half jaar voor dat men moest switchen besloot de pres. een Boeing te willen en hij droomde van een dreamliner maar kreeg een oude B777 als voorloper. Nu moet men niet alleen van 4 naar 2 motorig wisselen maar ook van fabrikant en systemen. Alles wordt anders.
  Het gevolg zien we veel huur vliegtuigen (wetlease) en wel de kosten van een geleased vliegtuig dat volgens RobG driftig oefent rondom Paramaribo.
  Stanley de mensen die dat soort beslissingen laten gebeuren moeten zo snel mogelijk weg gezet worden uit de regering en het bedrijf omdat ze alles kapot maken.

  Kritiek is om van te leren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.