Aantal actieve COVID-19 cases in Suriname met 9 gestegen naar 184

4
covid-19 coronavirus test

In Suriname zijn er zaterdag 9 nieuwe COVID-19 gevallen geregistreerd. Het aantal actieve cases is hierdoor gestegen van 175 naar 184. Dat blijkt uit een counter update van de officiƫle COVID-19 website.

Het totaal aantal besmette personen in Suriname is hierdoor gestegen naar 196. Daarvan zijn intussen drie mensen overleden. Het aantal mensen in quarantaine is volgens de teller ook gestegen en wel naar naar 257.

Zaterdag werd ook duidelijk dat er meerdere COVID-19 besmettingen bij de Rosebel goudmijn zijn en dat het werk daar sinds vrijdag is neergelegd.


4 REACTIES

 1. 3 doden in 3 maanden. Niemand geneest in Suriname, tenminste volgens de Covidteller. Hele land op slot. Verkorte winkeltijden, drukker bij de winkels. Medische studies laten zirn dat je in de buitenlucht minder kans op Corona hebt.


  Maak melding

 2. Gewoon alles voor een langere tijd op slot en mensen moeten niet komen zeuren zoals een heleboel hier die nu nergens te bevinden zijn. Schrap ook alle evenementen deze komende maanden want daar schuilt het gevaarte.


  Maak melding

 3. Chan zegt mensen pinaren. Zijn handelaren knijpen ht volk uit.
  Nu al toont hij hoe waardeloos hij is. Persconferentie over uitspraak in nederland maar hij praat over covid.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.