VIDEO: Santokhi accepteert verontschuldigingen van man in dreigvideo

16
VIDEO: Santokhi accepteert verontschuldigingen van man in dreigvideo

De voorzitter van de VHP, Chan Santokhi, heeft de verontschuldigingen geaccepteerd van de man, die hem en Ronnie Brunswijk vorige week met de dood bedreigde in een video. De man genaamd Marciano H. alias ‘Ingi Pe’, was dronken toen hij de dreigende woorden uitsprak. Een dag nadat het filmpje werd verspreidt door zijn broertje werden beide mannen aangehouden.

In een nieuw filmpje bood Marciano zijn verontschuldigingen aan de politici en de Surinaamse samenleving. Daarbij gaf hij toe dat hij onder invloed van alcohol verkeerde en het niet meende. Hij heeft een fout gemaakt en de fout zal niet meer gebeuren.

Als reactie zegt Santokhi in onderstaand filmpje dat hij de verontschuldigingen accepteert, ook namens de andere politici. “Laten wij lering trekken uit wat er gebeurt is en vreedzaam met, naast en onder elkaar leven” aldus de VHP-voorman.

Hij roept een ieder in Suriname op om goed te leven en samen dit land op te bouwen en noemt de huidige situatie een nieuwe kans om te werken aan een nieuw Suriname.

Filmpje van Santokhi:

https://www.facebook.com/sandro.alberga/videos/10157568299977055/


16 REACTIES

 1. Wat een verademing in vergelijk met die NDP malloot. Dit is pas een staatsman die Suriname op weg kan helpen.
  Desi ik hoop dat je meeleest, je kan niet en bent nooit niet opbouwend geweest.
  Je bent een revolutionaire vernietiger en totaal niet niet in staat of geschikt voor de functie van President van Suriname!
  Ik vind het erg voor je nageslacht, die zullen moeten leven met die vloek die je op ze hebt afgeroepen.


  Maak melding

 2. Ik ben een Surinamer in Nederland en zal proberen te helpen om Suriname en alle Surinamers te helpen. De diaspora zal de handen in elkaar moeten slaan om Su te helpen.


  Maak melding

 3. Zo hhort een echte leider om te gaan met de bevolking van Suriname. Vergeving voor misstappen van de ander en opbouwend spreken i.p.v. zoete woorden gebruiken en dan toch nog oip het laatst bedreigingen uiten.
  Hier kan de vorige LIJDER heel veel van opsteken. Nooit meer als president van ONS mooi Suriname, maar als burger van dit land. Trouwens, debateren was en is NOOIT één van zijn sterke punten geweest.
  Liederlijke taal (uitschelden en kot’ odo’s), daar was hij meester in. Dat alleen toonde aan hoe bang dit figuur, ik kan hem moeilijk een MAN noemen, eigenlijk was. Laf en laaghartig, dat is hij ten top. Met berdeigingen heeft hij zich altijd veilig gevoeld. De toekomst zal uitwijzen hoe verder. De Almachtige heeft ons verlost van deze demonische slaaf van satan, de reeds lang overwonnen vijand. Wij kjiken van nu af aan vooruit en steunen elkander in de opbouw van ons VADERLAND.
  God Zij met Ons. AMEN.


  Maak melding

 4. Meneer Santokhi laat keer op keer blijken hoe je met je volk dien om te gaan.
  In het verleden was het intentie van wijlen lachman geweest voor broederschap en nu zie ik dat terug in de heer Santokhi.

  We zijn allemaal Surinamers laten wij 1 volk worden.
  Een goed voorbeeld van de diamant wat Chan duidelijk wil maken. We hebben verschillende entiteiten en culturen maar wij zijn 1 volk.

  Dit baart ook een wederzijds respect onder verschillende bevolkingsgroepen.

  Kortom, Ik zie Chan als een passende leider van het volk van Suriname.

  Krakti Chan!!


  Maak melding

 5. Dit is leiderschap..laten we gezamelyk ht land naar een grote hoogte brengen.ik wenst de sranamang veel liefde zonder haat en zonder discriminatie..GOD ZEGEND SURINAME


  Maak melding

 6. Ons geschiedenis bestaat voor het grootste deel uit de ellenden, gebracht door trots, eerzucht, hebzucht, wraak, genotzucht, opstandigheid, huichelarij, fanatisme en alle mogelijke andere tomeloze begeerten.

  Meneer Santokhi, wat bent u een geweldig mens.
  Zo wijs, altijd op de achtergrond, maar in werkelijkheid stond u vooraan.

  U ben gekozen, met de bedoeling, om ons mooi Suriname, te veranderen van een afhankelijke naar een onafhankelijke samenleving.

  Van een ‘geef het aan mij’ naar een ‘doe het zelf’ natie. Een ‘sta op en doe’ in plaats van een ‘leun achterover en wachten op eten.

  Wat uw ministers ook, zullen schreeuwen, zolang ze maar doen wat u en uw volk wil.

  In 1980 is de waarheid, als eerste gesneuveld. Samen met ons vrienden, zullen we de weg naar” echte democratie” vinden.
  En, anders maken we er èèn.


  Maak melding

 7. Wat een verademing deze toekomstige president. Bouterse kan niet tippen aan Santhoki. Laatst genoemde heeft het ambt nooit serieus genomen.


  Maak melding

 8. CS weet precies waar de schoen wringt niet alleen binnen de VHP, maar ook sinds 25 februari 1980 in Suriname en de Surinamers en Suriname mee maken nationaal en internationaal en hoe de vlag van Suriname hangt.

  Op grond hiervan is hij en ook de andere gekozen leiders, die de nieuwe coalitie gaan vormen na installatie dit jaar de juiste mensen die Suriname uit het dal zullen halen.

  Samen Werken, Offers brengen en onze doelen gaan realiseren voor een betere Suriname voor de Surinamers van morgen.

  Een democratische rechtsstaat met een grondwet, wetgevende macht, uitvoerende macht, rechterlijke macht en Internationale Verdragen is de basis, waaruit moet worden gestart om de doelen te gaan realiseren.

  Surinamers, Laten wij Suriname weer goed neerzetten in de wereld.

  Make Suriname great for ever.


  Maak melding

 9. Ach je accepteer hij heef veronschuldig maar jij moet niet vergeten chucky. Je doet alsof je het niet wist dat hij je bedrogen had. Blijf zo door denken


  Maak melding

 10. IK VIND HET NIET VREEMD DAT DIE MONGOOL BEDREIGD WORD HET IS ZEER BEGRIJPELIJK,
  DIE MONGOOL DOET NIKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS VOOR NIEMAND.
  HADDEN ZE HEM OPGERUIMD DAN ZOUDEN DE ARME BURGERS IEMAND ANDERS GEKOZEN.

  DOMBOOOOOOOOOOOOOOOOOO


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.