donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidMeerdere COVID-19 besmettingen bij Rosebel goudmijn, werk neergelegd

Meerdere COVID-19 besmettingen bij Rosebel goudmijn, werk neergelegd

-

Does Travel - naar Suriname

Ondanks de verschillende preventieve maatregelen, die Rosebel Gold Mines sinds maart 2020 geïmplementeerd heeft om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen, zijn er daar weer twee bevestigde gevallen. Dat meldt het bedrijf in Suriname vandaag in een persbericht.

De positief geteste werknemers hadden geen symptomen bij aankomst. Onmiddellijk na de bevestiging van de positieve test werd in nauwe samenwerking met het Surinaamse ministerie van Volksgezondheid, als deel van het Nationaal COVID-19 Managementteam, een lopend contact tracing onderzoek opgestart.

Personen die in contact zijn gekomen met de besmette werknemers worden geïsoleerd in een aangewezen locatie in Paramaribo. De werknemers, de vakbond en andere gezondheidsdiensten van de overheid en het Nationaal COVID-19 Managementteam zijn ook geïnformeerd over de situatie.

Inmiddels hebben de werknemers te Brokopondo het werk sinds vrijdag neergelegd. Ze willen beter beschermd worden tegen het virus. Aangedrongen wordt op toepassing van de maatregelen die uitgevaardigd zijn door het Covid-19 Managementteam.

De nieuwe besmettingen komen nadat er woensdag gemeld werd dat er al één medewerker positief getest was op COVID-19:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. De moordenaar ging nog als stoere bink uithangen in groepsverband en alsof er niets de hand was.So so paniek nu hier Suriname momenteel!


    Maak melding
  2. De werknemers hebben groot gelijk. Deze multinational is verplicht om maatregelen te treffen voor het personeel.
    Ben benieuwd hoe jullie integrated report eruit ziet. Faciliteiten medewerkers, herstel omgeving, duurzaamheid etc.
    Belangrijk voor de beurs.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES