KLM vliegt gestrande reizigers met nieuwe Boeing Dreamliner 787-10 naar Schiphol

13
KLM vliegt gestrande reizigers met nieuwe Boeing Dreamliner 787-10 naar Schiphol

De nieuwe Dreamliner 787-10 van de KLM, die gisteren landde op Zanderij, neemt vandaag in Suriname gestrande reizigers mee terug naar Nederland. Het toestel vertrekt voor deze zogenoemde repatriatievlucht rond 18.30u vanaf de Johan Adolf Pengel Internationale Luchthaven en komt zondag rond 08:00u aan op Schiphol.

De Boeing 787-10 Dreamliner van KLM landde gisteren voor het eerst in Suriname. Het toestel had vracht aan boord waaronder medische aankopen, die de stichting Su4Su met donaties heeft verricht in de strijd tegen COVID-19.

Hoewel er werd aangegeven dat er geen passagiers werden meegenomen, zouden er toch ruim 30 man aan boord zijn geweest verneemt de redactie van Waterkant.Net.

Aan boord van deze Boeing 787-10 is bij KLM plaats voor 344 passagiers. Het type vervangt, samen met de Boeing 777-300ER, de Boeing 747-400 in de KLM-vloot. De 787 Dreamliner verbruikt volgens KLM liefst 20% minder brandstof dan toestellen van dezelfde grootte. 


13 REACTIES

 1. Ja een warme welcome to Paramaribo aan KLM en de crew. Bedankt voor de bezorging. Want als wij op de boeing777 van de slm zouden wachten dan zou kafouroe tiefies kunnen krijgen.


  Maak melding

 2. Werkelijk prachtig en hypermodern vliegtuig van de KLM! Voorzien van vele technische snufjes van hoogwaardig kwaliteit. Je kunt dit nieuwe toestel dan ook gerust een technisch hoogstandje noemen.


  Maak melding

 3. B777 SLM in december 2019 gekocht. Nog steeds niet luchtwaardig gemaakt terwijl er maandelijks forse kosten worden gemaakt. Chan moet de bezem doorhalen. Alle fraudeurs opsluiten. Alleen Chan kan SLM weer gezond maken.

  Yes we Chan! Chan for pres!


  Maak melding

 4. Het is maar afwachten wat de toekomstige regering kan doen. Geld hebben ze niet en komt ook niet uit de lucht vallen. KLM moet aan voorwaarden voldoen om staatsteun van enkele miljarden te ontvangen. SLM kan de broek niet ophouden en betalen zich scheel aan de 777 die geen stuiver in de kas brengt en niet gecertificeerd is.
  Een kinderhand is gauw gevuld. De beloften zal men moeten gaan inlossen in 200 dagen. Ben optimistisch. Leven in de hoop en sterven van verwachting.
  Ik sta aan de zijlijn als toeschouwer.


  Maak melding

 5. De SLM is ook niet helemaal eerlijk geweest tegen Surineds en Surinamers met een terug keer ticket naar Nederland. Ze hebben de mensen een nieuwe ticket laten kopen bij de KLM voor retour naar NL, zonder erbij te vertellen dat zij (de SLM) ook een vlucht hebben naar Nederland en op dinsdag 16 juni terug vliegen naar Paramaribo Suriname (zie PY003 Amsterdam – Paramaribo 16 juni 13:00 uur).


  Maak melding

 6. Ram 14 juni 2020 At 01:07
  Het is maar afwachten wat de toekomstige regering kan doen. Geld hebben ze niet

  ——

  Geld hebben ze niet. Klopt. Alle geld is leeggeroofd door de mpp paarse ratten. Alle wurgcontracten in het voordeel van de paarse ratten moet Chan opnieuw bekijken. Chan moet opnieuw beginnen, maar belangrijker is dat hij nationaal en internationaal vertrouwen geniet.


  Maak melding

 7. Overal staat er wanneer er vluchten zijn. Moet men leren lezen.
  Kijk he ze KLM prijzen tereijl deze vervloektelingen de reisburo’s geen cent meer gunt. Ik zal jullie bek horen als jullie mensen op straat zijn. Suriname moet Klm gewoon een strakere regeling opleggen.
  Niets regering heeft steun gevraagd aan Nl. Su bedelaars van vhp groep heeft gevraagd om hulp in nl en spullem gekocht. Ze gaan wat geld maken. Je kan niet alles dat komt registreren. Boeven


  Maak melding

 8. Sabaku 14 juni 2020 At 01:34
  De SLM is ook niet helemaal eerlijk geweest tegen Surineds en Surinamers
  =====
  En heeft Saba KOE de sint al gevraagd om wat voor hem mee te nemen uit Holland aanstaande vrijdag! Een pakje volkoren vogelzaad misschien(;-)


  Maak melding

 9. Wendy en waymabo lage ratten dat jullie zijn,kijk na 2 weken hoeveel hulp men al krijgt. NDP vroeg alleen maar leningen zonder te betalen. En waar SLM nu,met jullie grote bek?Wendy jij hebt nog nooit in vliegtuig gezeten,wayambo zet elke maand 5 euro opzij voor een ticket. En hier biggie spelen maar geen moer te vreten. Lage ratten zijn jullie en dat noemt zich Surinamer.


  Maak melding

 10. @Sabaku
  De SLM is ook niet helemaal eerlijk geweest tegen Surineds en Surinamers met een terug keer ticket naar Nederland. …….., zonder erbij te vertellen dat zij (de SLM) ook een vlucht hebben naar Nederland en op dinsdag 16 juni terug vliegen naar Paramaribo Suriname (zie PY003 Amsterdam – Paramaribo 16 juni 13:00 uur).

  Beste Sabaku.
  U informatie geeft weer eens aan hoe slecht de uitgaande regering op het belang van Suriname laat letten.
  De vlucht waar u het over heeft wordt door Air Belgium met een A340 uitgevoerd vanaf Amsterdam ofwel de A340 vliegt eerst leeg naar Amsterdam, daarna met Surinamers die al maanden in de steek gelaten zijn naar Suriname (schoonzuster is opgeroepen, zij zou al in maart terug vliegen).
  De kans is groot dat er leeg terug gevlogen wordt.

  Indien SLM haar mensen bij KLM ondergebracht had dan zouden ze sowieso veel goed koper uit geweest zijn.

  Hoewel ik geen KLM fan ben. Hoop ik voor Suriname dat SLM het zelfde gaat doen als Air Malta ongeveer 30 jaar geleden in samenwerking met Transavia deed. Samen werken met een beter gestructureerde maatschappij vliegen met de ene kant van het Vliegtuig in SLM kleuren en de andere kant de kleuren van de partner. Of dat nu TUI, of KLM of TAP of Gol of TAM is maakt mij niet uit. De kosten/ verliezen zullen verdampen als sneeuw voor de zon als men terug gaat naar een maatschappij met pakweg 100 medewerkers per vliegtuig en het onderhoud kan optimaliseren.

  De nieuwe regering kan hier ook snel voor verandering gaan zorgen.
  De hele top naar huis en een afdelingschef benoemen die onder het management van een echte luchtvaartmaatschappij valt.


  Maak melding

 11. Wayambo 14 juni 2020 At 10:57

  Je bent onderkruipsel en het verder eigenlijk niet waardig enige reactie van wie dan ook te krijgen.
  De gemiddelde Surinamer walgt van zulke mensen zoals jou. Je doet je voor als Surinamer en zit af te geven op Nederland en haar bevolking, terwijl je gelijk helemaal geen toegevoegde waarde bent voor Suriname, nog nooit iets gepresteerd heb voor je Surinaamse medemens en zelf in Nederland de Nederlanders onder het mom van een slaven trauma zit te bedriegen en uit te buiten. Sodemieter toch eens een keer op met je stommiteiten.


  Maak melding

 12. Ma as deese fliegtuig gebruike 20% minder olie, dang die preis fan die tiekit moet tok gaan omlaag, ma gebeure nie. Dang je kang so reekene datie as se foere 5 flugte, dang se hebbe bespaar 100% olie, dang flugt 6 moete sein graatis wat betrevve die oliekoste. Ma doen se nie. Alleen opligte.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.