zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Man die Santokhi met de dood bedreigde in vrijheid gesteld; betuigt...

VIDEO: Man die Santokhi met de dood bedreigde in vrijheid gesteld; betuigt spijt

-

Does Travel - naar Suriname

Marciano H. alias “Ingi Pe” die vorige week door de politie in Suriname was aangehouden voor het bedreigen van VHP leider Santokhi met de dood is in vrijheid gesteld. In een filmpje op social media bedreigde hij Santokhi met de dood en tegelijkertijd beledigde hij Hindoestanen, Marrons en ABOP voormannen Brunswijk en Bordo zwaar.

In een nieuw filmpje biedt Marciano zijn verontschuldigingen aan de drie politici en de Surinaamse samenleving. Daarbij geeft hij aan dat hij onder invloed van alcohol verkeerde en het niet meende. “Tanga now a sang de in mi ede en mi abi spijt feng”. Naar zijn zeggen heeft hij de uitlatingen niet gedaan om de mannen te vernederen of te beledigen. Hij heeft een fout gemaakt en de fout zal niet meer gebeuren.

Een veiligheidsman van Santokhi deed vorig week vrijdag aangifte op bureau Lelydorp tegen Marciano. De recherche van Regio Midden zat meteen strak op de zaak en wist de verdachte na goed speurwerk enkele uren later aan te houden.

Hieronder het filmpje waarin Marciano zijn spijt betuigt:

https://www.facebook.com/128252363888224/posts/3058265704220194/

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

28 REACTIES
 1. Dezelfde behandeling als Satis Baldewsingh!!

  Deze grote boef moeten ze zo snel mogelijk naar huis sturen! Want hij speelt god op aarde!!
  “Trump tekent voor sancties tegen medewerkers Internationaal Strafhof Den Haag”


  Maak melding
 2. Gelul , je bent onder invloed maar je laat het gelul van je wel opnemen. De manier hoe hij sprak wa s gewoon menens. Nu ineens sorry zeggen. Wel ik zou toch zeggen opsluiten voor desnoods een paar maanden. In ieder geval wel respect dat hij zijn verontschuldiging heeft aangeboden. Je ziet het steeds meer gebeuren en zo hoor het. We moeten het samen doen. Krakti!


  Maak melding
 3. Sorry? ??….je hbt gelukt ..als ik d rechter wss zou ik je nog opsluiten.onder invloed? ..onder invloed vn alcohol maar a tongo fie no draai…te ye droengu ie no wang Ngang ka toh…!! Maar ye tak wang lo rommel….idioot !!


  Maak melding
 4. De dronkaard spreekt de waarheid, dus niet lichtzinnig om gaan met de excuses.

  In een dictatuur en vele moslimlanden was deze man nu geschiedenis.

  Ik vind dat deze man toch vervolgd moet worden, dronken of niet dronken. Dit kan niet zo blijven. Er moet een daad worden gesteld. Dit kan nooit precedent zijn voor dronkaards die uitspraken doen, zich hierop gaan beroepen, excuses aanbieden en dan vrij gelaten worden. Dus als deze man vandaag of morgen weer dronken is, kan hij dit weer doen. Wie houdt dan wie voor de gek?

  Deze man moet voor zijn uitspraken voor het gerecht zoals het in een democratische rechtsstaat hoort.


  Maak melding
 5. VOOR ZIJN EIGEN VEILIGHEID KAN HIJ BETER IN DE GEVANGENIS BLIJVEN.

  WANT ZE GAAN HEM VRESELIJK AFTAKELEN OP STRAAT NU. TANG LOEKOE. DISIE KA.


  Maak melding
 6. KAN HIJ NIET EEN POSITIE KRIJGEN IN HET COVID TEAM………..

  DE JUISTE MAN OP DE JUISTE PLAATS.

  ZULKE MENSEN ZOU VEIRA GOED KUNNEN GEBRUIKEN………


  Maak melding
 7. Gezien de meeste reacties op dit forum, gebeuren er ergere dingen in Suriname.
  Deze meneer heeft zich laten beïnvloeden door degene die het eerste filmpje gemaakt heeft.
  En die persoon is zeker, zeker GEEN INGI en GEEN BLAKKAMANG.


  Maak melding
 8. En dit is nou net de oorzaak van het te snel op vrije voeten stellen dat het gigantisch mis gaat in ons land. Criminaliteit en criminaliteitgedrag moet flink afgestraft worden. Nog even en het zijn niet enkel woorden maar daden die hij gaat uitvoeren.
  Deze Marciano is ziek in zijn hoofd. Heeft niets met alcohol te maken. Hij is ook een moordenaar. Hij mag wat mij betreft voor 5 jaar achter de tralies kan hij goed ontnuchteren.


  Maak melding
 9. Als die agent die geld heeft aangenomen vrij is met een lulverhaal dat hij de tacichaffeur kende en die moest hem betalen, dan moet je deze helemaal niet opsluiten.
  Iedereen doet maar wat ze willen.
  Ik weet als iemand mij benadeeld of wat ga ik niet naar de politie. Ik regel het zelf.
  Als de advocaat en rechter komen met een lulverhaal wordt de groep grotet.


  Maak melding
 10. Hij is vrijgelaten want binnenkort is werk aan de winkel. Zolang hij vrij rondloopt kan hij elk moment toeslaan. Santokhi zal daar rekening mee moeten houden.


  Maak melding
 11. Een idioot

  Ik zou zn excuses met een korreltje zout nemen …ookal heb je gedronken gek ben je niet.
  Zelfs een scholier zou dit niet doen laat staan een volwassen zuiplap.

  Denkbeeld van bep volwassenen mannen vooral is bs …dit is typisch bouta gedrag meneer zal wel fervent ndp er zijn vandaar deze waardeloze uitspraken.

  Fuck you bro….bouta lasi kba mik a crimineel moordenaar go njang strafoe en geef het volk de pensioengelden terug ..en het geroofde staatsgeld.

  Waarom horen we niets meer van deze zaak!!!!


  Maak melding
 12. Zeg dat het je spijt da ben je vrij.Neuspeuteraars halen er andere zaken bij.Ik kijk naar deze mongool, die NU wat doet en NU gestraft moet worden


  Maak melding
 13. Er is niet geïnvesteerd in goed onderwijs voor een zeer
  groot deel van het Surinaamse volk. Waardoor zij gemakkelijk
  te beïnvloeden zijn door kwaadwilligen en als spreekbuis gebruikt worden.


  Maak melding
 14. Zo te zien heeft het verlies van de criminele ndp enkelen tot criminelen gemaakt.Ze kunnen het moeilijk verkroppen dat criminele lijder bouta een loser is.
  Nu ze zijn opgepakt eerder komen ze met allerlei smoesjes om hun onschuld te pleiten…hahaha…thans komen ze met het afgezaagde smoesje van …ik was dronken…..
  Hahaha..ndp losers..


  Maak melding
 15. Hij is plotseling piepklein geworden. Slikt weer zijn eigen braaksel in. Denk eerst voordat je iets op social media post. In je kamer waan je veilig en ontastbaar.


  Maak melding
 16. Ingi Pipa …. heeft deNationael Dieven Partij betaald … of … ze hebben hem een hoeveelheid cocaïne voor verkoop en/of eigen gebruik gegeven.

  De bedoeling is de samenleving te DESTABILISEREN … zodat de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse … de NOODTOESTAND kan afkondigen.


  Maak melding
 17. Wendy

  12 juni 2020 At 11:23

  Als die agent die geld heeft aangenomen vrij is met een lulverhaal dat hij de tacichaffeur kende en die moest hem betalen, dan moet je deze helemaal niet opsluiten.
  Iedereen doet maar wat ze willen.
  Ik weet als iemand mij benadeeld of wat ga ik niet naar de politie. Ik regel het zelf.
  Als de advocaat en rechter komen met een lulverhaal wordt de groep grotet.

  =====================================================

  Enige wat jij moet regelen is een ladyshave bij Tjodelal en jezelf permanent opsluiten in een badkamer. Je maakt je keer op keer onsterfelijk belachelijk op wkn.


  Maak melding
 18. Satish had de Pres niet bedreigd. Hij kwam met beledigingen naar VP.
  Deze man heeft de pres ook niet bedreigd. Hij heeft Chan en Brunsie bedreigd. Ding a no Pres


  Maak melding
 19. Niet lullen maar poetsen ,dat is wat er nu moet gebeuren ,geen NDP excuses meer dus laat die aantygingen achterwege ,jullie hebben kapitaal en kennis laten we beginen je ziet de achterstandt is groot ,zou hy het in vier jaar voormekaar krygen ? ik hoop het, ik blyf positief en i hoop dat zyn achterban racisme achterwege laten ,en ronny de gelegenheidt kryg om ook het binenlandt kan ontwikkelen ,want Ronny vier jaar is zo om en we kome ,jullie zullen beoordeeld worden naar wat jullie voor mekaar zullen krygen ,we kome
  laten we het beste van ons landt maken, en armoede verbannen ,niet lullen maar poetsen
  is myn advies


  Maak melding
 20. @Wendy
  Al hoewel je moeite hebt dat je baasje plaats moet maken voor Santokhi als Leider van Suriname,laat het doordringen in je kop dat Santokhi niet zomaar aan een contest meedeed maar hij deef zo door je lijder uit te dagen om dan de next president van Suriname te worden en hij is geslaagd ook en het volk heeft voor hem gekozen en je baasje de crimineel bouta afgewezen.
  Santokhi is presidentskandidaat geweest en de toekomstige president ga je niet bedreigen of beledigen.


  Maak melding
 21. Het wil nog niet tot sommige mensen doordringen ,🙄 zullen wel last hebben van troebele ratten-hersens 🐀, maar Dhr. Santhoki heeft eerlijk gewonnen. Jullie eigen Paarse achterban heeft de Big Boss verraden, door niet op hem te stemmen, ze hebben op tijd het licht gezien…haleluja 🙏 . Of waren ze ineens kleurenblind🤔😂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES