zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Mercedes knalt met hoge snelheid tegen gebouw in de stad

VIDEO: Mercedes knalt met hoge snelheid tegen gebouw in de stad

-

De Nationale Carrierebeurs

Deze mercedes knalde vanmiddag tegen een gebouw in de hoofdstad van Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het voertuig kort voor de lockdown reed over de Zwartenhovenbrugstraat, voorbij de Keizerstraat en zou richting de Henck Arronstraat (Gravenstraat) gaan.

De bestuurder haastte zich om naar huis te gaan en reed met hoge snelheid. Op de kruising met de Nassylaan, waar er een knik is in de weg, ging het echter mis. Het voertuig knalde tegen het gebouw van een toeristisch bedrijf in de binnenstad van Paramaribo.

De mercedes raakt zwaar beschadigd en de bestuurder raakte bekneld. De Surinaamse brandweer moest eraan te pas komen om de bestuurder te bevrijden. Deze werd zwaargewond met een ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Het vermoeden bestaat dat de bestuurder onder invloed van alcohol was, maar dat is niet bevestigd door de Surinaamse politie, die de zaak in onderzoek heeft.

Filmpje:

https://www.instagram.com/p/CBWdEruFfbo/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

15 REACTIES
 1. Hey wendy

  De Surinaamse regering heeft Nederland ondersteuning gevraagd bij de aanpak van het coronavirus in Suriname. Nederland zal nu inventariseren op welke manier hulp geboden kan worden. Dat heeft een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken vrijdag gezegd.

  Behalve de hulp die mogelijk vanuit de Nederlandse regering komt, zijn er in Suriname en in Nederland verschillende acties op touw gezet om geld en medische benodigdheden naar Suriname te brengen. Zo hebben Surinaamse artsen ook een beroep gedaan op hun collega’s in Nederland om medische spullen te sturen. 

  Sinds eind mei is er in Suriname sprake van een tweede serieuze corona-uitbraak. Vrijdag stond de teller op 187 positief geteste personen, waarvan 175 actieve gevallen, en drie mensen zijn aan het virus overleden. De vrees bestaat dat als de situatie verslechtert, de medische sector in Suriname het niet aan kan. 

  Vrijdag is een eerste vlucht met vracht vertrokken naar Suriname. De Nederlandse regering had vorige week al tien beademingsapparaten toegezegd. Deze zullen naar verwachting volgende week naar Suriname gaan.


  Maak melding
 2. Onder invloed van alcohol of drugs. Niets haast om naar huis te gaan. Dat is kolder.
  Als hij een mercedes kan kopen dan heeft hij genoeg geld om andere auto te kopen. Geen onschuldigen vetrokken.


  Maak melding
 3. Histories Pand nl het huis van Dr Nasssy waarin Omaatje Nassy nog heel lang heeft gewoond ze zat altijd aan het raam om ons te groten en aan te manen onze best te doen. En ja wij liepen erlangs speciaal voor haar om haar te groeten en iets lekkers soms


  Maak melding
 4. Er is een TOTAL LOCKDOWN van kracht in Suriname. Hoe dan, “De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het voertuig kort voor de lockdown reed over de Zwartenhovenbrugstraat, voorbij de Keizerstraat en zou richting de Henck Arronstraat (Gravenstraat) gaan.”?
  Sommigen gaan ten onrechte ervan uit, dat de lockdown van 18.00 – 06.00 u. van kracht is. Dat is enige dagen terug nadrukkelijk aangegeven tijdens de persconferentie van het Covid Management Team (CMT) van Suriname.


  Maak melding
 5. “Sommigen gaan ten onrechte ervan uit, dat de lockdown van 18.00 – 06.00 u. van kracht is”
  Beste Rajiv, je heb deels gelijk…
  De beginletter van je achternaam geeft je het recht om op een bepaalde dag de straat op te mogen.
  De lockdown van 18.00-06.00 geldt dan voor je.
  Wie weet mocht deze heer/dame wel de straat op adhv van zijn/haar achternaam..

  Wel sterkte toegewenst en hopen dat de verwondingen meevallen…


  Maak melding
 6. ‘De Surinaamse brandweer moest eraan te pas komen om de bestuurder te bevrijden.’

  Welke andere brandweer had anders moeten komen?


  Maak melding
 7. @Danny B. 13 juni 2020 At 02:25
  ‘De Surinaamse brandweer moest eraan te pas komen om de bestuurder te bevrijden.’

  Welke andere brandweer had anders moeten komen”

  De Braziliaanse brandweer had het druk. 😂😂😂

  Rest in peaces aan de Mercedes. Laatste moment nog snel naar huis? Step on the gas, Doewet! Nak panja, Doewet! Drink en snuif achter stuur? Doewet!


  Maak melding
 8. “De Surinaamse brandweer moest eraan te pas komen om de bestuurder te bevrijden.’

  Welke andere brandweer had anders moeten komen?”

  Precies Danny,
  Ik heb al eens de opmerking gemaakt (dit bericht is niet geplaatst) dat het lijkt alsof berichten hier op Waterkant, in het buitenland worden geschreven. Daarom zie je ook vaak berichten beginnen met…bijv…. “bij een aanrijding aan de Henk Arron straat in Suriname”
  Alsof er elders in de wereld ook een Henk Arron straat is


  Maak melding
 9. 😂🤣 heel goed, als je niet kan rijden moet je niet achter het stuur kruipen. Jammer van dit verspeelde drugsgeld, hij had liever zijn moeder in een knap huis kunnen laten wonen.😁


  Maak melding
 10. @Klaagzang
  Laat de bron zien vanwaar je komt met het ‘nieuws’ dat de Surinaamse regering Nederland ondersteuning heeft gevraagd bij de aanpak van het coronavirus in Suriname. Misschien dat je dat wij gatlikkers zijn als jij. We hebben onze trots en buigen noch bedelen de witte slavendrijvers. STRONTZAK dat je bent. Je leeft zeker van hulp vragen en ontvangt 100% niet wat je vraagt, maar wat de witte schijtpijpen door je strot stoten. JO KA IMBECIEL.


  Maak melding
 11. Glenn

  Er is total lock down, op alfabetische volgorde mag je op je boodschappen dag tot 14 uur boodschappen doen… het is niet zo dat er een andere lock down tijd geldt. Er is gewoon total lock down.


  Maak melding
 12. @ Danny B.

  Kijk uit met je opmerkingen, want straks wordt je ook geblokkeerd, door de redactie zoals bij mij het geval is!!!. Ze kunnen niet tegen kritiek ook niet tegen positieve, zo stom zijn ze.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES