maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenGezondheidKolonel Jerry Slijngard positief getest op coronavirus

Kolonel Jerry Slijngard positief getest op coronavirus

-

Does Travel & Cadushi Tours

Kolonel Jerry Slijngard, coördinator van het NCCR en lid van het COVID-19 managementteam in Suriname, is positief getest op het coronavirus. Dat meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT) op haar website. 

Overste Daniëlle Veira, coördinator van het managementteam, bevestigd tegenover de krant de coronabesmetting van Slijngard. De kolonel is inmiddels afgezonderd in quarantaine en zijn situatie is stabiel.

Het aantal positief geteste mensen in Suriname is tot en met dit moment 168. Er zijn nu 157 actieve cases. 9 personen zijn genezen en 2 personen zijn overleden. 241 personen zijn in quarantaine.


opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

24 REACTIES
 1. En waar blijft die stinkende krabieta smoel Wendy die andere landen met hun corona en hun doden moest bespoten
  En waar blijft die stinkende klootzak die opriep om de covid19 regels te overtreden misschien hebben jullie zelf corona pas maar op voor karma


  Maak melding

 2. Zie er niet best uit voor Kolonel Jerry Slijngard, coördinator van het NCCR en lid van het COVID-19 managementteam in Suriname, die positief getest op het coronavirus.

  Gelet op de foto analyse dan lijdt hij aan adipositas, vetzucht. Ik ga ook uit dat hij al om en bij 60 jaar of ouder is. Men deze oorzaken ziet het voor mensen met COVID-19 niet best uit.

  Ik wens hem het beste toe.

  Surinamers gaan jullie voor hem bidden op het plein. Wel 2 meter afstand van elkaar houden, anders bent u ook de pisang.

  Wie de klos is, is de sigaar en wie de pisang is, is de lul.


  Maak melding

 3. Ziet er niet best uit voor Kolonel Jerry Slijngard, coördinator van het NCCR en lid van het COVID-19 managementteam in Suriname, die positief getest is op het coronavirus.


  Maak melding

 4. Vraag aan Jerry Slijngaard en aan al die trawanten, Bouterse en familieleden van Bouterse:
  Hoe komen jullie aan al die vierkante koppen. Komt het door het vele eten, vele drinken of allebei. Je hoeft alleen maar naar die vierkantige kop te kijken en dan weet je direct dat zo.n figuur tot de Bouterse kliek hoort. De volgende mensen hebben een vierkante kop” Bouterse, Walther, Dinio meriba, getrouw. Wirth, Hoefdraad, Limbo en jullie mogen me aanvullen.


  Maak melding

 5. Beterschap Jerry.
  Nederland moet zijn borst natmaken. Moro e doro.
  Het is door gelul van VHP om verkiezingen door te laten gaan. Met hun voodoo krijgen ze ook de vloek erbij. Er wacht nog meer op ze. Marowijne heeft voedsel nodig, laat Chan zijn bedrijfsleven sturen.
  Pakket was niet goed nu merken ze ht.


  Maak melding

 6. Alles wat nu gebeurt is op conto van bouta!
  De zittende regering is verantwoordelijk voor een zeer slechte organisatie vd verkiezing. Gevolg; fraude ndp en herleving covid en voedsel tekort binnenland.
  Walgelijk!


  Maak melding

 7. Als die mpp bouta deze verkiezing niet door zou laten gaan dan was t volk vandaag niet in deze shit.maar neen hy dacht hy zou grote winnaar zyn a volk de baka a mang.en Wendy ga jy maar op een dikke walaba paal zittn gaat je goed doen want j niks te zeggn.jw ogen is ook in j kont.


  Maak melding

 8. Er wacht nog meer op ze. Marowijne heeft voedsel nodig, laat Chan zijn bedrijfsleven sturen.
  =============
  Wendy, drugsdealer Lonny moet die mensen ook gaan helpen in het district Marowijne i.p.v. in Paramaribo rond te lopen als Escobar! Tegenwoordig loopt hij in die hitte daar in een das rond! Misselijk mannetje!! Die kiezers van ABOP hebben corona vanuit Frans Guyana meegenomen! ! Ik hoop voor Edward Belfort, dat hij genezen is van corona!!!! Eigen schuld!


  Maak melding

 9. Met een land vooruitgaan is een must vooral omdat alles weg gegeven word..

  Suriname zal nooit vooruitgaan zolang dr moordenaars, dealers ,en domme idioten het land bestieren.

  Waarom begint men met jokers die nog steeds jatten dealen oplichten en zich aggresief uiten….brunswijk is zo een idioot die nieteens zn eigen naam kan schrijven.

  Waarom deze dommie id politiek wilt laat ik open….hebben we geen les geleerd vd ene moordenaar om dan een 2e moordenaar te gaan plaatsen.

  Wanneer gaat men de politiek serieus nemen in suriname …nu krygen we weer een regering die niet veel kan met dieven en oplichters.

  Brunswijk zal ook zn futuboi in de politiek meenemen…alhoewel deze ook met geweld te maken heeft gehad!!!!!

  Dit blijft een vicieuze cirkel die niet ophoud!!!!!!

  Suriname is in mijn ogen verloren …want het land is uitgemolken en de schurken maken nog steeds deel uit van het politiek geheel.

  Santhoki sterkte met je(drugs) djuka mattie!!!!


  Maak melding

 10. @Wendy
  Jij moet altijd anderen het slechtste toewensen.In het begin gaf je zo af op Nederland en de rest van de wereld.En nu is Suriname zelf in een flinke uitbraak verwikkeld.Let op je woorden!!! Ga je mond met zoutzuur spoelen!!! Je hebt gewoon een slechte inborst!!! En je bent waarschijnlijk een simpele ziel die graag op wil vallen!!!


  Maak melding

 11. Jerry Slijngaard valt binnen de risicogroep vanwege z’n overgewicht.
  Al zo lang roept men op tot healthy lifestyle wel met het wuhan coronavirus hebben mensen een goeie reden om daartoe over te gaan.
  Iedere dag genoeg bewegen, voldoende groente en fruit eten en niet zoveel junk food, liever water drinken i.p.v cola, zorg voor een goede nachtrust etc.


  Maak melding

 12. WWW
  Wendy
  Waldo
  Wayambo

  Creolen die blijven schelden ,maar komen niet met voorbeelden om problemen op te lossen .

  Vraag ze hoe je stenen kan maken met grondstoffen in Suriname .


  Maak melding

 13. DUS KIJK NOH. ZE KONDEN NIET EENS STEMMEN TELLEN
  DUS KIJK NOH. ZE KONDEN NIET EENS EEN VERKIEZING ORGANISEREN
  DUS KIJK NOH. NU NEEMT HET AANTAL BESMETTINGEN HARD TOE!!!!!!!!!!!!
  DUS KIJK NOH. NU KOMT CORONA ZELF BIJ HUN BINNEN
  DUS KIJK NOH. DA WILLEN ZE EEN HEEL LAND BESTUREN
  DUS KIJK NOH. WAT LATEN ZE ACHTER, SCHULDEN, EEN LEGE CENTRALE BANK EN EEN ZIEKTE COVID 19 DIE ZE NIET KUNNEN BESTRIJDEN. DE ZIEKTE NDP IS GELUKKIG GLASNRIJK OVERWONNEN. HOEWEL SOMMIGE NEUSPEUTERAARS HIER NOG TEGENSPARTELEN
  DUS KIJK NOH. ALS DIE MONGOOL DIRECT WAS OPGESTAPT DAN HADDEN CHAN EN ZIJN MANNEN DE ZIEKTE KUNNEN AFREMMEN. FLATTEN THE CURVE!!!!!!!!!!!
  DUS KIJK NOH. DE MONGOOL SPREEKT OVER RESPECT. MAAR WEET NIET WAT DAT IS
  DUS KIJK NOH. HOE EEN DEBIEL EEN HEEL LAND NAAR ZIJN MOER KAN HELPEN.


  Maak melding

 14. @Wendy
  Vreemd nietwaar?
  Gelijk na de overwinning van Vhp en combinatie worden vooral de ndpers geveld met het coronavirus zogenaamd om te doen voorkomen dat het coronavirus plotseling Suriname aan het aanvallen is en dit is de schuld van de vhp en combinatie. De ndp heeft zijn best eerder gedaan om de aantal besmettingen van het coronavirus in Suriname verborgen te houden.De ndp maakte bekend dat Suriname coronavrij is.Surinamers laten jullie je niet langer voor de gek houden en jaag crimineel bouta en zijn schoothondjes weg!


  Maak melding

 15. Moet ik nu toelachen of uitlachen?
  Nu ik zie dat er mensen in Suriname zijn die de neiging hebben om blindelings voor een al geforceerde, gebaande pad te kiezen, zonder zich af te vragen of dit nu wel zo’n goede keuze is.
  De nieuwe regering, wil zich
  richten op het bevorderen van meer transparantie in Suriname. Want dat is de kern van het probleem.

  Het oude, wijze woud lachte toen het zag dat de mensen de neiging hebben om blindelings voor een al gebaand pad te kiezen, zonder zich ooit af te vragen of dit nu wel zo’n goede keuze is.

  Ik kan niet begrijpen dat er mensen zijn die geen waardevol leven willen!
  Terwijl ik hoop op een goed en waardevol leven voor iedereen.

  Terwijl de wereld is veranderd, zijn veel mensen blijven hangen in de ouderwetse trust me relatie, van Bouterse.

  Nederland, heeft niets te halen uit Suriname, heeft alleen om terug te geven en dat zal de nieuwe regering voor pleiten.


  Maak melding

 16. De mensen, die besmet zijn met het Covid-19 virus, moeten hopen dat ze niet op de intensive care terechtkomen. Suriname had maar 2 beademingsapparatuur en nu zijn het er 6 omdat Nederland 4 stuks naar Suriname heeft gezonden. Surinamers houden van feesten en nemen het niet zo nauw met de veiligheid van hunzelf en anderen. Het dodental, door Covid-19, zal daardoor toenemen.


  Maak melding

 17. Slijmgaard is toch lid van de covid team, lijkt toch zoveel op de idioten van de bouta boeven bende die zelf niet weten waar ze mee bezig zijn.


  Maak melding

 18. Covid 19 kan iedereen treffen, dit is nu de grootste vijand, men deed er eerst heel laconiek over. Er is nu geen tijd om te gaan schelden en met de vinger wijzen. Nu moeten wij tonen, dat wij als Surinamers samen willen of kunnen werken, rekening met elkaar houden, begin bij jezelf. Wat willen wij hier bereiken in Suriname. Verdraagzaamheid, Samenhorigheid, Respekt, als een volk.Laten wij eraan werken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES