VIDEO: Militair rijdt ‘most wanted’ crimineel in gestolen auto klem

7

Een militair in Suriname heeft woensdag zijn gestolen auto teruggevonden. De man signaleerde het ontvreemde voertuig aan de J.F. Kennedyweg en zette de achtervolging in. Tegelijkertijd schakelde hij de Surinaamse politie in voor assistentie.

Manschappen van het Regio Bijstand Team arriveerden snel ter plaatse en na een gezamelijke achtervolging werd de gestolen auto klemgereden aan de Meursweg. Daarbij zijn er ook waarschuwingsschoten gelost.

In het voertuig zaten twee mannen en een vrouw. Volgens de politie is één van de mannen een ‘most wanted’ crimineel. Alle drie verdachten zijn aangehouden.

De gestolen auto is door de politie in beslag genomen en door een sleepdienst afgevoerd naar de stad. Het onderzoek duurt voort. Van het voorval ging onderstaand filmpje rond op Facebook:

https://www.facebook.com/150010242040495/posts/1120969648277878/


7 REACTIES

 1. Dat zeg ik ook..geen schoten gehoord alleen die oproer kraaier en daarvoor is men snel te filmen . Flink aftakelen a no bai wagie da wan rij wagi hahahaha.


  Maak melding

 2. Blakaboy 11 juni 2020 At 06:01
  Puik werk! Militair was scherp!

  Inderdaad puik werk maar welhalf werk geleverd want deze crimineel komt weer uit Santo Boma en zal zijn zelfde weg blijven volgen want deng mang disie no abi dresi


  Maak melding

 3. Ma as hei hebbe geen gelt, dang hoe hij moete koope auwtoo? Ma hei hebbe wel reibeweis. Ma helaas in Surinaam die bots auwtoo is nie op die kermis, dang hei moete huure of steele as hei wille reie auwtoo mobiel. So as bambam maskietaa.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.