Eerstvolgende repatriatievlucht vanuit Nederland naar Suriname op 16 juni

2
Tweede groep repatrianten uit Nederland keert vandaag terug naar Suriname
Archieffoto: naar Suriname vertrekkende passagiers op Schiphol.

De overheid gaat op dinsdag 16 juni samen met de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) een repatriatievlucht uitvoeren vanaf Schiphol. Hiermee kunnen in Nederland gestrande Surinamers eindelijk terugkeren naar Suriname.

Het toestel dat hiervoor gebruikt zal worden, vertrekt vervolgens de volgende dag woensdag 17 juni vanuit Zanderij terug naar Amsterdam, met in Suriname gestrande passagiers. Dat heeft Buza-directeur Luciano Truideman woensdagavond gemeld tijdens de persconferentie van het NCMT en de regering.

Hij gaf verder aan dat er op vrijdag 12 juni een SLM vlucht zal worden uitgevoerd naar Cali (Columbia), met in Suriname gestrande Columbianen. De SLM neemt dan ook een aantal Surinamers mee die in Columbia waren gestrand, omdat ze daar waren voor medische doeleinden.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.