donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidCoronavirus aangetroffen bij medewerker goudmijn Iamgold

Coronavirus aangetroffen bij medewerker goudmijn Iamgold

-

Does Travel - naar Suriname

Een medewerker van Iamgold, Rosebel Gold Mines (RGM) is deze week positief getest op COVID-19. Volgens het bedrijf meldde de medewerker die werkzaam is in de mijn, zich op 28 mei voor het werk en begon zich op 4 juni ziek te voelen. De medewerker meldde zich daarna bij de RGM Medic op site.

De medewerker had de rest van de nacht vrij en werd ’s morgens vroeg op 5 juni van site gestuurd. De richtlijnen van het COVID- 19 Management Team zijn gedurende het hele proces gevolgd. Woensdagochtend is gemeld dat de medewerker is getest op COVID- 19 en de resultaten waren positief.

Het Nationaal COVID- 19 Management Team heeft het positieve geval aan RGM bevestigd en diverse acties geïnitieerd die nodig zijn om de potentiële verspreiding in te dammen. Een daarvan is het traceren van de personen met wie de coronapatiënt in contact is gekomen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

4 REACTIES
 1. En welke maatregelen heeft Iamgold getroffen om de gezondheid vd werknemers te waarborgen?

  Handig om drone opnames te maken van het binnenland na 12 aug. Het moet duidelijk zijn voor een ieder wat voor puinhoop bouta achterlaat; gouddelving, houtkap en aardolie.
  Suri’s zijn trots op hun stukje amazone, welke hoogstwaarschijnlijk niet meer bestaat.


  Maak melding
 2. Ma deese man weete nie dat as hei slikke klijn beetje gauwt, dang die fieris ga doot.
  Froeger mense slikke gauwt veisel as hebbe sei fieris, dang helpe wel. Nu se hebbe die silfer waater. Kolo diyaal waater fan silfer.
  In die oude teit in Ameerikaa, die kauw boys loope alteit ront met silfer munt. Dang sei kooke water en melk met silfer munt, so dat die bakteerie en fieris nie slaan toe. Mense in Surinaam en ooferal kunne ook doen fandaag dag, ma se weete nie.
  Se hebbe nie silfer munt, alleen peeper munt.


  Maak melding
 3. Hopelijk hoeft IamGold niet in lockdown te gaan want dat zal een zeer zware slag zijn voor de Suri economie die zich al in de afgrond bevindt na 10 jaren paars wanbeleid en nu komen de lockdownmaatregelen erbij. De volgende regering neemt een geruineerde economie over.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES