Bouterse: ‘Nooit met Brunswijk gesproken over formeren regering’

58
Bouterse: 'Nooit met Brunswijk gesproken over formeren regering'
Archieffoto: Bouterse en Brunswijk in de Nationale Assemblee in 2010, kort na Bouterse’s verkiezing en beëdiging tot president dankzij de steun van Brunswijk’s A Combinatie.

Opmerkelijk bericht vandaag in het radioprogramma Bakana Torie op SRS. De Surinaamse president en NDP voorzitter Desi Bouterse heeft in een gesprek met Clif Limburg ontkent dat er ooit met ABOP-leider Ronnie Brunswijk is gesproken over het vormen van een regering.

Begin deze maand zou Brunswijk tegen de Surinaamse zender ABC Online Nieuws hebben gezegd dat zowel Bouterse als minister Hoefdraad hem benaderd zouden hebben voor een samenwerking tussen de ABOP en de NDP.

Samen zouden zij een nieuwe regering in Suriname kunnen vormen. Brunswijk gaf aan dat zelfs het presidentschap aan ABOP was geboden.

“Ik heb één keer gesproken met de heer Brunswijk. Er is helemaal niet over de formatie van een regering of een samenwerking gesproken” aldus Bouterse vanmiddag.

Hij gaf ook aan dat hij een lang gesprek met VHP-voorman Chan Santokhi heeft gehad, maar dat ook met hem niet gesproken is over een samenwerking.

https://youtu.be/yFmwUTCrqp8


58 REACTIES

 1. Zal dit ook een laatste bericht zijn Van zijn Cliffie Limborgoe? Want de hele NII voormalige NVD die na de coup op poten is gezet is een rommel. Opdoeken dit rotzooi.


  Maak melding

 2. Eerst zou er $50 miljoen zijn aangeboden door Bouterse. Dan Presidentspost erbij.
  Brunsie maakt zich ook onsterfelijk belachelijk. Hij denkt dat hij geld gaat krijgen. Mooie bende.
  Chan zal Nederland om hulp smeken maar deze zelfde lijn gaat door in Su totdat we geld van de olie gaan krijgen. Meer van VHP zullen buitenlandse rekeningen hebben


  Maak melding

 3. @ Wendy….
  Ik heb ook een buitenlandse rekening. Maakt dat me een crimineel ofzo? Typisch het NDP denken….als je geld hebt, heb je gestolen. Helaas klopt dat wel voor velen binnen de NDP top.


  Maak melding

 4. Je lee! Die man is oud.

  Zie:

  – oorzaken van vergeetachtigheid.

  Ik was niet aanwezig in het Fort Zeelandia op 8 december 1982. Hmm! Maar Fred Derby was op die dag wel bij je in Fort Zeelandia geweest.


  Maak melding

 5. Knielend en biddend zat hij op de grond voor brunsie…please vriend please..laten we regering vormen..please je krijgt presidentschap, doekoe, coke en wendy als deal….


  Maak melding

 6. Deze MOORDENAAR is een pathologische LEUGENAAR: HIJ WIL VOIR SANTHOKIE GAAN BEPALEN WELKE KOERS DEZE MOET GAAN VAREN.

  DEZE MOORDENAAR DENKT DAT HIJ NOG STEEDS DE ALLES BEPALENDE FACTOR IS IN HET LAND.

  WEG MET DEZE VEROORDEELDE DRUGSCRIMINEEL EN MEERVOUDIGE MOORDENAAR


  Maak melding

 7. Al deze uitspraken van de verliezer, Bouterse, hebben maar één doel, en dat is om al zijn opponenten te intimideren. Dit zijn nu altijd zijn uitspraken als hij het heeft over samenwerken.
  Vanaf zijn jeugd, op Paranam met zijn stiefvader politie commandant Getrouw, is hij altijd een leugenaar en grote lafbek gebleken. Hij sloeg altijd kleine jongens op straat, maar tegen jongens van zijn leeftijd, legde hij het altijd af. Had hij bij het knikkeren, zijn knikkers in het soel verloren, dan kwam hij in de namiddag samen met zijn stiefvader, de eerlijk verloren knikkers, weer ophalen bij de winnaars. Hij is altijd een GROTE LEUGENAAR en LAFBEK geweest en zal het ALTIJD blijven.
  Hij is zelfs te laf om zelfmoord te plegen. Ik word kotsmisselijk van deze ongure figuur.
  ALS HIJ ZIJN MOND OPENDOET, ZIJN HET ALLEMAAL LEUGENS EN LAFHEID DIE ERUIT KOMEN.


  Maak melding

 8. Min tien (-10)…🤣🤣🤣

  uitgekotst door het volk…🤮🤮🤮

  POLITIEK KUIKENTJE…🥳🥳🥳

  20 JAAR BAJES uitzitten voor massamoord!!!

  Wen er maar aan, dement fossiel… 👋👋👋


  Maak melding

 9. Ja hoor, natuurlijk hoor we geloven je allemaal stil maar, alles komt goed nu even je medicijnen weer innemen, dan ga je even slapen. Rustig maar rustig. Morgen goed, ok morgen


  Maak melding

 10. Na ley bouta e ley. A begi Brunsje gi samenwerking maar Brunsje taki NO THANKS. Zelf Boefdraaf werd naar Brunsje gestuurd om te proberen Abop over te halen. Abop zou zelf presidentschap mogen invullen. Zo desperate was ndp. Bouta moet niet denken dat we nog in z’n leugenachtige bullshit en z’n indianenverhalen geloven. Yu lasi a verkiezingen. Donder op.


  Maak melding

 11. Bouta moet weg
  Het volk heeft het duidelijk gemaakt.
  Bouta is weggestemd.
  Weg met die dictator.
  Schaamteloze aap.
  Hij heeft drugs naar Nederland gestuurd.
  Hij heeft mensen zelf vermoord op 8 december 1982.
  Rambocus en Syrill Dael .
  Wat lult hij allemaal.
  Hij moet wel aan Nederland geleverd worden.
  MPP BOUTA.


  Maak melding

 12. Waar is Boefdraad. Hij moet de 200 miljoen gestolen usd van het volk terugstorten. Al de paarse rovers en graaiers moeten vervolg worden. Dat is de wil van het volk.


  Maak melding

 13. Anp: Bouterse wacht nog even met felicitaties aan de winnende partij

  NDP-voorzitter en president van Suriname Desi Bouterse wacht met het feliciteren van de winnaars van de verkiezingen tot het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) de officiële uitslag bekend heeft gemaakt. Dat zei Bouterse donderdagmiddag (lokale tijd) in een gesprek op de staatszender SRS. „Het volk heeft gesproken. Ik heb opgeroepen te erkennen, te bekennen en toe te geven wat ons volk wil. We moeten ons hoofd buigen”, aldus Bouterse.

  Bouterse ging in het gesprek ook in op de verwarring die woensdag was ontstaan na uitspraken van de beoogde nieuwe president van Suriname, Chan Santokhi van de VHP, bij BNR Nieuwsradio over een eventuele uitlevering van Bouterse aan Nederland. De zender meldde dat Santokhi bereid zou zijn Bouterse aan Nederland uit te leveren als ons land daartoe een verzoek indient.

  De partij van Santokhi herriep dat later, zeggend dat „Surinamers volgens de bestaande wetgeving niet uitgeleverd kunnen worden”. En hoewel het verhaal op verzoek van Santokhi dus is gerectificeerd, heeft het Bouterse wel gestoord, zo zei hij. „Het was in schril contrast met wat we uren en uren hebben besproken.”

  Bouterse zei verder dat hij niet iemand is die de confrontatie wil opzoeken, maar dat hij die ook niet schuwt. „Als de mensen het zo willen spelen, dat is hun verantwoordelijkheid. Wij roepen op dat de regering ondersteund moet worden, het volk wil dat. En dan moeten zij aan het werk”, benadrukt Bouterse.

  Hij hoopt dan ook dat iedereen begrijpt wat hij bedoelt. „Niemand heeft er enig baat bij dat we hier weer een turbulente situatie krijgen en dat wij hier weer rommel krijgen in het land. We zijn een voorbeeld in de wereld. Wij leven vredig naast elkaar”, aldus de president, die opriep samen aan de opbouw van het land te werken.


  Maak melding

 14. Bouterse wie heeft de Dea uit su weggestuurd. Jij was het toch. Wie was bang voor rambocus sinds 1980. Wie kwam bij mensen thuis om ze te intimideren. U toch. Wie reed een crème Bens. U toch. Dus hou je mond liever dicht en praat geen rommel.


  Maak melding

 15. Het is afgelopen met Bouterse en zijn partij. De NDP is een criminele organisatie en moet gewoon middels wetgeving verboden worden.
  De dreigementen naar de VHP-voorman Chan Santokhi i.v.m. zijn interview met een Nederlandse journalist slaat helemaal nergens op. Bouterse betekent nationaal en internationaal helemaal iets, nada, nuca, sero meer. Oppakken die man en minimaal 15 keer levenslang opsluiten in Boma. Wel moet er een aparte zwaar bewaakte vlegel gebouwd worden.
  Dat Macho gedoe moet afgelopen zijn en het volk van Suriname heeft nu gewoon recht op ontwikkeling en vooruitgang. Dat gaat de NDP met Bouterse en zijn kornuiten niet kunnen brengen voor Suriname.
  Man, man, man je wordt toch misselijk van deze zielige man?
  Voor al die zielige paarse riool ratten hier: NDP heeft vanaf de zogenaamde revo op 25 februari 1980 nog nooit en nogmaals nog nooit voor enige ontwikkeling gezorgd in het land.
  De NDP figuren zaten alleen maar voor eigen gewin in het parlement.
  Het is niet Chan Santokhi die de confrontatie opzoekt, het is Bouterse die een excuus zoekt om niet achter de tralies te verdwijnen. Laat die torie bossen, het kan niet zo zijn dat een handje vol idioten onder leiding van Bouterse het hele land terroriseren.
  Wie is nu de verrader van het volk van Suriname.


  Maak melding

 16. Het zou de heren Brunswijk en Santokhi sieren niet te reageren op de leugens en dreigementen van deze afgekeurde seniele pot schijt.
  Als de regering staks zijn werk gaat doen olv deze volksleiders zullen wij meemaken wie in Su de ware leiders zijn.
  Dan is misschien Ingrid ook al overgelopen naar wat beters.
  Pengel zei het ooit”alles komt terecht”


  Maak melding

 17. De grootste verrader van het land die Bouterse, links lullen en rechts zijn zakken vullen.
  Het Surinaamse volk moet er op gewezen worden dat ze nog liever uitgebuit kunnen worden door de Nederlanders dan genaaid worden door hun eigen soort.
  Als je dat niet snapt ben je geen knip voor de neus waard.


  Maak melding

 18. kaboula desie is maar een zielige pathologiese leugenaar. Te veel bewijzen om op te noemen. Straks gaat hij ook zijn andere beloften ontkennen, 18000 huizen, graanschuur, cassave export, diepzeehaven etc etc etc.


  Maak melding

 19. Er is “iemand ” { op afstand kun je ruiken de stank die hij uitstraalt } die constant beweert dat de NPS slechts één {1}n ministerie … Olie en Gas … mag bemensen.

  De NPS heeft … EERLIJKE- en BETROUWBARE mensen … geen Moordenaars, Dieven en Fraudeurs !!

  Maar als je constant in de dierenwereld aan het … ROMMELEN …. bent …. de dieren lastig valt ….dan leef je buiten de realiteit van vandaag.

  De NPS mag ook het Ministerie van Onderwijs beheren !!!!

  Alle pogingen de vier partijen uit elkaar te spelen … zijn GEDOEMD te mislukke !!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 20. Waarom richt de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse zijn …DREIGEMENTEN … alleen aan het adres van Santokhi en niet richting Brunswijk.

  Denkt de Misdadige Moordenaar dat mijn Hindoestaanse broeders zullen beven en zeggen …. nee baas … we hebben geen plannen je uit te leveren !!!!!!

  Wanneer de FBI of CIA de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse komt halen { met of zonder geweld } kunnen de Paarse Uitschotten alleen maar toekijken en zeggen … dag baas … groet Dino voor ons …. tot weerziens in het hiernamaals !!!!!!

  Brunswijk had … op die bewuste dag … in hotel Ambassador … de zaak moeten opblazen … dan was Suriname voor jaar en dag verlost van deze Misdadige Volksverlakker.


  Maak melding

 21. Voor het eerst maak ik iemand mee die zich gedraagt als een … UITGEHONGERDE STRAATHOND .. die weggejaaid wordt van de vuilnisbakken maar telkens terugkeert … natuurlijk met een bepaalde bedoeling !!!!!!!!

  Het volk heeft gezegd … Misdadige Moordenaar …. GWÈ … GWÈ …. OEN’ NO WAN’ JOE MORO … J’E LEY … J’E FOEFOEROE …. JOE NA WAN MISDADIGE MOORDENAAR !!!!

  Ik vraag me af … heeft de MMDDB wel een geweten ????????


  Maak melding

 22. Het is een grote schande dat we in Suriname een regering gaan krijgen met een veroordeelde drugsdealers Lonny en een bejaarde Somo als minister van Binnenlandse zaken!!!!
  Lonny is een grote liegbeest, laat hij maar namen noemen van mensen die hem bellen voor eventuele samenwerking! Die drugs heeft zijn hersenen al behoorlijk beschadigt!


  Maak melding

 23. HET IS MIJ WEL OPGEVALLEN DAT DE VEROORDEELDE DRUGSCRIMINEEL TEVENS MOORDENAAR DE UITSLAG VAN DE VERKIEZING ZEGT TE RESPECTEREN NA DE UITSPRAAK VAN DE MINISTER VAN BUITENLANDSE ZAKEN VAN AMERIKA MIKE POMPEO.

  IN DE JAREN TACHTIG WAREN DE CUBANEN OOK HALS OVER KOP UIT SURINAME VERTROKKEN TOEN DE USA ZIJN MOND OPEN DEED.


  Maak melding

 24. Wayambo 12 juni 2020 At 10:12
  Het is een grote schande dat we in Suriname een regering gaan krijgen met een veroordeelde drugsdealers Lonny en een bejaarde Somo als minister van Binnenlandse zaken!!!!
  Lonny is een grote liegbeest, laat hij maar namen noemen van mensen die hem bellen voor eventuele samenwerking! Die drugs heeft zijn hersenen al behoorlijk beschadigt!

  Onze “Waterkant deskundige” durft hier te stellen dat het beter en zeker geen schande is om een voor respectievelijk 20 en 11 jaar veroordeelde moordenaar en drugsdealer als President van Suriname te hebben.
  I rest my case!


  Maak melding

 25. “Het is een grote schande dat Suriname de afgelopen tien jaar een regering had met een veroordeelde drugsdealer en veelvoudige moordenaar als pres.
  Deze pres is een grote liegbeest, laat hij maar namen noemen van mensen die hem bellen voor eventuele samenwerking! Die drugs heeft zijn hersenen al behoorlijk beschadigt!”.

  Scheelt tijd LOL!


  Maak melding

 26. Gewoon uitleveren die boef.
  Suriname heeft inderdaad een wet die het uitleveren van staatsburgers in principe verbied.
  meer er zijn genoeg voorbeelden van verzoeken die over en weer de afgelopen jaren zijn gehonoreerd.
  dus advies aan de nieuwe regering, laat de overdracht rustig verlopen, zet alle strategische posities in place, en lever die schurk uit, zijn we voor eens en voor altijd deze koenoe kwijt.
  en al die aanhang die gaat niks doen, alleen blabla..en wie wel rotzooi trapt, opsluiten punt uit.
  geen gelul…law and order.


  Maak melding

 27. Het is me opgevallen dat er heel weinig comments zijn dit keer die BaraBaas ondersteunen, waaronder tante Wendy en Wayambo. Maar die zijn heel zwak tot nietszeggend, bijv. lonny een drugdealer noemen en niets zeggen over Suriname onder presidentschap van de grootste drugsbaas van het land. Ga je hierop antwoorden Waya? Als ik president elect was (als Santhoki) zou ik mijn mening over eventuele uitlevering van BaraBaas gewoon geven. De grootste deel van Suriname zou ermee eens zijn of zelfs toejuichen. Dit zou niet betekenen dat ik zou plannen om het uit te voeren, want de grondwet staat dit niet toe. Maar…maar… misschien zou ik opdracht geven om te gaan sleutelen aan de wet om dit mogelijk te maken. Ik ben niet paars, maar dit is precies de NDP-mentaliteit onder aanvoering van Mi sie kba en die Aapdoel. En misschien wegen de gepleegde moorde zwaarder dan die drugsuitvoer. Dus wat ik aan BaraBaas kan zeggen is: Jap Japie hori joe mofo. Je wordt in Suriname berecht. En even dit aan Sabaku. Ik merk aan jouw comment dat onze mening overeenkomen. Ik weet niet of dat je dat ook vindt van dit comment van mij.


  Maak melding

 28. Clif Limburg moet zo snel mogelijk zijn biezen pakken, en oprotten.
  Heeft ons jarenlang voorgelogen, mensen beledigd, en een dikke salaris met dikke privileges gehad.
  Alles onderzoeken na de overdracht, ook Bouva met naschoolse opvang.
  Panka bij het para woningbouw project.
  Ramsahai die zijn hele famillie geregeld heeft, zelfs zijn moeder is van schoonmaakster bestuuropzichter geworden.
  Graanoogst met het carifesta project.
  Jozefzoon met de schoolboeken.
  Patty Boeloe niet ontslaan, maar werk geven wat bij haar opleiding past.
  Alle onterechte uitkeringen van Ingrid Bouterse en Steve Meye terugvorderen
  Abrahams uitkleden…tot de bodem, helicopters in beslag nemen
  Alle door de staat betaalde advocaat kosten voor Dino of z’n vader terugvorderen.
  Hoe zit het met broko bakka, hoe komt de fam Bouterse hier aan?
  Hoe Komt Ingrid aan het visverwerkingsbedrijf?
  Hoe zit het met de loods die de broer van de VP aan de staat verhuurd?
  Hoe zit het met de bezittingen van de staat die nu van Mahespalsingh zijn?
  Hoe zit het met de onderhandse gunningen aan Dilip Sardjoe?
  Hoeveel is er betaald voor die krakkemikkige koreaanse dienst/politievoertuigen?
  Hoeveel commissie heeft Hoefdraad opgestreken van al die leningen?
  Hoeveel heeft Hoefdraad ons gekost voor al die jaren, business class te reizen en eerste klas hotels?
  enz enz enz

  en nog veeeel meeer


  Maak melding

 29. MAAR HET IS WAAR WAT BOUTERSE ZEGT. OVER FORMEREN IS NIETS BESPROKEN MANG
  MA WAT DAN WEL? UIT GETROUW BARE BRON
  HEY IE WANG TRONG PRESIDENT. IE WAN CONCESSIE IE WAN MONIE
  IE WAN NAI MIE VROUW


  Maak melding

 30. Handig om de reacties v baboeng wayamba te skippen. Verzuurd gescheiden opa, die nog een laatste poging doet om zichzelf te redden.
  Vroeger was iedereen fam in suri, dus opa denkt dat ik zijn mausi ben LOL.
  Too na djané, djai sribie yere. Ham na verstang hindustani, baperé baap.

  Go away!


  Maak melding

 31. Intussen heeft mausi last van verhoogde buikkrampjes, dossering pilletjes gewoon verhogen en op de bank gaan liggen met een vrouwenblad in de hand!


  Maak melding

 32. “Het is een grote schande dat Suriname de afgelopen tien jaar een regering had met een veroordeelde drugsdealer en veelvoudige moordenaar als pres.
  Deze pres is een grote liegbeest, laat hij maar namen noemen van mensen die hem bellen voor eventuele samenwerking! Die drugs heeft zijn hersenen al behoorlijk beschadigt!”.
  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  WAYAMBOOS HEEFT HET ER MAAR DRUK MEE. AL HET WERK VOOR DE MINISTERS HIER
  AL HET WERK OM TE MOETEN REAGEREN HIER.


  Maak melding

 33. En jullie zitten vanuit Nederland de hele dag met Suriname te bemoeien en weten niet eens wat in eigen land gebeurd, met hoeveel procent de Groei BBP in Nederland bij kMEV 2021 is gedaald! En aan die wijsneuzen wil ik zeggen, je hoeft niet te googelen, want wij krijgen de cijfers van het CPB eerste instantie onderhands! Zielige nietsnutten!


  Maak melding

 34. EN ONZE VRIEND REAGEERT WEER. HIJ WEET VAN GEEN OPHOUDEN. DRUK DRUK DRUK
  DUS ZO ZIET EEN VERSLAVING ER UIT 😅😅😅
  ALS IK AAN WAYDO DENK DENK IK AAN EEN HUILENDE DWERG EN ALS IK DE TRANEN ZIE DAN ZIE IK
  PURPLE RAIN
  PURPLE RAIN
  I ONLY SEE PURPLE PURPLE RAIN
  😅😅😅😅


  Maak melding

 35. @ Jay Je zegt Bouta heeft zoveel leugens verkondigd. Kan je die leugens noemen?
  Als hij een leugenaar was dan was Cyrill Daal nog in leven. Jullie beschuldigen hem van moord maar hij heeft precies gedaan wat hij destijds gezegd heeft te zullen doen. Al die mannen die nu dood zijn waren gewaarschuwd, vooral die Daal. Die ging maar door en door. Of het nou goed is of fout wat er is gebeurd laat ik in het midden, maar niemand moet mij komen vertellen dat de mannen niet wisten waar ze mee bezig waren. Dus terugkomend op jouw onzin dat Bouterse een leugenaar is moet ik helaas zeggen dat het juist zo is dat je Bouterse niet op leugens kan betrappen. Hij zegt wat doet en hij doet wat hij zegt.
  Als hij zegt dat hij niet met Brunswijk heeft gesproken dan geloof ik dat. Brunswijk heeft nog iets gezegd. Hij zei dat Bouterse op zijn knieën ging en hem smeekte voor samenwerking. Hoe kan je dat door de telefoon zien? Brunswijk liegt. Santokhi heeft niets gezegd over een verzoek tot samenwerking van Bouterse dus is het Brunswijk die de zaak belazerd


  Maak melding

 36. DAT ZEG HIJ NIET. HIJ ZECHT NIET OVER FORMEREN, MA HIJ ZECHT NIET OVER COPULEREN, OVER ONANEREN OVER WAT HIJ BAAS BRUNSIE HEEFT AANGEBODEN.
  ALLEEN DAT HIJ NIET GESPROKEN HEEFT OVER FORMEREN.
  BOUTERSE GING OP ZIJN KNIEN, MISSCHIEN WILDE BOUTERSE IETS ZUIGEN
  OF MISSCHIEN WAS HET MEVROUW BOUTERSE DIE OP HAAR KNIEN GING

  JIJ BENT TROUWENS EEN VUILE TERING HOND 🐕🐕 ALS JE DE MOORD OP DE HEER DAAL GOED WIL PRATEN. ALS JE IEMAND DIE VEROORDEELD IS VOOR TWINTIG JAAR DOOR MENSEN DIE GESTUDEERD HEBBEN WIL VERDEDIGEN.
  HOE LAAG BEN JE DAN?
  STRONT? EITJES VAN EEN STRONTVLIEG


  Maak melding

 37. Wat Surinamers heel goed voor ogen moeten zien, is dat ddb en zijn npd-coalitieregering een grote financiële, economische, sociale chaos in Suriname achter laten. ddb en adviseurs zijn bezig deze puinhoop in de boeken met m.i. creatief boekhouden af te sluiten en zo aan de VHP, ABOP, NPS, PL- regeringscoalitie aan te bieden.

  Dit vergt tijd, want neemt u aan al de buitenlandse leningen met renten, posten van gesloten middelen, smeergelden, alle soort posten op de jaarrekening moeten verantwoord worden, zoals alles klopt. En dat is niet mis.

  Dat is m.i. de reden dat ddb, hoevie, adboel, enz, bezig zijn op dit met creatief boekhouden af te sluiten.

  De regering van CS zal het niet gemakkelijk krijgen met wat er financieel door deze regering wordt achter gelaten.


  Maak melding

 38. Tjan is zo goed en heeft zogenaamd 10 schone vingers maar hij wil wel met Brunswijk werken alleen om president te worden. Dis na hebzucht. Zeg me wie je vrienden zijn en ik zal je zeggen wie je bent.


  Maak melding

 39. @ Tak_Fi_Fosi 12 juni 2020 At 16:05
  “@ Jay Je zegt Bouta heeft zoveel leugens verkondigd. Kan je die leugens noemen?”

  De grootste leugen van bouta was “op de vlucht neergeschoten.” En zo zijn er nog veel meer leugens die hij in de loop der tijd heeft verkondigt. Zoveel dat het me dagen zo kosten om ze allemaal op te sommen. Daar ga ik m’n tijd niet aan verspillen.

  De rest van dat bullshit verhaaltje van je kan de vuilniston in, net zoals jij en de rest van bouta’s hersenloze billenlikkers.
  Blijf maar doorhuppelen achter je meester bouta en z’n leugenachtige bullshit slikken als zoete koek, dat is toch makkelijker voor jullie paarse ziekelingen aangezien jullie toch het verstand niet hebben voor iets anders.


  Maak melding

 40. @@Tak_Fi_Fosi
  … “Als hij zegt dat hij niet met Brunswijk heeft gesproken dan geloof ik dat. Brunswijk heeft nog iets gezegd. Hij zei dat Bouterse op zijn knieën ging en hem smeekte voor samenwerking. Hoe kan je dat door de telefoon zien? Brunswijk liegt.
  *******************************************

  Als ik een gesprek heb met bijvoorbeeld mijn directeur …. nadat gesprek vertel aan collega’s dat het gesprek is gevoerd met ” mes ” op tafel. Begrijp je wat hiermee bedoelt wordt ?

  Ik denk van niet !!!!!!!!!

  Try and think about it !!!!!!!!!
  Doordat je door de telefoon niet kunt zien wat er heeft plaatsgevonden tijdens het gesprek tussen Brunswijk … Bigi Bravo … en … de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse …
  maakt dat Brunswijk tot leugenaar ???


  Maak melding

 41. Magon/vlinder,

  Hoe oud ben je?
  In 2015 hebben ze ook samengewerkt, remember? En toen verloren. Nu gewonnen. Dus het is geen gelegenheidssamenwerking zoals jij suggereert.


  Maak melding

 42. Opa heeft hulp nodig…

  Zn pamper is volgescheten en doorpist..zn hersenen zijn verrot door overmatig drugs gebruik
  Hij hoort in een verzorgings tehuis …deze boi heeft hulp nodig.

  Ik zeg…geen genade voor dit monster nu moeten we opa zielig vinden?
  Geen genade he is the worst pres ever..welke president vermoord zn eigen volk besteeld zn volk verkracht wetten en vertrapt ons rechtssysteem.

  Dagelijks pakt men dieven rovers en dealers op…waarom niet de grootste oppakken recht voor 1 recht voor allen.

  Kap de kop vd slang en hij kan niets meer!!!!

  Bouta 1 goeie raad …ik weet dat je killers instinct nu tekeer wilt gaan,mocht je iets geweldigs doen voor onze natie..

  Goed zo …pleeg dan zelfmoord maar reken niet op een staatsbegrafenis beter nog laat je kadaver begraven ih land dr spleetogen, want vd volk hou je toch.

  Motherfucker!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.