BNR: ‘Santokhi staat open voor uitlevering Bouterse aan Nederland’

48
BNR: 'Santokhi staat open voor uitlevering Bouterse aan Nederland'

Volgens de Nederlandse zender BNR Nieuwsradio is Chan Santokhi bereid om Desi Bouterse aan Nederland uit te leveren, als Nederland daartoe een verzoek indient. Volgens de zender zou VHP-voorzitter Santokhi dit gezegd hebben in een gesprek met BNR verslaggever Roelof Hemmen.

In een eigen verklaring ontkent Santokhi echter dat hij heeft gezegd dat hij bereid is Bouterse uit te leveren. “We zullen ons houden aan de wettelijke bepalingen. We kijken uit naar het rechtshulpverzoek van Nederland en we kijken uit naar wat het advies zal zijn van de procureur-generaal”, is het enige dat Santhoki hierover zei tegen BNR.

Die woorden van de beoogde nieuwe president van Suriname zijn ook hier te terug te luisteren bij BNR en daar is duidelijk te horen dat Santokhi niets over uitlevering zegt. In de verklaring zegt Santokhi dat hij het ten zeerste betreurt, dat journalist Roelof Hemmen oneigenlijke conclusies heeft verbonden aan hetgeen hij heeft gezegd in het interview met hem woensdagochtend.

Op basis van dit interview hebben De TelegraafAlgemeen Dagblad en andere Nederlandse media hun bericht gebaseerd. Het hele gesprek met Hemmen wordt donderdag uitgezonden.

UPDATE donderdag 11 juni – De Nederlandse radiozender BNR Nieuwsradio heeft vanmorgen een bericht, waarin ten onrechte een uitspraak werd toegeschreven aan Chan Santokhi, aangepast. De zender plaatste een bericht met de kop ‘Santokhi staat open voor uitlevering Bouterse aan Nederland‘, maar dat zou de VHP-leider nooit gezegd hebben. BNR heeft de kop en de strekking van het artikel inmiddels aangepast.

De volledige reactie van de VHP voorzitter naar aanleiding van berichtgeving BNR:

VHP voorziter, Chan Santokhi, betreurt het ten zeerste dat de journalist Roelof Hemmen van BNR oneigenlijke conclusies heeft verbonden aan hetgeen hij heeft gezegd in het interview met hem hedenochtend. Gevraagd naar de uitlevering van een Surinamer, heeft de VHP voorzitter slechts aangegeven wat de procedure is voor uitleveringen in het algemeen en de rol van het Openbaar Ministerie en de Rechterlijke Macht in deze. 

Op geen enkel moment heeft de VHP voorzitter gesuggereerd of gezegd dat hij openstaat voor uitlevering van een Surinamer, in dit geval de persoon van de zittende President. Het is bekend dat Surinamers, volgens de bestaande wetgeving niet uitgeleverd kunnen worden.

De VHP betreurt dat deze Nederlandse journalist gemeend heeft onjuiste conclusies te verbinden aan een interview welke gericht was op het aangeven van de noodzaak tot verbetering van de relaties. 

VHP voorzitter: “Ons land kampt met zoveel andere problemen van financieel-economische en maatschappelijke aard en de aandacht van de VHP gaat daar naar toe. Op basis van de stembus uitslag wordt thans eensgezind gewerkt aan een sterke coalitie, welke in de afgelopen dagen maatschappelijke organisaties heeft geconsulteerd in voorbereiding van het regeerprogramma.

Ik doe een beroep op elke Surinamer om door deze verkeerde berichtgeving niet afgeleid te worden van het doel om een beter Suriname te creëren.”


48 REACTIES

 1. Nou c.s. is er niet vies voor. Alleen is de vraag hoe hij dat gaat doen, want zijn nieuwe vriend en coalitie genoot is ook wanted hier. Ik denk dat hij van een koude kermis thuis zal komen als hij een poging waagt. time will tell.


  Maak melding

 2. Verlos uzelf van het Bouterse syndroom. Suriname heeft gewichtigere taken te volvoeren. De gemiddelde Nederlander weet niets te vertellen over Suriname. Die kent alleen maar Bouterse en de december belevenissen. Brunswijk komt op een goede tweede plaats. Santokhi kent men helemaal niet ,maar dat komt wel. Een Nederlander kan je wijsmaken dat er in Suriname oranje olifanten voorkomen. Je moet wel een mooi verhaal erom heen bouwen. Er valt niets te betreuren Santokhi. Kom niet aankakken met een setup.exe. Suriname heeft vooral rust nodig. Dit, vanwege een nieuw begin. Laat je niet uitlokken door buitenlandse journalisten. Speel vooral geen psychologische spelletjes. Op basis waarvan spreekt Santokhi? Tot de dag van vandaag is hij niet de president van Suriname. Dit is een misser van jewelste.


  Maak melding

 3. Typisch Hollandse journalisten.
  Ze houden er van om zaken te verdraaien. Als iets niet zo is doe het dan niet! Ze hebben genoeg in eigen land waar zij zich zorgen over moeten maken daar. Stommiteit!


  Maak melding

 4. Surinamers worden niet uitgeleverd volgens Santhoki, maar als je op de lijst van Interpol staat, word het toch een ander verhaal, bovendien heeft deze moordenaar nog een straf van 20 jaar uit te zitten in eigen land voor meervoudige moord,


  Maak melding

 5. Ja meneer Santhoki, les 1 en de meest belangerijke..vertrouw de Nederlandse pers nooit meer.
  Ze verdraaien, liegen, bedriegen….alles in het belang van sensatie en verkoopcijfers.
  Voor je het weet …moet jij je verdedigen tegen hetgeen zij schrijven…

  Voorlopig geen interviews meer….mijn advies……..


  Maak melding

 6. Ik ben elk jaar in Suriname en moet zeggen dat als ik geen vergunning ( ja als Nederlander) had voor een jachtgeweer, dat ik een paar jaar zou overslaan en om de volgende redenen:

  Surinaamse Nederlanders worden niet met open armen ontvangen en al een dag na aankomst bij het bezoeken van families en vrienden moet je doen alsof je je portemonnee thuis bent vergeten.
  Ondanks we geen bomen van euro’s hebben worden we keer op keer slachtoffer(s) van afpersing, oplichting ( vaak door eigen familieleden) diefstal (denk aan mobieletelfoons), inbraken (waardevolle spullen, paspoorten, geld, bankpassen etc) en berovingen (sieraden en geld).

  Keer op keer voel je je bekeken door een kwaadwillige die op de loer staat z’n slag te slaan en je moet altijd op je hoede zijn zelfs tussen je oude kennissenkring. We barricaderen onze woningen en sluiten ons zelf op vanaf 20:00 bang om overvallen te worden in je eigen huis.

  Een rustige middagdutje in een hangmat onder een boom zijn tijden om naar terug te kijken, want ze nemen jou met hangmat mee als je niet uitkijkt. Dus dan maar op het balkon op een matje, maar dan wel veilig achter het dievenijzer. Dus als je het mij vraagt: “veiligheidsgevoel boven alles!” En vind het daarom ook weer fijn als ik weer op Schiphol land.
  gemodereerd

 7. Brunsie gaat een regeling treffen met Frankrijk en gaat voor korte tijd dr bak in. Bouterse gaat richting den haag. NDP had gewichtig moeten zijn toen ze aan de macht waren pakiratigri. En de paarse ratten gaan elkaar verraden. Wendy wint billen maakt nu rare geluiden?????


  Maak melding

 8. @Wendy
  Bij Bouterse gaat hij grote problemen krijgen.DB heeft zijn gat verbrand maar hij wil niet op de blaren zitten.Hij presenteert zich altijd als een militair maar hij gedraagt zich als een mietje.
  Een man zonder ballen.Shame on you!!! Ze moeten hem in een militaire gevangenis plaatsen dan kunnen ze hem leren wat een echte man is.Porque este hombre no tiene cojones!


  Maak melding

 9. Wendy, wat denkt u van de volgende leugen?! Op de vlucht van voren dood geschoten. Van wie is deze klassieke leugen?

  Heeft u uw koffers (met USD’s) reeds gepakt?
  Iemand moet het gestolen geld toch hebben, denk aan;

  – Cari steella
  – Na schoolse opvang roof
  – USD 200 miljoen aardappelen/uien roof
  – etc. etc. etc. …..


  Maak melding

 10. Heeft mpp bouta zijn verlies al erkend en Chan gefeliciteerd? Ik zou dat snel gaan doen.

  Hoe je ook draait of keert mpp didibri moeten boeten voor de rotzooi vanaf de jaren 80. Ik zie liever dat hij in Santo Boma geboeld wordt dan in een luxe gevangenis aan de Noordzee. Er is ook een plekje bij zijn criminele zoon beschikbaar.

  Mi tagi toch….no mek grap met stuntelaar. O sroto joe.


  Maak melding

 11. Hier heb ik ook iets over te zeggen: tijdens de persconferentie met de vier smanewerkende partijen kwam dit ook aan de orde en Santhokie gaf duidelijk aan dat dat niet bij de politiek hoort maar bij de rechtbank. Ik denk dat er iets verdraaid is geworden. Of santhokie is aan het dementeren, wat mij niet lijkt.


  Maak melding

 12. Een nieuw verschijnsel aan het firmament; ‘Danie’.
  Wat een bullshit kraam je hier uit zeg.
  Het valt allicht te begrijpen dat jouw familie je niet pruimt na elk jaar weer bij hen aan te kloppen voor een gratis verblijf. Het type Surinaamse Nederlander dat zich voordoet als iemand afkomstig uit het land der bon-vivant’s. De big-shot uithangen en overal met open armen ontvangen wil worden. De realiteit is in 9 van de 10 gevallen anders; deze typetjes hebben in werkelijkheid geen luis om dood te drukken. Dat merk je doordat ze altijd voor gratis en voor niets op de eerste rij willen zitten. Desondanks willen zij anderen de ogen uitsteken. Doe normaal man; en als het je niet lukt, blijf dan alsjeblief weg.


  Maak melding

 13. Ik denk dat Nederland een schaakspel speelt met aan de ene kant geld…, en aan de andere kant santokhi… Nogmaals, even ter verduidelijking…, de krijgsraad heeft over Mr. Bouterse een strafrechtelijk veroordeling uitgesproken.De krijgsraad is voor Suriname een functionele orgaan.. . Time will tell… Voor Santokhi is het van belang om zich als een goede chauffeur te manifesteren..Meer banen creëren.. . Suriname is een veelzijdige samenleving.. Verschillende volkeren.., leven in harmonie… Nederland heeft veel buitenlanders..
  , maar heel veel zitten op een keerpunt… Ook Surinamers in Nederland willen een gelijke kans op een dynamische banenmarkt..De Nederlandse banenmarkt is vrij dynamisch.. Nu is er een tekort aan zorg-personeel.., in Nederland . . Het doorbreken van conservatisme van de werkgevers.., hoe doe je dat… Maar ook moeten de potentiële werknemers zich representatief opstellen.. .Aan Surinamers zeg ik, denk vooral vooruit.. Sterkte..


  Maak melding

 14. De zaak is heel simpel. Het uitleveringsverzoek Bouterse is een zaak van de gerechtelijke autoriteiten, niet aan de politiek. Suriname kent trias politica.
  Wil men Bouterse toch uitleveren dan zal men de wetgeving moeten veranderen. En die taak ligt wel bij de VHP regering. Wat mij betreft zit Bouterse vandaag nog op het vliegtuig richting Schiphol. Het is schorem en zulke beesten horen achter tralies.


  Maak melding

 15. @ Dani, met of zonder jachtgeweer. Volgens mij heeft u de keus om terug te komen. Of wordt t jachtgeweer gebruikt om u te dwingen. Buiten t feit dat uw betoog off topic is. Is het een persoonlijke beleving. Niet een ieder heeft aasgieren in de familie. Sterker nog word ik altijd met open armen ontvangen & getrakteerd. Veiligheid is wereldwijd een probleem. Al zal je er weinig over lezen omdat het de toerisme kan beïnvloeden. Zoals het Covid-19 team zou zeggen. Tang na joe oso..!


  Maak melding

 16. Totaal geen nieuws dat van Bouterse en Nederland .

  De nieuwe Regering die gaat komen,heeft de komen de jaren ,geen tijd voor Bouterse probleem .


  Maak melding

 17. Wat verwacht je anders van Nederlandse journalisten? Iedere Nederlander is een profiteur en zal nooit een vriendschappelijke relatie met Suriname aangaan, ze zullen slijmen en je complimenteren en aan het eind een dolk in je rug steken. Kijk maar wat ze met Brunswijk hebben gedaan, eerst was hij een uitverkorene in Nederland, de man die vocht tegen Bouterse, en nu is hij vergruist en ook veroordeeld als dugsdealer omdat hij het werk nooit heeft geklaard.


  Maak melding

 18. Kijk uit met Sensatie media en Sensatie journalisten zoals BNR en Roelof Hemmen. Deze oproerkraaiers willen scoren door onrust te stoken. Zo zie je maar dat ook mensen in Nederland een NDP-mentaliteit kunnen hebben.

  Het is heel belangrijk om te weten hoe je met de media om moet gaan. Want alles wat je zegt kan tegen je gebruikt worden.
  Vooral sensatiezoekers lokken uitspraken uit om je op te kunnen hangen.

  Een media training zou een must moeten zijn voor elke hooggeplaatste die regelmatig de media te woord staat.


  Maak melding

 19. Wat moet Nederland met Bouterse. Er lopen zat criminelen in Nederland rond die elkaar wekelijks afknallen. Ze willen alle buitenlandse criminelen het land uit hebben en nu willen ze 1 erbij. Knettergek zijn de Hollanders. Ze gooien al die gevangenissen dicht in Nederland. Waar moeten ze Bouterse laten???O ja.. hij krijgt gewoon een taakstraf. Wanneer gaat ze om Brunswijk vragen? Dat wordt de volgende stap. Santokhi moet een tjoeri maken en denken
  van: Wegwezenn jullie. Feiten en woorden verdraaien zijn de Hollanders heel goed in. Santokhi eerst aan Suriname en het volk denken en dan pas aan Nederland en Bouterse. Die 2 vechten het maar lekker uit. Vooruit denken is het belangrijkste.


  Maak melding

 20. Santokhi heeft duidelijk verwoord dat recht en wet de basis / uitgangspunten zijn. Politiek gezien stelt Santokhi duidelijk andere prioriteiten namelijk:
  Suriname uit de crisis, Suriname eerst.

  Dus laten we ons houden aan recht en wet, dit zijn de richtlijnen en dit is rechtvaardig.
  En laten wij er eerst voor zorgen om weer stabiel te zijn.

  Voor sensatiezoekers is een stabiele samenleving niet interessant. Dus kijk uit met dit soort ophitsers.

  There is no God higher than the truth.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 21. Volgens strafrechtenadvocaat Gerard Spong is de uitspraak van Santhoki opmerkelijk. ‘In de geldende uitleveringswetten van Suriname staat dat het uitleveren van staatsburgers niet mogelijk is! Volgens hem is de kans nihil dat Bouterse ooit uitgeleverd gaat worden aan Nederland!

  De sheriff moet voortaan beter op zijn woorden letten om onrust te voorkomen! Er zijn andere prioriteiten in Suriname op dit moment!


  Maak melding

 22. Onruststoker Wayambo Faya Pepre misschien moet jij beter lezen en luisteren. Staat duidelijk in het artikel, met geluidsfragment notabene, dat Santokhi dat nooit gezegd heeft. Blijven stoken ongelukkige persoon.


  Maak melding

 23. Nu komt Chan zijn stunke bek openen en zeggen dat ze zijn woorden verdraaien. Haha karma noemen ze dat. Jij en je vervloekte bende hebben her volk zoveel leugens vertelt. Voel nu hoe het is.
  Ik vind het zalig dat dit met je gebeurt. Er wacht meer op je.
  Je gaat niet he straat afsluiten deze keer maar hele buurt tot 5 km.
  Karma zal je pakken.


  Maak melding

 24. De zin ‘ik kijk uit naar’is in de in de context in Nederland:ik hoop op een verzoek.
  ik denk dat Santoki bedoeld, “ik wacht af of er een verzoek komt’

  De zin ‘ik kijk uit naar…’ heeft de verwarring gebracht.


  Maak melding

 25. @Janmohal: Het antwoord van Santoki begint toch met een bevestiging???? Of zijn alle andere mensen behalve jullie hier gek? Ga luisteren!! Mjn eerdere comment is zoals ik al verwacht had door de moderator verwijderd.


  Maak melding

 26. Keihard straffen. Niet alleen voor moorden maar ook voor tien jaar lang volk vernederen, diefstal, en het vernietigen van de democratie en afpakken vrijheden burgers.


  Maak melding

 27. @Wendy
  Je blijft steeds meer onzin uitkramen.Mensen zoals jij houden Suriname gewoon achter.Je geniet gewoon van onrecht,chaos en corruptie.Als ze DB komen ophalen mag jij met ze meegaan.Aan jouw is niks verloren.


  Maak melding

 28. Wat een simpele zielen hier op het forum. Chan Santokhi heeft zelf aangegeven dit nooit zo tegen de journalist te hebben gezegd en dat zijn woorden zijn verdraaid. De politiek houdt zich niet bezig met rechtspraak, dat doen de rechters.
  Ik ben het helemaal mee eens dat het bij de journalist gaat om stemmingmakerij waarbij vervolgens enkele paarse rioolratten daarbovenop nog van alles erbij gaan roeptoeteren.
  Niets meer of minder!


  Maak melding

 29. @ Wayambo

  “Volgens strafrechtenadvocaat Gerard Spong is de uitspraak van Santhoki opmerkelijk……”

  Helemaal mee eens, Echter het lijkt er op dat Roelof Hemmen (geen slechte Journalist) iets te ruimhartig geconcludeerd heeft en dat de Telegraaf te snel was met overnemen van tekst.

  Storm in glas water.

  @ Danie
  Als u niet wilt delen met familie is er een eenvoudige oplossing: Ga naar Torarica of de fantastische resorts in het binnenland. Op beide locaties kunt u hangmateren in allerlei vormen en allerlei vormen.
  De fijnste Hangmat die ik gevonden heb was in Anula min of meer boven een Sula waar je waker wordt als de school kinderen onder je door varen.

  Als je geen gebedel etc wil ga dan niet naar familie er zijn er altijd die denken ongebreidelde rechten te hebben op de vruchten van de NL geldbomen. Wees duidelijk maar klaag niet.


  Maak melding

 30. Voor mij is Bouterse een gepasseerd station.
  Ik denk niet dat Bouterse ooit naar Nederland gaat. Wendy serieus… Dit is mijn vraag??? Geef je om Suriname of niet? NDP heeft de verkiezing verloren. Het is voor mij net een voetbalwedstrijd. Als je verlies moet verder en jouw tegenstander feliciteren. Tijd voor haat en frustratie zijn nu voorbij. Stop met die haat preek en geeft die man een kans om iets van Suriname te maken. Ik heb ook veel woorden gehad met sommige VHPers op de forum, omdat ik niet eens was met sommige dingens die ze schreven, maar nu is het over en het land moet verder. Kom op Wendy!! Kijkt niet of iemand Hindoestaan, Creool, Javaan, Marrons, indiaan enz is. Ze zijn allemaal Surinamers. Als mensen al jij en nog velen niet anders gaat denken komt Suriname nooit voorbij.


  Maak melding

 31. @Globetrotter
  @Diana

  Ik heb er voor gezorgd om geen familieleden en of vrienden tot last te zijn als ik jaarlijks in Suriname ben. Ik heb al heel wat jaren een eigen perceel met daarop een heel mooi huis wat ik elk jaar onderhoud. Ik hoef niemand tot last te zijn en ik wordt daarom ook niet graag lastig gevallen, door niemand niet.

  Ook niet als ik onder een open comment section onder een topic reageer. Verwacht men of wilt men geen reactie(s) lezen, section sluiten voor enig commentaar, en of rechts omkijken en niet reageren. Tegenwoordig zijn er heel wat helderzienden op deze site, die de gave zouden hebben te weten wat anderen kunnen, doen of hebben. Óók zouden ze weten welke school je hebt genoten, wat je beroep is en wat jou inbreng is mbt. tot de wederopbouw van SR.

  Ondanks die gave is het ze nog niet gelukt om de winnende getallen van de Lotto te voorspellen om hun leven vlot te trekken, dus ook deze hobby en onbetaald werk gaat ze niet zo goed af. En Globbetrotter, het mag je geen doorn in het oog zijn als ik mijn welverdiende rust doorbreng waar ik wil en hoe ik dat wil, en dat is in veiligheid en in alle rust graag.

  Hele lompe opmerkingen van jullie om het gevoel dat heel veel ‘Nederlanders’ hebben onder de stoelen te schuiven met ‘Je moet normaal doen of blijf thuis wordt er gezegd!. En daar gaat het in het begin fout…..WE ZIJN THUIS!, en we brengen kennis, euro’s en in sommige gevallen werkgelegenheid mee.


  Maak melding

 32. Amusant, maar niet heus!
  Één journalist is niet gelijk aan de media.
  Santhoki heeft duidelijk aangegeven dat het geval bouta, onder justitie valt.

  Voorlopig is alles wat nu gebeurt, covid-crisis en economische crisis, de schuld v bouta! De nieuwe regering is na 12 aug 2020 aan de beurt.

  Santhoki hou je activiteiten onder de radar, totdat je officieel verantwoordelijk bent.

  @BNR, je bent stoer als je bouta vraagt wat hij vind van de verkiezingsuitslagen!
  Wie durft!!!


  Maak melding

 33. Nederlanders zijn niet stom. Ze gaan Bouterse echt niet naar Nederland halen, want dan krijgen ze de harde NDP-criminele kern in Nederland die allerlei aanslagen gaan plegen. Daar zit Nederland niet op te wachten.
  Dat de journalist Santokhi verkeerd interpreteert is jammer.
  Wat hij misschien probeerde te zeggen – en nu is dit mijn interpretatie – is dat Santokhi Bouterse niet het hand boven het hoofd zal houden, maar de wet haar gang zal laten gaan.
  Btw, mocht Bouterse toch naar Nederland moeten, gaat Ingrid dan mee?


  Maak melding

 34. Belachelijk al die ingezonden stukken in de suri media. Ze struikelen over elkaar heen om eisen te stellen aan Santhoki.
  Hoezo eisen? Tien jaar lang hebben jullie nooit kritische vragen durven stellen aan bouta en zijn kliek. En plots zijn jullie losgeslagen. Het is dringend aan te bevelen om een spoed communicatietraining te volgen. Je hebt nog circa 2 maanden de tijd.

  Ook voor de Surinaamse media geldt; een interview of reactie v bouta mbt de verkiezingen.
  I dare you!!!


  Maak melding

 35. Slechte beurt van Chan de Stuntelaar die nog niet tot president gebombardeerd is. Het ligt niet aan de journalist maar aan Chan. Van een journalist mag je van alles verwachten. Chan gaat duidelijk in op de antwoorden van de journalist. Het is gewoon een val waarin Chan getrapt is ongeacht het antwoord dat hij gaf. De vraag of Bouterse wel of niet uitgeleverd gaat worden ,is niet van toepassing. Het is niet alleen een juridisch gedeelte ,maar ligt bovendien zeer gevoelig. Dat wil je echt niet met een verdwaalde journalist bespreken. Dat is het moment dat Chan zich had moeten onthouden van commentaar. De toekomstige Surinaamse president moet wel representatief zijn voor de Surinaamse bevolking. Chan de Stuntelaar heeft meer wijsheid nodig. Maar ,dit soort fouten moeten zich niet herhalen. De bedoeling is wel dat de wereld vol respect naar Suriname kijkt. Chan heeft huiswerk nodig.


  Maak melding

 36. Nederland voelt nattigheid en begint bij voorbaat verdeeldheid te zaaien.
  Meneer Bouterse en meneer Santokhi, laat je niet misleiden. Want elk scheurtje
  is een deurtje voor kwaadwilligen.


  Maak melding

 37. Nog steeds geen hobby @pakira
  Welk deel van; je kunt een veelvoudige moordenaar en drugsdealer, die 32 jaar straf moet uitzitten, absoluut niet vergelijken met Santhoki, snap je niet?

  Een vergelijking tss een sportsergeant en opleiding Politie Academie gaat mank.
  Geen vergelijking mogelijk.
  En maak je niet druk, de wereld kijkt al vol respect naar hr. Santhoki.

  Representatief?…..whahahahahaha
  Dré aai baja. Moet niet gekker worden.


  Maak melding

 38. so wendy lucienne en waldo, so doet het pijn.
  zien jullie nu hoe een echte rectificatie eruit ziet?
  Excuus aanbieden? Nee, daar zijn jullie vast te laag voor. Be a woman!

  Lucienne ga lezen! dat schreef je toch, 😁😁😁😁😁😁😁
  Waldo Soso probleem in swieti sranang!!!!! daarom, blijf je in swietie bakra kondre noh.
  Boi you lagie mor wan dagoe 🐕🐕🐕🐕🐕


  Maak melding

 39. binnen een jaar zit Desi in scheveningen.
  en TERECHT!!!
  Wendy mag ook mee..
  en Wayambo krijgt de kans om op bezoek te gaan bij zijn idool..


  Maak melding

 40. Ze zijn meesters in “verdeel en heers”.
  Suriname moet haar eigen volk straffen, en geen enkel andere buitenlandse mogendheid. Laat Nederland de verantwoordelijken van de genocide in Kosavo/Srerenica opsporen en opsluiten, Dutchbad, want dat hebben zij nog niet gedaan, laten zij de militairen op de marine basis op Curacao opsluiten, die kilo’s aan cocaine onderscheppen en transporteren naar Nederland. Chan zal het wel leren wie ze zijn, hij heeft te wijnig ervaring om te dealen met corruptelingen, kolonisators,geschiedenisvervalsers, slavenhandelaren en moordenaars.


  Maak melding

 41. Nederland mag kaboula desie hebben hoor laat ze dat stuk stront komen halen. Tegelijkertijd ook surinaams burgerschap van zijn inmiddels dochter dina intrekken dan mag de US hem linea rectum naar ptata sturen.


  Maak melding

 42. Door de jaren heen heb ik 1 ding geleerd…

  Als de politiek samen begint te werken met criminelen ..komt hier geen toekomst van.
  Dieven moordenaars oplichters etc worden in suriname gewaardeerd ..kijk hoelang bouta zn shit heeft gedaan.
  Nu krygen we een veel dommere versie van bouta …brunswijk id politiek!!!

  Ik zie hierin geen vooruitgang en denk ook niet dat santoki deze killer onder controle kan houden.
  Heeft men geen les geleerd van onze killing pres!!!

  De keuze die nu gemaakt is maakt dat suriname nog lang niet klaar is met bandieten in de politiek …waarom neemt men geen mensen aan die geen negatieve reputatie hebben op deze manier blijft suriname dobberen in open zee.

  Ik hou mn hart vast en vraag me af wanneer deze dommie de eerste kofu of pistool zal afschieten ih parlement…hij heeft dit meerdere malen gedaan en heeft het ook niet afgeleerd.

  Geweld tegen een ander intimideren schelden en domme anrwoorden geven…en tegen journalisten zeggen welke vragen ze niet moeten stellen!!!
  Is toch om je rot te lachen …brunswijk vice plesident ,dit is humor op zeer hoog niveau!!!

  Ik verwacht niet veel van deze politieke leiders, met schurken beginnen gaat geen goeie start noch finish geven.

  Suriname is allang niet meer van surinamers…maar dat schijnt bijna niemand te weten schijnt wel.


  Maak melding

 43. Twee jaar verder geen stap verder.
  Logisch deze man is onschuldig wat hij ook heeft gedaan en doet
  Zijn schootzoon ook
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.