VIDEO: Omstanders blussen beginnende autobrand na verkeersongeval

6
VIDEO: Omstanders blussen beginnende brand auto na verkeersongeval
Beeld binnengekomen via WhatsApp

Een hachelijk moment gisteren in het verkeer in Suriname. Een man legde in onderstaand filmpje vast hoe een aantal omstanders een beginnende autobrand wisten te blussen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit gebeurde na een eenzijdig verkeersongeval in een zijstraat van de Indira Gandhiweg.

Een automobilist raakte door nog onbekende oorzaak met zijn voertuig van de weg en belandde in de goot. Kort daarna ontstond er brand aan de rechterkant vlakbij de motor. In het filmpje is te zien hoe de omstanders proberen de man eruit te krijgen. Het lukt hen de brand te blussen; eerst met een emmer water en daarna met een brandblusser.

De bestuurder werd uiteindelijk door de brandweer uit de auto gehaald en werd lichtgewond door een ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. De Surinaamse politie was snel ter plaatse en heeft de zaak in onderzoek.

Het is niet bekend wie de beelden heeft gemaakt. Deze werden massaal gedeeld via WhatsApp. Bekijk het filmpje hier:

https://www.instagram.com/tv/CBO99-QA0RE/?igshid=1vihsj5kqun3b


6 REACTIES

 1. Ernstig dit! Maar wat een helden zijn de Surinamers die meteen in actie komen.
  Was het een bedrijfsauto? ik zie nl een embleem op het portier en ja er ligt een dweil achter de auto zal hij die in zijn vlucht hebben meegenomen van een erf?
  Door dit heldhaftige optreden is de bestuurder gelukkig maar licht gewond want het had erger kunnen aflopen. Hopelijk houdt hij er geen blijvende schade aan over want door de adrenaline voelde hij op dat moment niet hij zal wel in shock zijn maar de schok zal later pas bij heem inkicken.
  Beste heer heel veel beterschap!
  Helden jullie verdienen een lintje! Jullie hebben weer een burgerplicht vervult!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.