VIDEO: Lege straten tijdens total lockdown op de woensdag in Suriname

9

Deze week gingen in Suriname de verscherpte total lockdown maatregelen in, waarbij met uitzondering van leden van de essentiële diensten, iedereen gedurende twee weken thuis moet blijven. Op woensdag, vandaag dus (en zondag) mag men zich alleen op de openbare weg begeven voor urgente vallen. En dat ziet er zo uit als in bovenstaand filmpje te zien is.

Boodschappen mogen wel gedaan worden bij winkels die dagelijks geopend zijn tussen 07.00u – 14.00u. Dat kan alleen op een specifieke dag op basis van de eerste letter van de familienaam. Dit kan echter niet op de woensdag en de zondag.

Bezoeken aan poliklinieken/ ziekenhuizen/ S.E.H./ apotheken/ politiepost/ PCS en het mortuarium zijn toegestaan. Hieronder nog een filmpje van de total lockdown op woensdag:

https://www.instagram.com/p/CBQdPpLAqEs/?utm_source=ig_web_copy_link


9 REACTIES

 1. Alles plat. De brazilianen en anderen sluipen in het donkere nacht het land binnen.Dan nog meer covid-19.

  In ieder geeval geen besmetting tussen suries.


  Maak melding

 2. Er is hoop!!!!

  “Een veelbelovend NEDERLANDS coronavaccin kan eerder dan verwacht getest worden op mensen. Dat heeft het bedrijf Janssen Vaccines uit Leiden zojuist laten weten.”


  Maak melding

 3. Alles plat. De brazilianen en anderen sluipen in het donkere nacht het land binnen.Dan nog meer covid-19.

  In ieder geeval geen besmetting tussen suries.Voor buitenlanders business as usual.


  Maak melding

 4. Deze dag zou juist perfect zijn voor de distributeurs om de winkels te kunnen bevoorraden. De distributie zou veel soepeler verlopen met weinig verkeer.
  Jammer ze voor deze dag geen dispensatie hebben verkregen. Ook jammer dat de douane vandaag niet werkt, de geïmporteerde producten kunnen pas morgen weer ingeklaard worden.

  Morgen zal het waarschijnlijk een drukke dag worden…


  Maak melding

 5. Bouta kan zijn verlies niet verwerken dus de surinamers gaan ervoor moeten boeten.
  Baja,eerst werd met trots bekend gemaakt dat Suriname corona vrij is.Gelijk na zijn nederlaag heeft coronavirus overgenomen.Bouta en coronavirus..een dubbele moordcombinatie.


  Maak melding

 6. Het zijn toch weer die HOLLANDERS

  Het Leidse vaccinatiebedrijf Janssen Vaccines begint in juli al met het testen van een coronavaccin op mensen. Dat is veel sneller dan aanvankelijk het plan was.

  Of het middel ook daadwerkelijk werkt bij mensen is nog onduidelijk, maar de eerste resultaten uit dierproeven zijn volgens het bedrijf veelbelovend. Het vaccin zal worden getest op 1.045 mensen in België en de Verenigde Staten. Er zal worden gekeken naar de veiligheid, de immuunrespons en hoe het lichaam reageert op het middel. Janssen Vaccines hoopt ook een test op een grotere groep mensen eerder te kunnen starten.

  Het bedrijf breidt bovendien de productiecapaciteit verder uit. In 2021 moeten er al een miljard doses van het coronavaccin beschikbaar zijn.


  Maak melding

 7. Off Topic

  Wie zijn de militairen die op 25 mei 2020 in de militaire bussen met Haitianen naar het distrikt Coronie te rijden om daar te gaan stemmen?

  Deze militairen die de militaire bussen met de Haitianen naar het distrikt Coronie gebracht heeft, moeten gehoord worden door de PG e/o politie.

  ddb, ndp heeft niets voor de Coronianen gedaan de afgelopen 10 jaar. Hoe komt het dat Coronianen voor de ndp gestemd hebben?

  Er klopt hier iets niet dat de twee zetels van het distrikt Coronie door ddb, ndp zijn gewonnen op 26 mei 2020.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.