zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurDagblad Suriname en De Ware Tijd komen woensdag niet uit, Times gratis...

Dagblad Suriname en De Ware Tijd komen woensdag niet uit, Times gratis bezorgd

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse kranten Dagblad Suriname en De Ware Tijd zullen vandaag, woensdag 10 juni 2020, niet uitkomen. Dit is besloten vanwege de total lockdown en het feit dat er op woensdag niemand op straat mag zijn, melden beide kranten.

De Surinaamse krant De Ware Tijd meldt dat de uitgever en directie van het ochtendblad besloten hebben de krant daarom niet uit te brengen op woensdag 10 juni 2020. Hetzelfde geldt voor woensdag 17 juni 2020, schrijft de krant.

De genoemde kranten komen donderdag weer normaal uit. Een andere Surinaamse krant, Times of Suriname, komt wel uit en biedt lezers aan om de krant tijdens de lockdown periode gratis thuisbezorgd te krijgen:


opening
Fernandes Express
BODO Party

6 REACTIES
 1. Ja, het valt me op. Op vrije dagen is Suriname niet van deze aardbol want er vindt geen nieuws plaats. Ja, In Suriname is alles mogelijk, van volop nieuws tot geen nieuws. Wie bepaalt dat? Ik wil gaarne weten wie de hoofdpersoon is van het gezegde: Beauty is in the eye of the beholder. Wie is die beholder?


  Maak melding
 2. Ai boi…What about de digitale verspreiding…is daar al over nagedacht?
  De dagbladen kunnen toch ook gedigitaliseerd worden en online geplaatst worden.
  Je hoeft daarvoor alleen een (beveiligde) website op te zetten. De content kun je elke dag verversen.
  Fluitje van een cent!


  Maak melding
 3. And what about die koloniale krant De West. Daar laat slavendrijver George Findlay zijn personeel woensdag gewoon op t werk verschijnen. Deze plantagehouder van de brokoparnasi De West heeft niet de dik’ati om t werk voor een dag stop te zetten. Het bedrijf lijdt onder zijn omhooggevallen kinderen die gebombadeerd zijn tot ongeschikte leidinggevenden.


  Maak melding
 4. Deze twee dagbladen kunnen ze evengoed voor altijd stop zetten. Is meer een roddelblad dan echt een nieuwsblad! Vooral DB is waardeloos!


  Maak melding
 5. Bouta doet hard zijn best om land en volk onder zijn controle te houden.Surinamers het leven gaat overal door Laat bouta en coronavirus jullie niet stoppen om verder met het leven te gaan.Nergens ter wereld zijn zulke barbaarse, extreme maatregelen getroffen om het coronavirus onder controle te krijgen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES