VIDEO: Amerikaanse minister spreekt zich uit over verkiezingen in Suriname

69
Amerikaanse minister spreekt zich uit over verkiezingen in Suriname
Mike Pompeo (c) Fox News

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Michael Pompeo heeft zich vandaag uitgesproken over de verkiezingen in Suriname. Zoals in onderstaande video te zien is, zei hij dat de Verenigde Staten transparante en geloofwaardige resultaten verwacht, na de onlangs gehouden verkiezingen in Suriname.

Pompeo zei dat op een persmeeting over de publicatie van het International Religious Freedom Report 2019. Hij gaf aan dat de VS zich hard zal blijven maken voor democratische waarden in de rest van de wereld.

In dat kader noemde hij ook Guyana. “We kijken uit naar een snelle en geloofwaardige afsluiting van de hertelling in Guyana” zei hij. Verder zei hij dat Amerika het Venezolaanse volk zal blijven steunen in hun zoektocht naar vrijheid.

Filmpje:


69 REACTIES

 1. Laat Hij de Problemen in zijn Eigen Land beginnen op te Ruimen, voor dat hij met ander man dingen gaat Bemoeien eerst jouw Eigen Huis beginnen schoonmaken 🧹 voor dat je bij jouw buren begin te kijken want het stinkt heel erg daar in Amerika. Dus. Meneer Pompeu oprotten. Suriname 🇸🇷 heeft jouw niet nodig met jouw Racistische kop . Mensen zoals jouw en Trump hebben ze niet nodig er valt niks meer te halen in Suriname 🇸🇷 Bauxiet is er niet meer lekker in de jaren vijftig zestig en zeventig geprofiteerd weg wezen .
  gemodereerd

 2. De veroordeelde Drugscrimineel tevens meervoudige MOORDENAAR moet deze waarschuwing zeker hebben begrepen.

  JE BENT GEWAARSCHUWD. BIG BROTHER IS WATCHING YOU.

  I REST MY CASE!!


  Maak melding

 3. Sodemietert eens gauw op bullebak met je democratische waarden. Onder die mom landen als Irak , Syrië en Afghanistan compleet gebombardeerd. Met dien verstaande dat de Afghanen de Yankees gie paipai. Ja met dat volk moeten jullie Yankees niet spotten.
  gemodereerd

 4. Mensen in het Midden Oosten lust jullie niet meer , iedereen heeft jullie door 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 , Meneer Pompeu, de wereld 🌍 heeft jullie door, jullie gaan ook puur voor eigen belang , die Derde wereld 🌍 landen zoals jullie het een naam hebben gegeven zijn Slim geworden. En met iedereen over de Hele wereld 🌍 hebben jullie ruzie mee, 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 geen uitweg meer die verdeeld en Heerst politiek is ten einde, Doei ✌🏽 bai bai bai meneer Trump en Pompeu.
  gemodereerd

 5. Game over. china moet terug en heroverwegen.
  welvaart en groei van Cuba & Venezuela is volledig.
  De drie helicopters van Rusland kunnen ook terug.
  Follow the money trajecten zijn al gestart
  enigste wat Bouterse kan roepen is dat wederom buitenlandse machten en krachten bezig zijn tegen hem.


  Maak melding

 6. Mmp didibri heeft geen schijn van kans meer. Deze moordenaar moet regelrecht naar Santo Boma. Einde oefening voor deze landvernietiger. Suriname kan nu tot ontwikkeling komen.


  Maak melding

 7. Opdonderen die gewetenloze moorddadige Amerikanen. Laat ze de puinhoop in eigen land beginnen op te ruimen. Stelletje gewetenloze ratten.
  gemodereerd

 8. Amerika geeft een duidelijk signaal! Het heeft niets te maken met inmenging in nationale aangelegenheden. Ze hebben ook een ambassadeur hier en voor toekomstige bilaterale contacten willen ze ook weten waar ze aan toe zijn. Vooral in het licht vd verkiezingen in november 2020 in de VS.


  Maak melding

 9. Misschien gaat Abrahams de amerikanen bang proberen te maken.
  Ze gaan een raket door zn boeroe go ollo lanseren🤣🤣.
  Nu moet hij bigie massa gaan spelen zoals op het stemburo in Nickerie.


  Maak melding

 10. Over en uit voor ddb en consorten.
  A kebah
  Wojo jagie gi ddb.
  Tip voor de nieuwe leiders…
  Al het gestolen geld weer terugbrengen in de staatskas
  Binnen no time Wordt SU weer welvarend.
  Belief me.
  CHan Santokle krakti💪


  Maak melding

 11. Aldus, god op aarde heeft gesproken! Waarmee bemoeien deze idioten eigenlijk, 2 miljoen mensen creperen daar als gevolg van corona, 114.000 duizend mensen zijn als ratten doodgegaan! En meneertje bemoeit met vreedzame landen als Venezuela, Guyana en Suriname! Meneer Stompeo, flikker op loser!
  gemodereerd

 12. Het hoefde niet zover te komen als hij /ndp/bouta rustig zijn verlies had geaccepteerd. en gewoon sportief de gewonnen partij feliciteerde.

  hopelijk komt de ndp snel bij hun positieven!!!!!!!!!!!!

  anders na koti go.


  Maak melding

 13. Toen chan Santoki minister van justitie was heeft hij een top crimineel afkomstig uit Gyuana gearesteerd in Suriname
  Op verzoek van Amerika heeft hij aan hun geleverd.
  Deze topcrimineel drugsdealer werd lang door de Amerikanen gezocht.
  Denk erom dat Santokhi goed ligt bij de Amerikanen.
  Spel van Bouta is uit.
  Naam van Brunswijk zal.ook gezuiverd worden als hij met Santokhi mee regeert.


  Maak melding

 14. De opmerkingen van de secretary of state zijn stoer. Eigen belang is in gebed. Maar actie kan inbegrepen zijn. Denk maar aan de Venezuelaanse squeeze play.Denk je dat Su daar tegen kan?


  Maak melding

 15. Zijdelingse toespraak waarbij Suriname ook genoemd werd. Geen toegevoegde waarde. Het is duidelijk dat Amerikanen meer dan genoeg problemen hebben op eigen bodem. Het is beter voor hen die problemen eerst te gaan oplossen. Dan kunnen ze ook minder voor internationale politieagent uithangen. Een teveel aan buitenlandse belangen heeft geresulteerd dat de Amerikanen op eigen bodem shit eten. Ray Ray met de pet en Diana met de sjaal. De volgende keer moet een loodgieter uit Kroatië zijn mening geven over de Surinaamse verkiezingen.


  Maak melding

 16. Een Advies aan Bouterse en de NDP. Laat de overgang vreedzaam verlopen , het land verkeerd in een deplorabele toestand en kan derhalve geen extra spanningen en polarisatie hebben nu.

  Wees een sportieve verliezer en laat ook de eis tot hertelling varen . Het volk heeft gesproken.

  Ik hoop voor het volk dat de nieuwe regering woord zal houden en zaken als corruptie te vuur en te zwaard zal bestrijden ook als het gaat om mensen in hun eigen gelederen.

  Met grillige elementen als Brunswijk en Somohardjo in de regering weet je het maar nooit , dus volg ik het geheel met argus ogen op afstand.


  Maak melding

 17. Zijdelingse toespraak waarbij Suriname ook genoemd werd. Geen toegevoegde waarde. Het is duidelijk dat Amerikanen meer dan genoeg problemen hebben op eigen bodem. Het is beter voor hen die problemen eerst te gaan oplossen. Dan kunnen ze ook minder de internationale politieagent uithangen. Een teveel aan buitenlandse belangen heeft geresulteerd dat de Amerikanen op eigen bodem shit eten. Ray Ray met de pet en Diana met de sjaal. De volgende keer moet een loodgieter uit Kroatië zijn mening geven over de Surinaamse verkiezingen.


  Maak melding

 18. Op rotte met deze ka shit trump regering want die clown is een vuile rasist zijn allemaal één pot nat wat allemaal gebeurt in ze land en veel mensen zijn al dood gegaan met die corona virus 100 000 doden en die witte cop killer die duivel die heeft die zwarte man zomaar dood gemaakt die moet dood straf krijgen is gewoon verschrikkelijke is niet normaal wat daar gebeurt is in Amerika dat is niet de eerste keer is de zoveelste keren al die jaren het gaat maar door en door het houdt niet op onschuldig zwarte burgers worden zomaar dood gemaakt door cop killer en dat geldt ook voor die ander politie mannen ze stonden der bij en kijken derna hoe die zwarte man wordt dood gemaakt door hun collega die witte cop killer die duivel en zijn doen helemaal niks is gewoon afschuwlijk om dat tezien op klaar lichte dag no mang.
  gemodereerd

 19. Bouta verdwijn.
  De wereld weet dat je de verkiezingen verloren hebt.
  Het volk van Suriname heeft je afgewezen.Je mag vrij en blij je eigen kolonie gaan stichten op Cuba,Venezuela,China of waar dan ook maar laat Suriname en de surinamers met rust!
  Neem je aanhang en de ocergangers mee.!


  Maak melding

 20. Suriname ligt onder het vergrootglas bij grote broer.

  Dinootje hebben ze al……en de veroordeelde massamoordenaar staat ook op de radar.

  Het paarse fossielentheater met POLITIEKE KUIKENTJES gaan barre tijden tegemoet.


  Maak melding

 21. @pakiratigri
  Luister loser,Amerika heeft niks te bepalen voor ons.We nemen geen bevelen van Amerika.In Amerika hebben ze trump die vergeleken met bouta een even grote idioot is.
  Maar het geeft voldoening te weten dat de wereld weet dat bouta de verkiezingen verloren heeft.


  Maak melding

 22. chan gaat bordo brunswijk en bouterse uitleveren
  ze zijn alle drie veroordeeld voor drugssmokkel
  chan gaat brunswijk in een val loken
  gemodereerd

 23. @wayamboom
  Als Pompeo het niveau van een loser heeft, wat zijn wij dan? Wat ben jij dan?!
  Advocaat, Hoofd van de CIA, Macht, Geld, Intellect, Minister van de grootste mogendheid ter wereld.
  Laten we bijv Boutersche hiertegenover zetten
  Pornoboekjes verkoper, moordenaar, drugsveroordeelde,
  Ja Pompeo is een loser 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  Boi ga boutersche bille likke hor jonge.
  De hele dag hang je maar hier op waterkant, druk, druk, druk natuurlijk voorbereidingen treffen voor je vele functies als gemeenteraadslid enz.
  Morgen weer sneaky proberen een wit voetje te halen bij Brunswijk, Chan en Rusland.
  Wat een walgelijk eng mannetje ben je 🧟🧟🧟🧟


  Maak melding

 24. Een soort van waarschuwing, aan het adres van die moordenaar, reden des te meer voor deze biggest looser van de verkiezingen, om snel een stap terug te doen, voordat het al voor hem gedaan word, en bij zijn zoon mag verblijven.


  Maak melding

 25. @Manu, zie het maar als een directe waarschuwing richting Bouterse en zijn kliek. Strekking is dont F… with us. We are watching you. Geen gedonder in de achtertuin van Amerika. Hertellen van de stemmen kan van tafel. Beste wat die doorgesnoven moordenaar kan doen is in die Russische helikopter stappen en richting Venezuela vliegen. De man berechten en vastzetten in Suriname gaat ook gedonder geven.


  Maak melding

 26. Als meneer Stompeo even zijdelings de naam van Suriname noemt in zijn toespraak, voelen bepaalde losers gelijk nattigheid in hun broek van opwinding! Wat een stelletje onderkruipsels zeg!!!!


  Maak melding

 27. Laat Pompoen zich gaan bezighouden met die massaprotesten tegen racisme in zijn land. Hij doet er beter aan dan zich te bemoeien inZuid-Amerikaanse aangelegenheden. Zij die hier gillen Big Brother Is Watching zijn duidelijk nog afhankelijk. Bouterse is tot tweemaal helemaal in t VN hoofdkwartier geweest en toch niemand die hem wat kon doen. Chavez ging daar en zei tegen bij binnenkomen van de Amerikaanse dat hij de geur van zwavel (duivel) rook. De Amerikanen zaten daar en keken ernaar.


  Maak melding

 28. Wayambo je heb verloren loser,en lage hond die vanuit Holland loop te stoken. Jij ziet niet de werkelijkheid en je bent een typische Bijlmer rat,grote bek maar geen stront waard. Werk je wel want een hele dag op wtk onzin uitkramen brengt niks op.


  Maak melding

 29. Redskin…

  UWV en Reclassering zijn waarschijnlijk gesloten, vandaar dat die kansloze droeftoeters Paki-RAT-igri en Wayambolus de hele dag tijd hebben om hun paranoïde hersenspinsels uit te braken.


  Maak melding

 30. De Amerikaanse, Franse en Braziliaanse satellieten draaien ook over Suriname. De CIA-afdeling van de Amerikaanse Ambassade aan de Powissiestraat In Paramaribo staat in nauw contact met het ministerie van Defensie, Buitenlandse Zaken van de USA.

  Ze houden Venezuela, Guyana, Suriname goed in de gaten, van de twee laatste landen de verkiezingsuitslagen van de verkiezingen. Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Michael Pompeo heeft president Trump ook van de laatste ontwikkelingen van Suriname goed geïnformeerd. President Trump weet dat ddb verloren heeft en af moet treden.

  Als president David Arthur Granger van Guyana en ddb van Suriname niet af treden moet men niet gek kijken dat Trump actie gaat ondernemen. Het zal mij niet verbazen als ook sw Gandarmerie van Frankrijk/Frans-Guyana hierin ook een rol zullen spelen.

  ddb en Granger weten dat ze maar beter kunnen af treden. Voor ddb is geen ontkomen aan dan dat hij naar SB gaat, dit op grond dat het luchtruim in de wereld momenteel gesloten is.

  Als er vliegtuigen en helikopters het luchtruim van Suriname zullen zijn, dan zullen het van de Franse en Amerikaanse leger zijn richting Suriname.

  Zowel de Fransen als de Amerikanen zijn ddb zat en zullen orde op zaken stellen dat de Russen geen voet krijgen in Latijns-Amerika en maduro van Venezuela het vuur nader aan de schenen leggen.

  Buitenlandse waarnemers hebben de uitslag van de verkiezingen aangegeven dat ndp, ddb groots verloren heeft en dat ddb zich met de verkiezingen op 25 mei 2020 heeft bemoeit met de verkiezingen. De ndp heeft de verkiezingen van 25 mei 2020 helemaal in handen gehad. Dat alles weet de OAS, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Michael Pompeo heeft president Trump hierover ook geïnformeerd. Ook de Franse president weet dat, naast de hele wereld.

  Big Brother is Watching You! ddb, gezin, adviseurs kunnen maar één richting op en dat is SB


  Maak melding

 31. BLACK LIVES MATTER overal in de wereld alleen in Suriname
  lijkt dat een ver van hun bed show. AFRO MENS WORDT WAKKER.!!!!!!!!!!
  Mister POMPEA! BLACK LIVES MATTER, BLACK LIVES MATTER,BLACK LIVES MATTER
  gemodereerd

 32. IS DIT GEEN OF NIET EEN HINT???
  BIG BROTHER IS WATCHING😳😳

  Prepare for landing!
  Boarding time for Bouterse .
  gemodereerd

 33. Belangrijk is dat mpp bouta nooit meer aan de macht zal komen. Dat is een duidelijke taal van het volk. Hij kan zijn laatste jaren bukkend verslijten in Santo Boma. Niemand zal hem misschien. Laat de oranje wind snel maar waaien. Het volk wacht op Chan!

  Yes we Chan!!!!


  Maak melding

 34. @Wayambo 10 juni 2020 At 19:39

  “Als meneer Stompeo even zijdelings de naam van Suriname noemt in zijn toespraak, voelen bepaalde losers gelijk nattigheid in hun broek van opwinding! Wat een stelletje onderkruipsels zeg!!!!”

  Wie zouden dat nu zijn die nattigheid voelen beste Wayambo. Niet de nieuwe coalitie voelt nattigheid.

  Helaas denken de Amerikanen dat zij de politieman van de wereld zijn. Op hun ambassades staan heel wat systeempjes waarmee zij elke wind van wind van Bouterse en zijn vrienden binnen en buiten registreren en kunnen analyseren. De pamper voorraad in huize Bouterse en vrienden zal snel aangevuld moeten worden.


  Maak melding

 35. Heel goed dat er een oogje in het zeil gehouden wordt. Democratie is democratie, daar valt niet aan te tornen. Commando’s staan al klaar. Geen tijd meer voor spelletjes spelen met het volk.


  Maak melding

 36. Wat USA allemaal beweerd moet je met een korrel zout nemen. Hun eigen politiek systeem is corrupt waar senatoren en congresleden worden omgekocht door multinationals onder het mom van “lobbyen”. Wanneer het hun uitkomt dan ondersteunen en doen ze gewoon zaken met landen zoals Rusland en China. Israel en Saudi-Arabië zijn Amerikaanse bondgenoten ondanks hun vertrappingen van mensenrechten.

  Venezuela (grootste oliereserves in de wereld) doet niet wat die Amerikanen en multinationals willen en die zitten mede daardoor in isolatie en een ellendige crisis.

  Wat in Guyana gebeurt dat kan ook gebeuren met Suriname.
  Allebei hebben grote oliereserves voor de kust. De olie multinationals en de Amerikanen hebben er baat bij dat er een regering zit die doet wat ZIJ willen.

  Het gaat in de eerste plaats altijd om geld. Politici zijn altijd om te kopen of om te buigen. Wie niet meewerkt, word een outcast/paria/ persona non grata. Hoe meer olie er voor de kust van Suriname word gevonden, hoe meer positieve én negatieve ontwikkelingen plaats gaan vinden in de komende jaren.

  Ook al gaan voertuigen minder op fossiele brandstof rijden. De vraag naar olie vanuit de petro chemische industrie blijft stijgen.
  Waar denk je dat plastics en allerlei chemische bestanddelen voor o.a. de cosmetische sector vandaan komen. Die bedrijven hebben miljarden investeringen gepleegd en willen hun investering weer terug verdienen, met winst uiteraard.


  Maak melding

 37. JoJo 10 juni 2020 At 20:51
  @Wayambo 10 juni 2020 At 19:39
  ==============
  Beste Jojo, hebben jullie zo weinig vertrouwen in jullie verkiezingsoverwinning! Suriname is een democratie, de sheriff gaat gewoon met de drugsbaron samen regeren. Daarvoor hoeven jullie die Amerikanen niet te aanbidden en je ziel aan hun verkopen!
  Wacht toch rustig af op 29 juni en medio augustus!


  Maak melding

 38. Feest feest feest in Suriname, the Yanks hebben gesproken en we moeten nu de straat op een feest vieren. Hiep hiep hoera Suriname, congratulations!


  Maak melding

 39. CHINA is in opmars want zij investeren ook in Europa. Amerika
  wankelt en brult tegen de slappelingen en onderkruipsels (SENIKKI”S) van
  het Caraïbisch gebied.


  Maak melding

 40. Laat deze racist eerst de problemen in eigen land oplossen. De usa behandeld niet blanke landgenoten als honden.
  gemodereerd

 41. Pompeo zegt alleen maar kracht bij wat de Surinaamse kiezer en masse gezegd heeft hoor. Hij zegt niet “wettig gezag omver werpen” dat heb ik niet gehoord. Hij zei eerder: uitslag van de vrije en geheime verkiezingen respecteren. @wayambo idioot.


  Maak melding

 42. Deze racisten uit usa geven niks om suriname.

  Ze hebben de dictators uit irak, libie en syrie verdreven.

  Deze landen zijn nu welvarende landen met democratisch gekozen regeringen.
  gemodereerd

 43. Wanneer het Rutte was dan zou je de oproer kraaiers van NDP horen .

  WWW
  Wendy
  Wayambo
  Waldo

  Hadden jullie nooit van Mike Pompeo gehoord .

  Laat Bouterse of Abraham grijzen een reactie gegeven op dat van Mike Pompeo altijd lullen over Geopolitiek of Dekolonisatie .


  Maak melding

 44. Wanneer wayambo/waldo vanuit NL commentaar mag leveren op de situatie in SU dan mag minister Pompeo dat ook doen. Niks mis met wat Pompeo heeft gezegd maar blijkbaar voelt paars zich op hun lange tenen getrapt.


  Maak melding

 45. Zo Is dat nu een maal de naam van ons grote leider Brunswijk zal gezuiverd worden als hij met de VHP het wil van het volk gaat regeren Brunswijk heeft suriname meerder malen van de afgrond gered en daar zal hij zijn respect van Amerika en Nederland maar vooral van het surinamse volk voor krijgen dat na 💯☯️


  Maak melding

 46. Ik vind het zo leuk hoe jullie Brunswijk uitkotsten en nu ophemelen en zijn gat likken. Ad hfft bericht gezet dat die Chan Bouterse gaat uitleveren aan Nederland.
  Ned zit al berekeningen te maken op de olie van Du.
  Brunsie maak he borst nat voor die verraders waarmee je in zee wilt gaan.
  Wordt spannend.
  Chan hoeft niet trots te zijn want hij werkte met Roger Kahn. Hij is een lage hond mr krijgt zn loon


  Maak melding

 47. @ Wendy 11 juni 2020 At 01:21
  Alweer zit je te LIEGEN. Degene die met Roger Khan samenwerkte was jouw geliefde afgod bouta. Dat kan makkelijk geverifieerd worden want via wikileaks is die info allang naar buiten gekomen. Blijf maar vooral doorgaan met het verkondigen van je paarse bullshit leugens want dat zijn we al gewend van paarse rioolratten en zwarte racisten zoals jij.


  Maak melding

 48. Als de Amerikaanse regering } via de CIA of de FBI …. om uitlevering van de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse …. vraagt …. moet de Regering het VERZOEK …. INWILLIGEN.

  De regering moet Bouterse NIET uitleveren aan Nederland.

  Het gevangenis-regiem in Nederland is … too SOFT … voor een Misdadiger … top Crimineel als Bouterse.


  Maak melding

 49. @wendy: Chan hoeft niet trots te zijn want hij werkte met Roger Kahn. Hij is een lage hond mr krijgt zn loon

  Is Delano een hogere hond? Zijn loon uit de staatskas blijft door lopen hoor. Die van Ingrid weet ik niet. Van Peggy wel.

  Btw, krijgt Dino bij terugkeer ook gevangenisstraf in Suriname? Want hij heeft wel zwendel gepleegd met diplomatieke paspoorten, geweren enz. en is niet bestraft in Suriname. Alleen in de VS.


  Maak melding

 50. Pompeo noemt de “International Religious Freedom Report 2019”.
  Dit is een christelijke organisatie die alle landen bekritiseert waar padre’s niet vrijelijk mogen bekeren. Ze willen dat de padre’s een vrije hand krijgen om ongestoord de hele wereld te kunnen bekeren.
  Het opvallende is wel dat ze hun mond dicht houden over de moslimlanden, waar ze geen toegang krijgen en waar er geen democratie is.
  Ze gaan vooral tekeer tegen India, omdat Hindoes in India het zat zijn om voortdurend bekeerd te worden door christenen en moslims.
  Voor de missionarissen is India een ware paradijs. Ze bekeren er naar hartelust, want met al die miljarden dollars uit het Westen (Nederland pompt ook honderden miljoenen euro’s in het bekeringswerk) kunnen ze de godsdienst van de armen omkopen. Ze bedrijven er pedofilie, smokkel, vrouwenhandel,
  handel in drugs en alcohol, verkrachten nonnen en doen nog meer ongeoorloofde zaken.
  Momenteel voeren ze zware campagnes in de deelstaten Punjab, Rajasthan en Maharashtra. Noord-Oost India hebben ze helemaal in hun zak, evenals de deelstaat Kerala. In Tamil Nadu zijn ze ook heel hard bezig. In Maharashtra hebben ze de afgelopen 60 dagen zeker 4 Hindoe monikken vermoord en tempels vernietigd. Helaas hoor je deze dingen nooit op tv, alleen als Hindoes wraak nemen, dan hoor je voortdurend over de slechtheid van de Hindoes.
  Als India niet goed op haar tellen past, dan zijn de Hindoes over 20 jaar een minderheid geworden.
  De leiders van Moslims en Christenen zijn agressieve mensen. Die agressie komt voort uit hun geschriften (alleen wij zijn de ware, de rest stelt niks voor).
  Stel je voor wat er gaat gebeuren als een land met 1,3 miljard inwoners de agressiviteit van de moslims en christenen krijgt. Dan kan de wereld haar borst nat maken. Het is daarom voor een ieder in de wereld beter wanneer India Hindoeïstisch blijft, want van alle godsdiensten propageert het Hindoeïsme geweldloosheid het meest.
  De bekeringszucht van de padre’s (en imams) moet zeker gestopt worden, wil men een betere wereld hebben.


  Maak melding

 51. Ze willen alle olie inpalmen, de guyanas en Venezuela worden de nieuwe Afganistan, Libie, Iraq
  Iran en Syrie. Big brother komt ons vooruitgang plunderen, en hetkan ze niet schelen of jij dan dakloos en broodeloos bent, wij worden de Zuid- Amerikaanse vluchtelingen.
  Het scenario van de demonen.


  Maak melding

 52. Gaat bouta nu ook roepen dat hij de Stad hermetisch gaat afsluiten??? Pompeo is meer en machtiger dan een Ceremoniële Koning van een klein ( maar rijk) landje.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.