maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameNog steeds geen verloting NDP auto onder jongeren, uitgesteld 'tot nader order'

Nog steeds geen verloting NDP auto onder jongeren, uitgesteld ’tot nader order’

-

Does Travel - naar Suriname

De auto die de Nationale Democratische Partij (NDP) in Commewijne onder jongeren zou verloten, is nog steeds niet aan iemand uitgereikt. De NDP had eind vorige maand jonge kiezers in Commewijne, die voor het eerst zouden gaan stemmen, een auto in het vooruitzicht gesteld.

In een filmpje riep de partij in Suriname deze jonge kiezers op, om zich op verkiezingsdag 25 mei te registreren bij een NDP tent. Geregistreerden kregen een lot mee, waarmee ze kans konden maken op een splinternieuwe auto.

De trekking zou meteen op dinsdag 26 mei plaats vinden, maar nu twee weken later is er nog steeds niets van terecht gekomen. Op 30 mei publiceerde de partij eerst een bericht waarin ze aangaf dat de trekking van 26 mei niet door kon gaan, omdat zij de lot-boekjes van Bakkie en Alliance niet op tijd hadden ontvangen.

Een week later was er weer een bericht van uitstel en dit keer vanwege de toename van het aantal COVID-19 gevallen. “De trekking wordt uitgesteld tot nader order. De coördinatoren van Commewijne zullen wederom in samenspraak met de Surinaamse Nationaal Loterij een geschikte datum hiervoor uitkiezen” aldus de partij.

Teleurgestelde deelnemers hebben geen hoop meer dat zij de auto zullen winnen. Met name de bekendmaking dat de verloting is uitgesteld tot nader orde, geeft volgens hun aan dat dit nooit zal gebeuren.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

29 REACTIES
 1. Die auto was bedoeld voor omkoperij.Nu de ndp groots verloren heeft gaan ze geen enkel auto meer verloten.Die spirit is weg..alle spirit is weg….
  De ndp staat voor geven en nemen.Dit gedrag van ze is afgestraft .


  Maak melding
 2. Door een fout van een zeer kundig medewerker is er iets fout gegaan bij de aanvraag om een vergunning om een loterij te organiseren. Het spijt ons zeer maar de loterij had geen plaats moeten hebben gevonden.
  U kunt uw geld terug krijgen.
  Download hiervoor de formulier en geef dit af op ons kantoor U krijgt zsm bericht van ons.
  Dit kan enige tijd in beslag nemen agv corona


  Maak melding
 3. Alles wat die criminele organisatie NDP beloofd is van A tot Z gelogen.

  Deze auto is een voorbeeld…
  De beloftes van SoZaVo (leugenaar Misiekaba) vóór de verkiezingen worden nu ook niét ingelost.

  Surinamers leveren dagelijks het bewijs dat het een onbetrouwbaar volk en land is.


  Maak melding
 4. Hahahaha. Ik had al van te voren gezegd dat dit zou gebeuren en het is typisch voor de ndp, veel beloven en weinig leveren. Ik denk niet dat die verloting ooit nog door zal gaan.


  Maak melding
 5. Lobiwang,
  Unoe las a verkiezing,
  Dus oeng vergit a wagie
  Oeng no beng sabie no
  Oeng be leyyyyy
  No wang wagie no beng de.
  Wagie(no)min


  Maak melding
 6. Soso foe kies a first voters…ndp lassie dus a trekking no go doro…ook voor de percelen..want di melissa loopt huis aan huis om de first voters te registeren voor een perceel…dus alleen maar sensatie om stemmen te winnen..maar dit keer is ht mislukt…..a kiesing mooi…


  Maak melding
 7. Is dit geen strafbaar feit? Misschien een mooi onderzoeksproject voor de studenten op de ADEK of anders een mooie zaak voor een Advocatenkantoor. Want nu zit dde NDP met de gegevens van de First Voters en ze hebben niet datgene geleverd waardoor ze die gegevens verkregen hebben. De trekking kan toch ook live op 1 der staats zenders plaatsvinden in tegenwoordigheid van een betrouwbare Notaris?
  Covid-19 e tjarie poorneng jere!


  Maak melding
 8. Niet eerder heeft Suriname zulke “losers” als de NDP gehad. Ze liegen alsof het gedrukt staan,maar ik hoop dat de jongeren in elk geval zullen besluiten zich niet een dergelijke NDP mentaliteit aan te meten. Je staat voordat de wedstrijd is begonnen al op achterstand en je zal toch niet waar kunnen maken wat je belooft

  NDP na so lasi nanga furu. Kijk maar eens goed naar de gezichten van een Abrahams, Bouva en Abdoel. Als je dit soort gasten vertrouwt heb je behoorlijk wat gemist in jouw ontwikkeling als persoon. Die gasten zijn de belichaming van begrippen wantrouwen en corruptie.


  Maak melding
 9. Hoe komt dat nou dat Surinamers over het algemeen DOM zijn.

  Wat heb je aan een auto als je niet kan tanken, niet kan werken, niet kan eten, niet kan bouwen (voor degenen die een perceel van NDP hebben gehad), etc. etc. etc.

  Dommies laten je niet misleiden door een auto of een voedselpakket.


  Maak melding
 10. Nogmaals onze excuses, maar we hebben nog geen kenteken aangevraagd en ook de importbelasting is nog niet betaald.
  Ik reken op uw begrip.


  Maak melding
 11. Volgens mij geschied de trekking niet door meer dan 5 personen. Dus Covid- 19 wordt gewoon als drogredenen opgegeven. Feit is dat zij bedrogen zijn uitgekomen uit deze verkiezing. Zij hebben gezien dat het Surinaamse Volk niet omkoopbaar is. Ramsahai had gedacht om zo gekozen te worden.


  Maak melding
 12. Oranje spuiten en aan werk paarse ratten verloten. Diep in mijn hart hoop ik dat Wendy win,dan hoef ze van een mug geen olifant meer te maken.


  Maak melding
 13. Goed zo, dan maken de jonge eerste keers kiezers de NDP ook gelijk mee, hopelijk zal dit ze een lesje zijn voor de volgende verkiezing om ze totaal te vermijden. Ga zo door met jullie lege beloftes, stelletje dieven.


  Maak melding
 14. Auto moeten ze nog ontwerpen.
  Geen reactie’s van de paarse aanhangers???
  Wayambo/Waldo is dit ook terecht, als die SRD 117.000 van die graaier Van Der San wat jij terecht vindt?


  Maak melding
 15. Eerder is door verschillende forummers aangegeven dat …Rajiv Ramsahai … een Piraat is.
  Een hoofdrol in piraten films zou hem niet misstaan.

  OPSLUITEN … die BEDRIEGER … VOLKSVERLAKKER … PAARSE UITSCHOT !!!!!!!!

  Ik hoop dat de jongeren van Commewijne hem een vreselijke KOTI GO geven … poer LEY nanga FOEFOEROE !!!!!


  Maak melding
 16. Heerlijk dit , laat je je naaien door een paarse rat, je wist het toch beter dan de anderen die je waarschuwden voor dit inferieure volk


  Maak melding
 17. Mpp bouta en ndp zijn de grootste leugen leugenaars. Niemand geloofd meer in de onzin verhalen van hun. Enige dat ze snel moeten doen is Chan feliciteren en snel de macht overdragen. Het volk heeft beslist.


  Maak melding
 18. Een ezel in het algemeen
  stoot zich niet 2 keer aan dezelfde steen.

  Behalve de paarse ezel die stoot zich keer op keer op keer op keer weer.
  Want hij / zij gelooft dat het niet hij / zij is die zich aan de steen stoot, nee, het is de steen die zich aan de paarse ezel stoot.

  A no mi yere, het ligt aan die steen.

  Hahaha

  Kisie mooi


  Maak melding
 19. 🤣😂😅 was een grapje.
  Jullie hebben toch geen NDP gestemd, dus!!!, 🙄
  Jullie hebben de Big Boss zwaar teleurgesteld door niet op hem te stemmen😣. Jullie hebben de man verraden die dacht toch duidelijk jullie stemmen betaald te hebben. Hij had jullie stemmen zo hard nodig, dat hij jullie voorzag van voedselpakketten, geld ,en zelfs een auto lag er op de plank🤔, en nu sturen jullie hem allemaal dus de gevangenis in. Op deze manier tonen jullie dus je solidariteit met de man waarmee jullie jaren gefeest hebben.Jullie zijn gewoon een stelletje onbetrouwbare Paarse Ratten🐀. Ik hoop niet dat de VHP overgelopen paarse Ratten, laat meelopen in het nieuwe kabinet, op zulke lieden zit je echt niet te wachten.😏


  Maak melding
 20. Hahahaha de betrouwbaarheid van de ndp is toch maar nul komma lul, bouta adboel, boefdraad, miss piggy, Abraham’s, allemaal boeven, of moet sharmila gaan collecteren na donker op de waterkant.


  Maak melding
 21. No spang net als die andere beloftes van bull shit bouta, 18000 huizen, highway naar brazilie, graanschuur, diepzeehaven, cassave fabriek etc etc.


  Maak melding
 22. Wat zeker ook opvalt is dat geen van die paarse rioolratten op dit artikel hebben gereageerd.
  Ze weten dat je dit soort scams niet meer recht kan praten….hahaha


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES