zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie maakt identiteit doodgeschoten goudzoeker bekend

Politie maakt identiteit doodgeschoten goudzoeker bekend

-

Does Travel - naar Suriname

Dit is Praveen Kandhailal, de Surinaamse goudzoeker die vorige week doodgeschoten werd door een rover op een goudconcessie te Mamainie in het district Brokopondo. Praveen en zijn collega’s werden volgens het Korps Politie Suriname door drie gewapende criminelen overvallen op hun werkplek.

Praveen moet in een worsteling zijn geraakt met een van de criminelen waarbij die hem neerschoot. Het vermoeden bestaat dat de rovers van Braziliaanse afkomst zijn. De criminelen hebben een hoeveelheid ruw goud en persoonlijke spullen van de goudzoekers buit gemaakt.

De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak meldt de politie. Het ontzielde lichaam van Praveen Kandhailal is in opdracht van het Openbaar Ministerie in Suriname in beslag genomen door de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Tijd om de brazilianen uitgelijde te doen. Ze zijn een ware pest erger dan covid19. Ze roven, stelen, moorden alsof ze nog in de favelas van Rio leven. De fransen wisten raad met ze. Tijd voor Chan deze tuig aan te pakken de meeste vertoeven illegaal in Suriname. Een checkpoint aan de Schietbaanweg/Princessenstraat en probleem zo opgelost.


  Maak melding
 2. AI Boi…Brazilianen bende zitten vol met keiharde moordenaars. Ze deinzen voor niks terug. Liever had je rustig alles weggegeven aan deze duivels jongen. RIP


  Maak melding
 3. In Su hebben deze gasten meer rechten dan de surinamers zelf ze weten dat ze niks te vrezen hebben vandaar dat ze ons afslachten .v.b. als een.surinamer met een braziliaan vecht bet your live de meesten van ons nemen het op voor die idioot moordenaar surinamers dit land is van ons de buitenlanders moeten hier geen rechten komen claimen is our country laten ze ophoepelen


  Maak melding
 4. Allen,

  Mr.Santhoki:
  Op korte termijn ben u President van Su, nu kunt u bewijzen dat het beter en anders kan in Su.
  Criminaliteit uitroeien/alle illegale Brazilianen terug naar Brazilië.
  Werkgelegenheid voor iedereen.
  Alle economische banden herstellen met het buitenland.

  SUCCES.


  Maak melding
 5. Suriname ,Gooi die gasten eruit .
  Ze vernielen de natuur met kwik.ommige vissen zijn niet eens meer geschikt om te eten .
  De ANJOEMARA zit vol kwik ..


  Maak melding
 6. Nu pleiten velen ervoor de braxilianen op te ruimen.dezelfde mensen gie huizen aan de braxilianen hebben verkocht of ze hebben geadviseerd en begeleid om huizen te kopen.waardoor ze zich in bepaalde gebieden hebben genesteld.nu deng roof wang soortgenoot dus moeten ze nu worden ògeruimd.karma just turned around and bite them in thrir ass


  gemodereerd
 7. Elke Surinamer die denkt dat de huidige overheid gaat optreden tegen buitenlands tuig in Suriname, moet maar eens goed om zich heen kijken; de overheid is integendeel van plan nog meer buitenlands tuig, dat zich niets van Surinaamse wetten aantrekt, binnen te halen in de vorm van Mennonieten.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES