zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrugsdealer aangehouden voor zware mishandeling winkelier

Drugsdealer aangehouden voor zware mishandeling winkelier

-

Does Travel - naar Suriname

Leden van het Surinaamse Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP) hebben onlangs de 38-jarige Giovanni W. in de Anniestraat aangehouden, voor het mishandelen van een winkelier en overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De winkelier liep een barstwond op aan het hoofd en moest medisch behandeld worden. Bij een veiligheidsfouillering trof de politie een hoeveelheid hasj en een geldbedrag in het bezit van Giovanni. Het vermoeden bestaat dat hij een drugsverkoper is.

De drugs en het geld zijn in beslag genomen en Giovanni is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie, meldt het KPS.

opening
Fernandes Express
BODO Party

7 REACTIES
  1. Ik wacht op het commentaar van Wendy die een pleidooi gaat houden voor de kleine, arme wakaman die hosselt. Die in de corona tijd met lock down en 1,5 meter afstand de producten van zijn baas aan de man moet brengen. Die onder zware emotionele druk leeft en daardoor zijn kalmte niet kon bewaren toen de winkelier het hem onmogelijk maakte zijn werk uit te oefenen.


    Maak melding
  2. Houden jullie op met die dome flauwe opmerkingen ,de verkiezing is voorby,
    ik ken heelveel mensen die in financiele nood zitten hun gezin niet kunnen onderhouden en jullie zitten maar grappig te doen
    als je niet kan helpen en goede raad kan geven onthoudt je van comentaar want het is niet verplicht


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES