VIDEO: Ongeduldige klant vernielt monitor van kassa in supermarkt

27
VIDEO: Ongeduldige klant vernielt monitor van kassa in supermarkt

Een ongeduldige vrouw heeft zaterdagochtend de monitor van een kassa in een supermarkt aan de Kwattaweg in Suriname vernield.

De vrouw stapte de supermarkt binnen om inkopen te doen. Zij pakte enkele spullen van de schappen en liep vervolgens naar de toonbank bij de kassa om te betalen. Er stonden een aantal klanten voor haar in een rij om af te rekenen. De wachtende klanten spraken de vrouw aan dat zij netjes de rij moest volgen om af te rekenen.

De vrouw vond dat ze haast had en geen tijd had om in de rij de staan. Een arbeider bij de toonbank had inmiddels de spullen van de vrouw reeds in een zak gezet wachtende op de winkelier om af te rekenen. Vervolgens haalde de ongeduldige klant geld uit haar portomonee en vroeg de winkelier om haar spullen even snel af te rekenen. De winkelier schoof de zak van de vrouw opzij en sommeerde haar om te wachten omdat hij bezig is met de klanten die voor haar staan.

De vrouw werd zo boos dat zij niet snel geholpen werd, dat ze de zak met haar spullen van de toonbank greep en gooide op de monitor van de kassa. De monitor raakte daarbij behoorlijk beschadigd. Na de daad rende de vrouw uit de winkel naar haar auto, waarin haar man zat te wachten. Vervolgens reden zij met een hoge snelheid weg.

Naar zeggen van de winkelier is de vrouw van de buurt. Door het voorval was het afrekenen met de kassa even gestagneerd. Een reserve monitor werd ingezet waarna het afrekenen weer normaal plaatsvond. De politie van Munder werd ingeschakeld en kwam ter plaatse voor onderzoek.

Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van de vrouw. Hieronder een filmpje van het voorval:

https://www.facebook.com/150010242040495/posts/1117870015254508/


27 REACTIES

 1. Gewoon een asociaal mpp wijf ik hoop dat ze snel opgepakt word. Een paar dagen zitten en de schade vergoeden dan leert ze wel wat geduld en goede manieren zijn!!


  Maak melding

 2. Die is goed gestoord. Komt overigens wel vaker voor dat mensen bij de winkel voordringen omdat ze zogenaamd haast hebben.
  Het probleem verhelp je door de gang naar de kassa beter af te bakenen zodat men niet zomaar voor kan dringen.

  Voor een kleine winkel is dat niet te doen, maar een grotere drukkere zaak kan wel iets improviseren.

  Blijft wel vervelend zulke asociale idioten.


  Maak melding

 3. Zij kwam tot de ontdekking dat haar portemonnee leeg was. Uit schaamte heeft ze de boodschappen weggegooid.
  Zo heeft ze de aandacht kunnen afleiden..
  Vanavond eten ze rijst met zout.


  Maak melding

 4. Die vrouw had absoluut gelijk!! Die toon bank zit vol met rommel, die kassier kan niet eens snel rekenen om de klant de helpen. A kiesie ing mooi.


  Maak melding

 5. Rbrown
  Zou jij geen winkel willen openen zodat je al je voorstellen kunt waarmaken.
  Dus doewet en dus niet zoals de Misiekaba “2e Dubai” als je iets voorstelt en zegt probeer dat ook in de praktijk als voorbeeld uit te brengen Dus open een winkel en zorg dat deze winkel datgene doet wat je zegt.

  Trouwens je ziet op in dag 2 artikelen verschijnen waar mensen hun eigen rechter spelen.
  Zou jij als aangevallene jezelf willen verdedigen in je eigen winkel dan mag je dit volgens mij wel denk ik.
  Haven en goed verdedigen maar eerst het vege lijf redden


  Maak melding

 6. Onacceptabel gedrag . Iedereen hoort netjes op zijn beurt te wachtten . Deze vrouw moet zich diep schamen . Geen idee of zij psychische problemen heeft , maar dit is in ieder geval geen normaal fatsoenlijk gedrag . Triest!


  Maak melding

 7. Zelfs hier in Nederland kennen wij rijen in en voor winkels. Zelfs de plantenshop heeft regels en ook Zeeman. Je gaat ermee akkoord of je zoekt een andere winkel. De rijen zijn er niet om je te pesten en het shoppen ondragelijk te maken maar voor je gezondheid, die van je mede shoppers en het winkelpersoneel en hun geliefden. De snelle doorstoom maatschappij is tot stilstand gekomen.
  Daarom ben ik blij met de zegeningen die ik mag ervaren doordat ik veel van mijn boodschappen via het internet kan bestellen en afrekenen en ze thuis kan laten bezorgen want ik verdraag niet. Zelfs voor corona hoefde niemand bij mij voor te dringen. Als je gaat shoppen moet je er de tijd voor nemen kopen wat je nodig hebt en netjes in de rij bij de kassa wachten om af te rekenen en daarna je drukke schema afwerken.


  Maak melding

 8. Haar signalement doorsturen, en haar dan in alle winkels weigeren, laat ze zelf maar zien hoe ze dan aan haar spullen komt🤔. Suri’s zijn ongeduldige mensen, ze schreeuwen vaak om zo hun gelijk af te dwingen, gaan met elkaar op de vuist om niets, en heel vaak zijn het de ongeschoolden, of laag opgeleiden, die verbaal heel zwak zijn.😏.Hun opgekropte agressie en frustratie, zie je ook terug in hun rijgedrag..😔


  Maak melding

 9. Zou je deze heethoofd mogen aanhouden tot de politie arriveert? En of mag je gepast geweld dan gebruiken om haar in bedwang te houden tot de politie arriveert?
  In een ander artikel wordt geschreven dat de Chinezen vreemden zijn die terug moeten naar China, dit terwijl de Chinees inderdaad met de spuit verkeerd handelde waardoor de ander uithaalde wat ook verkeerd is.
  Maar je leest dat niemand schrijft dat deze figuren terug moeten naar Afrika want in swetie sranang heb ik op straat geleerd recht voor 1 recht voor allen dus no meki ka.


  Maak melding

 10. Ongelofelijk alweer, je zou bijna geneigd zijn te denken dat deze trash uit de onbewoonde wereld komt. Als die winkelier, de f**King hard werkt, op haar mars had geschoten, had je dan de poppen aan het dansen. Dit soort is te asociaal om te leren zich overal te gedragen.


  Maak melding

 11. Gewoonte is moeilijk af te leren ze weet niet beter dan als ik voordringen dat ik dan geholpen wordt nou deze Chinees heeft haar terecht erop gewezen dat ze op haar beurt moet wachten als het een man zou zijn dan kon je zeggen hij is op zijn pik getrapt maar ze is een vrouw welke woordkeuze zou je dan moeten gebruiken 😆


  Maak melding

 12. Haast of geen haast, het is gewoon een nette gedrag, om netjes op je beurt te wachten.
  En als de nood hoog is, laat je, je artikelen liggen en vervolg je weg verder.
  Dit geeft ook aan dat je een bepaalde opvoeding hebt genoten.


  Maak melding

 13. Ma mense, jullie begreipe nie.
  Die mefrauw was juis soosjaal. Se is poositiev dang darom se wilde gouw weg sein en niemang besmette.


  Maak melding

 14. DEZE man/vrouw had lusu bere n moest dringend irrigeren mr dat neemt niet weg dat je als n vieze vuile rioolrat moet gaan gedragen dit verwacht men niet vn n nette vrouw .ht is zeker n nr castoroil riekende haardracht geweest ht kn niet anders. Werelwyd is dit soort n nachtmerrie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.