Ondernemer tijdens rijden in auto beschoten

9
Ondernemer tijdens rijden in auto beschoten
De Surinaamse politie doet onderzoek.

In Suriname is een automobilist tijdens het rijden in zijn voertuig op de Frederikshoopweg door een man beschoten. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het slachtoffer een ondernemer is. Hij raakte niet gewond bij het schietincident zaterdagmiddag.

Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT) kwam een man, ter hoogte van de Johannes Pontweg, gewapend met een vuistvuurwapen uit een betting shop. Hij loste daarbij enkele schoten in de richting van het voertuig van de ondernemer, die snel doorreed.

Het slachtoffer deed daarna aangifte bij de Surinaamse politie, die op onderzoek uit ging (FOTO). Op de plaats delict trof de Forensische Opsporing van de politie twee hulzen aan en het voertuig van de man had een kogelinslag bij het rechtervoorportier meldt dWT.

De schutter is nog niet achterhaald. Ook is het motief voor de schietpartij niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.

UPDATE: De ondernemer die zaterdag beschoten werd aan de Frederikshoopweg in Suriname, heeft een beloning van USD 5.000 uitgeloofd voor de tipgever wiens informatie kan leiden tot de aanhouding van de schutter. Dat zou deze man zijn:
9 REACTIES

 1. Hij heeft de weddenschap gewonnen. Hij had gewed dat hij op de eerstkomende auto die langs zou komen zou schieten. Hij heeft een mooi bedrag gewonnen.


  Maak melding

 2. Goede vraag waarom een betting shop open is want dat is net als een sexshop géén essentiële dienst.

  Maar nog belangrijker, ik kan me niet voorstellen dat je rijd over de weg en iemand schiet “zomaar” op je auto. Want dan mag iedereen oppassen nu.


  Maak melding

 3. Met zoveel cameras in de bet shop kan de dader beter een kogel door zijn eigen hersenpan afschieten en zichzelf wat ellende besparen. De vraag blijft waarom kan iemand gewapend in een bet shop komen?


  Maak melding

 4. De luikjes van Suribet waren open. Zag mensen a d joh mungrastraat staan. Dobbelbeesten. gaan jullie morgen klagen dat jullie geen geld hebben.
  Iedereen is ondernemer.
  Zoveel zakenmensen en Su dang toch ding skeer


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.