Aantal Covid-19 besmettingen Suriname nu boven de 100

3
corona

De officiële Covid-19 teller is zojuist met 1 toegenomen. dat wil zegen dat er momenteel 91 actieve corona gevallen in Suriname zijn en een totaal van 101 besmettingen. Suriname heeft met deze cijfers meer actieve gevallen dan buurland Guyana.


3 REACTIES

 1. Gelukkig liggen ze niet allemaal in een ziekenhuisbed.
  Ik kan me niet voorstellen dat niet voorzien wad dat deze covidontploffing tot detonatie kwam bij de top vooral het DVN.
  Een bekende/beruchte bewoner van Suriname ging in de fout op Flora. Hij boot lachend zijn verontschuldigingen aan en ging weer ddoor met zijn leven. Diezelfde persoon landde op de dag der verkiezingen met een heli in het distrikt Marrowijne en begaf zich in menigten zonder bescherming hij danste en juichte vrolijk met zijn aanhang en de volgende dag bleek dat gebied afgesloten te worden ivm een covid besmettingsuitbraak.
  Deze persoon zijn echtgenote zag ik eerder ook onbeschermd tijdens covid tijd feesten op een stuk nieuwe snelweg er werd geen enkele voorzorgsmaatregel genomen door haar en dr fans. Maar steeds weer wordt het volk gewezen op hun verantwoordelijkheid naar anderen toe. Zo hield men ook gewoon meetings vanuit de regeringspartij toen er een max aantal bij samenkomsten was opgelegd. Mensen konden als nabestaande amper of geen afscheid nemen van hun overledenen maar steeds weer werd er iets bedacht door de regeringspartij om de regels te omzeilen.
  Ik vertik het om alleen naar DCV Pinas te wijzen als oorzaak en gevolg want geen enkele DC hield zich aan de covidregelgeving. Ze openden wegen of verbrandingsoven of gingen op visite bij bruidsparen en gingen ook op de foto zonder de regels in acht te nemen.
  Zelfs in het NIS liep de Django DC die het vermoeidheidssyndroom fakete trab ook alle regels met blote voeten Ik kan zo doorgaan maar het heeft geen zin want de besmetting is al volbracht.
  Ik hoop dat de overheid de komende weken wel de vuilophaaldienst inzet want anders komen er andere ziekten bij en zullen de honden, katten en ratten veel onheil verspreiden.
  En mense letop want je kan het virus ook van je huisdieren krijgen! Kook/bak uw vlees en vis goed door no njang lala (boes)meti.
  Sterkte daar!
  En oja als je boodschappen doet denk ook aan dat oudje, die gehandicapte of arme alleengaande moeder met kinderen. Deel wat je hebt
  Vandaag is het 100 dagen geleden dat de eerste coronapatient in Nederland werd ontdekt Het ging goed maar langzaam zie ik ook hier de cijfers stijgen. Het is niet schrikbarend maar toch!


  Maak melding

 2. @Sammy the Queen
  Klopt als een bus wat je schrijft. Mw Doewet heeft ook veelvuldig de gestelde regels overschreden. Nu gaat zij demonstratief zelf een mondkapje op doen. Veel te laat. Nu een.ophef voor niéts. Bouta was ook uitbundig aan het dansen met de verpleegkundigen in het az en geen van ze bewaarden afstand of hadden handschoenen of een mondkapje dkapje op. Ze hingen met alle als poepvliegen rond Bouta heen. Ook de zogenaamde beveiligers van Bouta zijn besmet met corona e besmetten ook anderen. Ingrid Bouterse is ook besmet zij gaat ook veelvuldig de straat op om voedselpakketten uit te delen. De coronavirus is al vanaf vorigjaar december in het land. Het is niet iets van recent. Dus de verspreiding zal zich voortzetten
  Niet een ieder is of wordt.ziek. Het is overduidelijk dat veel landgenoten drager zijn.van deze virus. Oenoe no njang boes metie. Joe o last joe libie. Kip, rund,vis is het beste.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.