Man die rovers probeerde aan te houden gestoken met mes

14
politie-suriname-op-straat-nieuw

Een man die dinsdag twee rovers een Graafwespstraat in Paramaribo-Noord probeerde aan te houden, is door één van ze gestoken met een mes in zijn linkeronderarm.

Volgens de politie liep het slachtoffer samen met zijn partner over de Graafwespstraat. Op een bepaald moment kwamen de twee rovers op een bromfiets aan en rukte de tas van de vrouw weg.

De man probeerde de rovers na het voorval aan te houden. Daarbij verwondde één van de criminelen hem met een mes. Vervolgens reden de daders weg. De politie kreeg de melding van de beroving en ging ter plaatse voor onderzoek.

De man werd naar de Spoedeisende Hulp in Suriname verwezen voor medische behandeling. De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de rovers.


14 REACTIES

 1. Zou je nu ook gewapend over straat moeten lopen om deze criminelen een halt toe te roepen?
  De politie kan niet overal en tijdig aanwezig zijn dus ben je overgeleverd aan dit gespuis.
  Het is een gebed zonder eind want deze criminelen willen snel geld hebben om de bloemetjes ook buiten te kunnen zetten.
  Ik vraag mij gevoegelijk nog steeds af waarom de gevangenen nog steeds niet worden ingezet om werk te verrichten als een resocialisatie gebeuren, bijvoorbeeld onder toezicht de bermen en openbare aangelegenheden onderhouden (gebouwen schilderen etc) en misschien zelfs een afdeling groenonderhoud bij particulieren maar steeds als eis “veiligheid eerst”


  Maak melding

 2. Als er camera’s in de buurt zijn, dan kan de po ze nog achterhalen. Heel vaak rijden die ratjes op brom met z’n tweeën net boelers op de loer naar slachtoffers. Als ze iemand tegenkomen die ze neerknald denk ik dat niemand dat erg zal vinden. Den boi lagi, want het zijn meestal jonge straatratten.


  Maak melding

 3. Dit soort wanordelijkheden gaat geen ene politieke leider in bedwang kunnen houden. Hier in Nederland zijn er zeer zware onderwereld figuren die opgesloten zijn in het justitieel huis van bewaring in Vught.


  Maak melding

 4. Dotveba. Je bent een ezel. Ben je aan je het dementeren kerel? Wat kan jij dom lullen zegt!! Ga met je hond een bos wandeling maken, zodat de domheid uit jouw kop even kan wegwaaien…


  Maak melding

 5. Juist D, als criminaliteit niet op gaat houden is het een mooie optie, DNA en vingerafdruk koppelen aan ID-kaart, wil je liever anoniem kattekwaad kunnen uithalen, dan kom je ook niet in aanmerking voor sociale hulp/voorzieningen. Tevens ook goed tegen corruptie/belastingontduiking/misbruik sociale voorzieningen etc . Liever Big Brother en veiligheid, dan anoniem en burger roof/moord ( als het niet anders kan helaas, lees zelfverantwoordelijkheidsgevoel). Complete streetcam dekking, zoals een Internationale airport, alle criminaliteit traceerbaar, een hardwerkende burger heeft toch niks op straat te verbergen. Wel extra aandacht dat er opgeleide, integere mensen de informatie beheren. Samen met gezondheid zijn dat de eerste vereiste voor een gelukkige samenleving en een positieve werking op miljoenen toeristen die naar Su willen komen om hun valuta te spennen, maar vanwege gezondheidsvoorziening en veiligheid toch afwijken of in Nederland etc investeren. OP een goeie toekomst…


  Maak melding

 6. Was broertjes van Wendy..afval pakket is niet meer te vinden dus dit word nu werk.zo was het zo is het en zo gaat het blyven.roven stelen zit in hun bloed van bepaalde rassen hier.by bepaalde van hun moet je alleen maar hun gezicht kyken word je dan bang.


  Maak melding

 7. Dotveba… Ik heb jaren in Nederland gewoond en nu woon ik al jaren in Zwitserland. Ik ben januari jl in Suriname geweest. Dat camera’s op donkere mensen zijn gericht weten wij al. Het is zeker ook op jou gericht, want je bent niet blank. Wat kan je dom kletsen kerel.


  Maak melding

 8. Dotveba.. Jij bent geen Hindoestaan, maar een gek. Ras, geloof en kleur kan mij gestolen worden. Ik ben meer geïnteresseerd hoe iemand denkt.. Vergelijk jezelf aub niet de Hindoestanen die ik ken.


  Maak melding

 9. Die mes is mees gewilde waapen fan die roofer, wand is goetkoop en niemang siet dat hei heev een. Ma dat se wille gebruike die mes en mense steeke doot is so laag. Dus darom ferbot moet koome op ferkoop fan mes. Alleen met speesjaale fergunning iemang mag koope mes en alleen as is hei meer oud dang 22,5 jaarie. En mes moet hebbe reegistraasienumer soo dat poolisie kan sien wie hat gekogt.


  Maak melding

 10. Dotveba@@ je verstand werkt niet zo goed je praat een hoop zwakzinnige rommel wat kan jij bekrompen denken doe je dom of ben je dom neeee ik weet het je bent gewoon achterlijk


  Maak melding

 11. Die zwarte moeders blijven maar kinderen maken. Of ze hen goed kunnen opvoeden of niet, voor hen kunnen zorgen of niet, dat is niet van belang voor hen. Als ze maar regelmatig iets tussen de benen toegestopt krijgen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.